meğer ne zormuş :(

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Kızmayın bana ne olur.. sürpriz bi şekilde hamile kaldım ve yaklaşık 12 haftalik oldu şu an.. ama hayatım bitti resmen 1.5 aydır bulantılardan zaten bittim vs iş hayatım da etkilendi .. bazen herkesi çok seviyorum bazen dünyadan nefret ediyorum. . Meğer hamilelik ne zormuş. . Sürekli bi bulantı vs hali.. Allah aşkına biri söylesin bu günler geçer mi biter mi hiç. . Gurbetteyim eşim güvenlik görevlisi ve malum olaylardan dolayı hep yalnızım. . Sadece ise gidip geliyorum.. ailemle uzun süredir görüşmuyoruz.. bu hazirana kadar hamile kalmamam gerekiyordu iş nedeniyle yurtdisi durumum vardi.. ama bilemiyorum Allah bu bebeği belkide Yoldaş olsun diye verdi.. kafam çok karışık. .

Geçecek bu günler, sabırlı olun.Ben hamile kalamadım bilemeyeceğim ama hamileliği boyunca kustu, sekiz kilo verdi.Ama şimdi bir prensesimiz var ki olsun be zorlandı ama değdi diyoruz.İnşallah szin de kısa sürede geçer.

Bende suan 28 haftalik hamile olacaktım bence herseye ragmen kıymetini bil bebeğinin. Ayrıca kızima hamileyken 9 ay 4 5 öğün kusmuş biri olarak diyorum ki sabırlı ol geçecek eninde sonunda ...bir bakacaksin benim gibi herseye ragmen 2.bebegin olsun diye Rabbine yalvariyor olacaksın... ben 2.bebeği istemem derdim ama istiyorum değmez mi cennet kokulu meleklere. .Sağlıklı hamilelik ve dogum diliyorum.

Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın,hayatınızın en güzel günlerini yaşıyorsunuz aslında.

Insallah saglilikli olur bebeginiz oyle dusunun geri kalan hersey gelip gecici.
Cok fazla olursa ileride belkide doktorunuz serum verir benim doktorum dayanilmiycak gibi oldugunda oyle yapiyo son zamanlarda.

Siz hamile kaldınız diye biz neden kızalım:) istemeden de olsa sürpriz hamilelikelr olabiliyor. Her ne kadar bazı arkadaşlar bunu anlamak istemesede... Ben dünyada başımıza gelen her şeyin bir sebebi olduğunu düşünüyorum ve bu sebebi biz öngöremiyoruz. Hamilelikte böyle duygu geçişleri çok normal. Hormonlar hızlı bir değişime giriyor. Hissettiklerinizin çoğu bu yüzden. İşin keyfine odaklanmak için çocuk gelişimiyle ilgili kitaplar okuyun. Hamilelikle ilgilş araştırmalar yapın. Bebek kıyafetleri gezin. Bebek odası bakın falan.

Can'ım merak etme 3 aylık olunca bulantılar falan bitiyor ,duygusal iniş çıkışlarda alışıyor bünye , vücudun farklı hormonlar üretiyor şu an çok etkiliyor merak etme , hele birde karnında pıtırtılarını hissetmeye başla aşık olacaksın hayırlı olsun bebeğin sevgiler

Geçiyo az kaldı ve şükredin :)

Benim bulantilarim 17 haftalikken azalmisti, nadiren sonuna kadar devam ediyor. Ruh hali degisiklikleri uzun sure gecmiyor maalesef. Hamilelik zaten zor bir surec, hazirliksiz olunca daha da zorlasiyor, kolay gelsin.

Ben de aynı durumdayım sanki bulantı yetmiyor gibi bir de mide yanması var felaket. Ama değer mi kesinlikle değer. Bizim canımız o yeter ki iyi olsun. Sanırım 9 ay boyunca kusma fikrine alıştırdım kendimi.. sen de öyle yap. Çünkü eeeen fazla 9 ay sürecek bu sıkıntılar.

ya konunu okuyunca anlatmak istedim.

ben isteyerek gebe kaldım. eşimde güvenlik görevlisi tam 5 ay çektim tek başıma o bulantıları . çalışıyordum işten çıktım dayanamadım.. eşim sürekli ekstra iş yapıp yada mesai ye kalıp 2 gün 3 gün eve gelmedği oluyordu ççok zordu bitmeyecek sandım kilo bile verdim 5 ayın sonunda bulantım bitti geçti gitti o günler şimdi 16 ayı geçmiş oğlum var bitecek emin ol bitecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…