- 27 Eylül 2015
- 105
- 146
- 103
- Konu Sahibi CicimBalim
-
Günaydinlar
hic iyi uyumadim bu gece..
Cogunuzun dedigi gibi bir yandan kendimi kadinin yerine koyuyorum ve diyorum ki ilerde bende ögrenmek isterdim aldatildigimi ve kim bilir daha kac sevgilisi vardir. Diger yandan diyorum kadin belki esine inanmak ister ve suclu ben olurum. Kafam cok karisik.
Düne kadar sadece adama yazmayi düsünüyordum ama yorumlari okuyunca diyorum yüzümü karalayip öyle esine yolliyayim en azindan icim rahat olur belki..bir yandanda olmaz cünki dedigim gibi yuva yikmis olurum
Off bilmiyorum suan yazdiklarim bile karmakarisik farkindayim
Simdi ise gidecegim..aksama geldigimde birseyler yapacagim. yazarim buraya
Siz fotoğrafınızı karartıp kadına gönderseniz kadın kocasına fotoğrafı göstermeyecek mi? Adam sizin olduğunuzu anlamayacak mı? Allahaşkına, önünüzdeki süreçte manevi olarak yorulmaya bu kadar istekli misiniz? Böyle bir yol takip edip aldatılmışlık hissinden kurtulan, mutlu hisseden var mı?
Hayat uzun bir yol. İntikam diye bir şey yok. Yaşadıklarınız verdiğiniz kararlardan, davranış biçimlerinizden şekilleniyor. Bu durumda olabilecek en güzel şey dyaşadıklarınızdan ders almış olmak. Bir şekilde daha olgunlaşmış olarak yolunuza devam etmek. İnanın kadın hiçbir şeyi bilmiyor değildir.
Bence buraya benzer şeyler yaşamış ya da yakınlarında benzer durumu yaşamış olanları görmüş kişiler seçtikleri yolun nasıl sonuçlandığını yazsın. Kadının çok sağol deyip minnet duyduğu ve boşandığı kaç durum var? Kadının kocasını haklı çıkartarak tüm nefret oklarını kandırılan diğer tarafa yönlendirdiği kaç durum var? O pisliğe bulanmaya değmiş mi?
Hala daha bir şeyler yapma kararındaysanız sizden ricam neler yaşadığınızı, sonrasında neler hissettiğinizi buraya yazmaya devam edin de okuyanlar bu yolun huzursuzluktan başka bir şey getirmediğini görsün.
Amac intikam degil ki zaten? Konus sahibi vicdan azabi cekiyor.
neyse tamam tamam :))İntikam kelimesi daha önce geçti diye aklımda kalıp öyle yazmış olabilirim.
Herkesin yaklaşımı farklı. Karakterler, yaşanmışlıklar farklı. Ben şimdiye değin yaşadıklarımdan önceliğin kendi huzurum olması gerektiğini deneyimledim. Kendimden başkasını düzeltmeye çalışmanın olumlu bir geri dönüşünü görmedim. Sadece üzüntü.
Uzun süredir "her şey olacağına varır" diyorum. Kadın bir şeyleri öğrenip boşanacaksa boşanır, boşanmazsa çeker. Kendisi bilir. Süreç nasıl ilerlerse ilerlesin onun da öğrenmesi gereken şeyler vardır.
Konu sahibi vicdan azabı çekiyor, peki, ileride ne olacak? Adamın çocuğu bir gün "annem babam senin yüzünden boşandı" derse vicdan azabının geçmiş olması ona yetecek mi? (Burada boşanmanın iyi/kötü olduğunu ya da birilerinin boşanmasına sebep olmanın iyi/kötü olduğunu değil sadece birinin(burada çocuğun) hak etmediğiniz halde size negatif duygular beslemesinin sizi olumsuz etkileyeceğini söylemek istedim.)
Yoğun düşüncelerin, yoğun duyguların etkileri vardır. O yüzden ah var o yüzden nazar var. Durup dururken gelen iç sıkıntısı var. Benim olaylar karşısındaki tutumum kendimi bu tür olumsuzluklardan uzak tutmaya evrildi. O yüzden tavsiyelerim bu yönde.
Aynı olmasa da benzer bi olayı yaşadım.. 1 yıla yakın zaman sevgilimdi yalnız ismini falan yalan söylememişti ve boşandığını söylemişti tek fark bu.. Ha bi de ortadan kaybolmadı bana evlenme teklif etti annemle falan tanıştı beni ailesinden bikaç kişiyle falan da tanıştırdı şeref...! Neyse gel gelelim ben çok tesadüfi bi şekilde bu şahsın( şahıs bile demek istemiyorum) evli olduğunu sevgiliyken aramız çok iyiyken evlenme planları yaparken öğrendim.. Beynimden vurulmuşa döndüm.. Sosyal medya hesaplarındaki mesajlardan (zaten ordan öğrenmiştim evli olduğunu) eşinin telefon numarasına kadar ulaştım.. Önce hiçbişey yapmadım yapmıycaktım da.. Telefonlara çıkmadım beni arama diye bi mesaj attım hakaret içerikli.. Bu bildiği halde nedenini bilmezlikten geldi! Kesinlikle hiçbi aramasına 2 hafta kadar süreyle cewap vermedim araya arkadaşlarını soktu.. (onlar da ayrı şeref..) İşyerime evime gelmekle tehdit etti kendisiyle konuşmazsam.. Sonunda kendisine değil ara bulmaya çalışan bi arkadaşına topladığım kanıtlardan bi mail attım.. eğer beni rahatsız etmeye devam ederse eşine herşeyi anlatacağımı yazdım.. eşinin numarasını da ekledim.. Bu pislik hala beni rahatsız etmeye devam etti ve eşine herşeyi izah eden bi mesaj attım..Eşinin beni hala rahatsız ettiğini yazdım.. Eşi bana ismimle hitap ederek sen misin? diye sordu.. Biliyodu.. Şok oldum.. Sonra kadınla telde konuştum.. Ve benle buluşmak istedi.. Buluştum.. Herşeyi gördü.. O sırada bu şahıs hala bana mesaj atıyodu dursuz duraksız.. Telefonumu eşine verdim.. An be an atılan her mesajı okudu kadıncağız(!). Kendini öldürmeye teşebbüs ediceğini yazıyodu mesajlarda onu bırakırsam.. Kadın beni eve onunla gelmem için ikna etti.. Beraber gittik.. Delikten beni görünce açtı kapıyı.. Sonra ikimizi görünce şok geçirdi.. İçeri gitti eşyalarını alıp kaçmaya çalıştı alkollüydü! Kapıyı kilitledi eşi.. sonra balkona falan çıktı kendini atmaya kalktı.. Benim karşımda eşine seni kardeşim gibi seviyorum falan dedi..Hazırladığı düzeneğe kendini astı ipi keserek kurtardık.. Daha neler neler oldu anlatsam film olur..yeterince uzattım gözünün önüne gelmiştir olanlar.. Herneyse o gün öyle sonlandı.. Ve ben ordan ayrıldım.. Sonrası.. Sonrası bomba.. eşi bana hakaret içerikli mesajlar atmaya başladı.. Kendisi beni aileme evli biriyle birlikte olduğumu söylemekle hayatımı mahfetmekle falan tehdit etti.. Tabi barıştılar falan heralde hayatlarına devam ettiler anladığım kadarıyla suçlu ben çıktım :) Kısacası hiç uğraşma.. Sinirlerini bozduğunla kalırsın.. Bi de üstelik başına bela olmazlarsa şanslı olursun o kadar söylüyorum.. Boşver.. Böyle insanlar var.. Olmaya da devam edicek.. Ucuz atlattığına dua et ve yoluna devam et derimiyi aksamlar
ben bundan uzun zaman önce o zamanlar arkadasimin hesabindan konuyu burda paylasmistim. kisaca özetliyeyim yine.
Biriyle tanismistim ve sevgili olmustuk ama ayri sehirlerde yasiyorduk cok uzaktik birbirmize. Cok güzel günler gecirmistik ve kisa süre icinde istemeye vs. gelmek istiyordu ama ben sürekli karsi cikiyordum cünki cok erkendi daha. Durumu iyidi cok bonkör davraniyordu resimler vs cekinirdik rahatca.Neyse uzatmiyayim sonra en son bulusmamizda hersey cok güzeldi ama bu gitti ve birdahada ulasamadim. Tel aradigimda cikmiyordu(gizliden bile) Ne yazikki o zmnlar aptalliktan ev adresini falanda sormamistim, sosyal medya hesabimizda yoktu ve böylece kayboldu ortadan.
Bugünki olaya gelelim:
Bu olay hep aklimda kaldi cünki sonucta hersey güzelken sebebini bilmeden terk edildim. Önceki konumda buranin bayanlari diyordu belki evli olabilir diye ama hic beklemezdim ondan. E bugünde seytan beni dürttü ve ben numaranin kime ait oldugunu ögrenmeye kalktim. Ve bir baktim ki numara baska bir isime aitmis. Sosyal medyada adini aradim ve ne göreyim basimdan kaynar sular döküldü! Bu adam benim eski sevgilim ve Evliymis! Düsünün bana kendini yanlis tanitmis. Üstelik bir cocugu bile var. Cok kötü oldum cokk! Biraz sayfasinda gezindim esinin sayfasinida buldum bakindim. Bana kendisini tanittigina ve gösterdigine göre cok degisik bir hayat tarzi varmis. Mesela durumu gösterdigi gibi iyi degilmis giyim olarak bile cok degisikmis.
Kendimi okadar kötü hissediyorumki esinin resmini gördügümde cok utandim ve cokta üzüldüm cünki hic bir kadin böyle birseyi hak etmiyor.
Simdi ben ne yapayim? Bu adama karsi sinirliyim ve o anlik sinirlede olsa esine resmimizi yollayacaktim sonra vazgectim bir yuvayi yikmayi asla istemem. Ama bir sekil adama herseyi ögrendigimi yani aptal olmadigimi ve biraz korkmasini istiyorum..moralim cok bozukk
Siz olsaniz ne yapardiniz? Ne yapabilirim
İntikam iyi bir şey değil,o hırs sizi daha da kötüleştirir.Tabi ki yapılan kötülükler kimseye kalmamalı,kalmaz da.İşi Allah'a bırakırsan O intikamını daha güzel alır.iyi aksamlar
ben bundan uzun zaman önce o zamanlar arkadasimin hesabindan konuyu burda paylasmistim. kisaca özetliyeyim yine.
Biriyle tanismistim ve sevgili olmustuk ama ayri sehirlerde yasiyorduk cok uzaktik birbirmize. Cok güzel günler gecirmistik ve kisa süre icinde istemeye vs. gelmek istiyordu ama ben sürekli karsi cikiyordum cünki cok erkendi daha. Durumu iyidi cok bonkör davraniyordu resimler vs cekinirdik rahatca.Neyse uzatmiyayim sonra en son bulusmamizda hersey cok güzeldi ama bu gitti ve birdahada ulasamadim. Tel aradigimda cikmiyordu(gizliden bile) Ne yazikki o zmnlar aptalliktan ev adresini falanda sormamistim, sosyal medya hesabimizda yoktu ve böylece kayboldu ortadan.
Bugünki olaya gelelim:
Bu olay hep aklimda kaldi cünki sonucta hersey güzelken sebebini bilmeden terk edildim. Önceki konumda buranin bayanlari diyordu belki evli olabilir diye ama hic beklemezdim ondan. E bugünde seytan beni dürttü ve ben numaranin kime ait oldugunu ögrenmeye kalktim. Ve bir baktim ki numara baska bir isime aitmis. Sosyal medyada adini aradim ve ne göreyim basimdan kaynar sular döküldü! Bu adam benim eski sevgilim ve Evliymis! Düsünün bana kendini yanlis tanitmis. Üstelik bir cocugu bile var. Cok kötü oldum cokk! Biraz sayfasinda gezindim esinin sayfasinida buldum bakindim. Bana kendisini tanittigina ve gösterdigine göre cok degisik bir hayat tarzi varmis. Mesela durumu gösterdigi gibi iyi degilmis giyim olarak bile cok degisikmis.
Kendimi okadar kötü hissediyorumki esinin resmini gördügümde cok utandim ve cokta üzüldüm cünki hic bir kadin böyle birseyi hak etmiyor.
Simdi ben ne yapayim? Bu adama karsi sinirliyim ve o anlik sinirlede olsa esine resmimizi yollayacaktim sonra vazgectim bir yuvayi yikmayi asla istemem. Ama bir sekil adama herseyi ögrendigimi yani aptal olmadigimi ve biraz korkmasini istiyorum..moralim cok bozukk
Siz olsaniz ne yapardiniz? Ne yapabilirim
Sonunu okudum ben şok ben iptal. Eşin ne diyo. Konu açsana kıııızzzAynı olmasa da benzer bi olayı yaşadım.. 1 yıla yakın zaman sevgilimdi yalnız ismini falan yalan söylememişti ve boşandığını söylemişti tek fark bu.. Ha bi de ortadan kaybolmadı bana evlenme teklif etti annemle falan tanıştı beni ailesinden bikaç kişiyle falan da tanıştırdı şeref...! Neyse gel gelelim ben çok tesadüfi bi şekilde bu şahsın( şahıs bile demek istemiyorum) evli olduğunu sevgiliyken aramız çok iyiyken evlenme planları yaparken öğrendim.. Beynimden vurulmuşa döndüm.. Sosyal medya hesaplarındaki mesajlardan (zaten ordan öğrenmiştim evli olduğunu) eşinin telefon numarasına kadar ulaştım.. Önce hiçbişey yapmadım yapmıycaktım da.. Telefonlara çıkmadım beni arama diye bi mesaj attım hakaret içerikli.. Bu bildiği halde nedenini bilmezlikten geldi! Kesinlikle hiçbi aramasına 2 hafta kadar süreyle cewap vermedim araya arkadaşlarını soktu.. (onlar da ayrı şeref..) İşyerime evime gelmekle tehdit etti kendisiyle konuşmazsam.. Sonunda kendisine değil ara bulmaya çalışan bi arkadaşına topladığım kanıtlardan bi mail attım.. eğer beni rahatsız etmeye devam ederse eşine herşeyi anlatacağımı yazdım.. eşinin numarasını da ekledim.. Bu pislik hala beni rahatsız etmeye devam etti ve eşine herşeyi izah eden bi mesaj attım..Eşinin beni hala rahatsız ettiğini yazdım.. Eşi bana ismimle hitap ederek sen misin? diye sordu.. Biliyodu.. Şok oldum.. Sonra kadınla telde konuştum.. Ve benle buluşmak istedi.. Buluştum.. Herşeyi gördü.. O sırada bu şahıs hala bana mesaj atıyodu dursuz duraksız.. Telefonumu eşine verdim.. An be an atılan her mesajı okudu kadıncağız(!). Kendini öldürmeye teşebbüs ediceğini yazıyodu mesajlarda onu bırakırsam.. Kadın beni eve onunla gelmem için ikna etti.. Beraber gittik.. Delikten beni görünce açtı kapıyı.. Sonra ikimizi görünce şok geçirdi.. İçeri gitti eşyalarını alıp kaçmaya çalıştı alkollüydü! Kapıyı kilitledi eşi.. sonra balkona falan çıktı kendini atmaya kalktı.. Benim karşımda eşine seni kardeşim gibi seviyorum falan dedi..Hazırladığı düzeneğe kendini astı ipi keserek kurtardık.. Daha neler neler oldu anlatsam film olur..yeterince uzattım gözünün önüne gelmiştir olanlar.. Herneyse o gün öyle sonlandı.. Ve ben ordan ayrıldım.. Sonrası.. Sonrası bomba.. eşi bana hakaret içerikli mesajlar atmaya başladı.. Kendisi beni aileme evli biriyle birlikte olduğumu söylemekle hayatımı mahfetmekle falan tehdit etti.. Tabi barıştılar falan heralde hayatlarına devam ettiler anladığım kadarıyla suçlu ben çıktım :) Kısacası hiç uğraşma.. Sinirlerini bozduğunla kalırsın.. Bi de üstelik başına bela olmazlarsa şanslı olursun o kadar söylüyorum.. Boşver.. Böyle insanlar var.. Olmaya da devam edicek.. Ucuz atlattığına dua et ve yoluna devam et derimBu arada ben evliyim şu anda ve bu şahıs 4 yıldır hala beni rahatsız ediyo eşimle bile muhattap olmuşluğu var!! Ay içimi de döktüm rahatladım :) Geçmişi bırak geleceğe bak canım
Acaba o kıza ne oldu diye soruyorum yazık ki kendi ezikliğini başkasının üzerine atmaya çalışan kişinin psikolojisinde ciddi problemler olabilir...Bana kalırsa hiçbir şey yapma aynı şey başıma geldi evli değildi ama nişanlıydı. Ben anlattım bak böyle böyle diye kıza bana ismini bile yalan söylemiş diye kız bana ne dedi biliyor musun oh sana iyi olmuş iyi ki kandırmış seni. Sen zaten gelip geçici bir şeymişsin. Halbuki ben başını yakmasın diye söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?