Meğer sevgilim benden önce arkadaşımı beğenmiş

nedesembilemedimsimdi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
536
848
23
Bugün kahvaltıdan sonra bu konuyu açmıştım. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yakin-arkadasimi-stalklayan-sevgili.1085425/

Sonra sevgilimin arkadaşıma ilgisi var mı yok mu diye emin olabilmek için bu akşamüstüne bi buluşma daha ayarlamaya çalışmıştım. Ama sevgilim arkadaşımla görüşmek istemedi ve bu akşamki planı iptal etmem için çocuk gibi tutturdu. En sonunda da neden böyle davrandığıni itiraf etti. Meğer yıllar önce swarmdan(konum bildirme uygulaması) arkadaşımı görmüş ve eklemiş. Arkadaşım reddetmiş. Ben tanıştırınca da arkadasım çok tanıdık geldiği için birkaç defa açıp instagramına bakmış nerden tanıdığını hatırlayabilmek için. Hatırlamış da sonra tabi...

Açtım baktım swarmdan en son 2016da check in yapmış sevgilim. Bu olay 2 3 sene önce olmuş muhtemelen. Sonra foursquare'ın swarm ile birleşik uygulamalar olduğunu öğrendim. Netten herkese açik bi sekilde foursquare sitesinde kimin kimi eklediği görülebiliyormuş. Baktım. evet sevgilim arkadaşımı eklemiş ama arkadaşım sevgilimi eklememiş...

Ayrıldım. Kalbim çok kırık. Arkadasımın hic suçu günahı yok ama buluşmayı iptal ettim onu da hiç göresim yok bugün. Sevgilim resmen benden önce arkadaşımı görüp beğenmiş, onu eklemiş. Arkadasım kabul etseymiş belki de benle değil onla sevgili olacaktı
Bunları bilmek kalbimi çok yordu çok üzgünüm...

Kk da iki gundur konular ard arda çözülerek geliyor, sasiriyorum.

Yapılması gerekeni yapmissiniz. Baska söylenecek birşeyim yok benim.

Simdi üzüleceksiniz ama zamanla gececek.

Biliyorum geçer ama kalbim sızlıyo su an
Bu yüzden ayrıldıgın için çok pişman olcaksın dedi bana. Yanlış bi şey yapmadım ben önce seni görmediğim için beni suçlayamzsın dedi....

Yıllar önceymis..Siz yokken..Belki de arkadaşıniz kabul etse bile sevgili olmayacaklardi..Demek ki kısmet sizeymis..Gereksiz büyütmussunuz

Ben arkadaşımdan hoşlandığını bile bile devam edemem ki. Bu kış sözlenmeyi düşünüyorduk aile arasında. Biri yakın arkadaşım biri sözlüm olacak ve hep ayni ortamlarda bulunulacak ve ben hep sevgilimin arkadasimi begendigini dusunecegim. Yasayamam bu sekile. Col uzgunim

Umarım ilerde pişman olmazsınız

Aşırı kıskanç olduğumu dusunurdum hep ama bana bu anlattiginiz normal geldi. Sizden önce başkasını beğenmiş olabilir, şansa o da arkadaşınız çıkmış. Şimdi adam sizi seviyor , gördüğünde hatırlayıp acaba bu kimdi diye bakması normal ama sonrasında sizden uzak tutmak istemiş. Bence çocukça davranmissiniz. Ne yapsın adam zamanı geri alamaz ki. Eğer size olan sevgisine güveniyorsanız ayrılmaniz gereksiz olmuş.

Saçmalamışsınız bence de. Herkes herkesi beğenebilir. Senden önce beğenmiş tanımak istemiş sadece. Belki olmayacaktı aralarında bir şey.

İyi de ömür boyu daha önceden beğendiği biriyle içiçe olacaktı ayrılmasaydım. Benim içim huzursuz olacaktı. Siz eşinizin ya da sevgilinizin beğendiği ama karsilik bulamadigi biriyle surekli gorusmesini icinize sindirebilir miydiniz?

peki siz ne kadar dürüsttünüz bu ilişkinizde ?

Ben herhangi bir kadından veya arkadaşımdan kıskanmadım sevgilimi. Aksine çoğu zaman "sen de domuz gibisin" derler pek kıskanç olmadığımdan ötürü.
Ben bu adamla bu kış sözlenecektim ve sık sık arkadaşımla sevgilim aynı ortamda bulunacaktı. Siz eşinizin ya da sevgilinizin önceden beğendiği ama karsilik bulamadigi biriyle surekli gorusmesini icinize sindirebilir miydiniz? Ben sindiremem kusura bakmayın. Bunun adı kıskançlık değil

peki siz ne kadar dürüsttünüz bu ilişkinizde ?

Ne kadar incesiniz sevgilimi savunmak adına tüm konularımı incelemişsiniz:) tüm çevrem ve tüm kk kadınları ayrı iken eski sevgilim ile görüşmemin "aldatma" olmadığı konusunda hemfikirdi. Kaldı ki yorumları okusanız benim bu konuyu sevgilime açıklayacağım da yazıyordu. Aylar önce bu konuyu sevgilime açıkladım, 1 2 hafta trip yedim, eski sevgilimi her yerden engelledik ve atlattık konuyu.
Keşke erkekleri savunmak adına hemcinslerimizi sıkıştırmaya çalışmasak değil mi?

Halamın da bıyığı olsa dayım olurdu,ayrılacak bi durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…