- 11 Şubat 2018
- 536
- 848
- 23
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Kk da iki gundur konular ard arda çözülerek geliyor, sasiriyorum.
Yapılması gerekeni yapmissiniz. Baska söylenecek birşeyim yok benim.
Simdi üzüleceksiniz ama zamanla gececek.
Yıllar önceymis..Siz yokken..Belki de arkadaşıniz kabul etse bile sevgili olmayacaklardi..Demek ki kısmet sizeymis..Gereksiz büyütmussunuz
Umarım ilerde pişman olmazsınızBen arkadaşımdan hoşlandığını bile bile devam edemem ki. Bu kış sözlenmeyi düşünüyorduk aile arasında. Biri yakın arkadaşım biri sözlüm olacak ve hep ayni ortamlarda bulunulacak ve ben hep sevgilimin arkadasimi begendigini dusunecegim. Yasayamam bu sekile. Col uzgunim
Saçmalamışsınız bence de. Herkes herkesi beğenebilir. Senden önce beğenmiş tanımak istemiş sadece. Belki olmayacaktı aralarında bir şey.
peki siz ne kadar dürüsttünüz bu ilişkinizde ?Daha önce 4 sene beraber olduğum bir ilişkim vardı. Ayrıldıktan bi süre sonra başka birisiyle görüşmeye başladım ve zamanla hoşlandığım için sevgili olduk.
Fakat sevgili olduktan 6-7 ay sonra ondan çeşitli sebeplerle soğuduğum için ayrılmak istedim. Bir daha barışma ihtimalimiz olacağını da hiç sanmıyordum çünkü cidden soğumuştum.
Onla ayrıldıktan sadece 1 hafta sonra 4 senelik eski sevgilimle 2 ayrı gün görüştüm ama bir şey olmadı. Barışmak istemedim.
Bu olayların üzerinden 1 sene geçti şu sıralar 6 ay beraber olduğum insanla barışmak üzereyim ama benim içimde bi sıkıntı var. Sizce onla ayrıyken eski sevgilimle görüşmem aldatma sayılır mı ve bunu ona söylemem gerekiyor mu?
Aşırı kıskanç olduğumu dusunurdum hep ama bana bu anlattiginiz normal geldi. Sizden önce başkasını beğenmiş olabilir, şansa o da arkadaşınız çıkmış. Şimdi adam sizi seviyor , gördüğünde hatırlayıp acaba bu kimdi diye bakması normal ama sonrasında sizden uzak tutmak istemiş. Bence çocukça davranmissiniz. Ne yapsın adam zamanı geri alamaz ki. Eğer size olan sevgisine güveniyorsanız ayrılmaniz gereksiz olmuş.
peki siz ne kadar dürüsttünüz bu ilişkinizde ?
Halamın da bıyığı olsa dayım olurdu,ayrılacak bi durum yokBugün kahvaltıdan sonra bu konuyu açmıştım. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yakin-arkadasimi-stalklayan-sevgili.1085425/
Sonra sevgilimin arkadaşıma ilgisi var mı yok mu diye emin olabilmek için bu akşamüstüne bi buluşma daha ayarlamaya çalışmıştım. Ama sevgilim arkadaşımla görüşmek istemedi ve bu akşamki planı iptal etmem için çocuk gibi tutturdu. En sonunda da neden böyle davrandığıni itiraf etti. Meğer yıllar önce swarmdan(konum bildirme uygulaması) arkadaşımı görmüş ve eklemiş. Arkadaşım reddetmiş. Ben tanıştırınca da arkadasım çok tanıdık geldiği için birkaç defa açıp instagramına bakmış nerden tanıdığını hatırlayabilmek için. Hatırlamış da sonra tabi...
Açtım baktım swarmdan en son 2016da check in yapmış sevgilim. Bu olay 2 3 sene önce olmuş muhtemelen. Sonra foursquare'ın swarm ile birleşik uygulamalar olduğunu öğrendim. Netten herkese açik bi sekilde foursquare sitesinde kimin kimi eklediği görülebiliyormuş. Baktım. evet sevgilim arkadaşımı eklemiş ama arkadaşım sevgilimi eklememiş...
Ayrıldım. Kalbim çok kırık. Arkadasımın hic suçu günahı yok ama buluşmayı iptal ettim onu da hiç göresim yok bugün. Sevgilim resmen benden önce arkadaşımı görüp beğenmiş, onu eklemiş. Arkadasım kabul etseymiş belki de benle değil onla sevgili olacaktı
Bunları bilmek kalbimi çok yordu çok üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?