Bugün kahvaltıdan sonra bu konuyu açmıştım.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yakin-arkadasimi-stalklayan-sevgili.1085425/
Sonra sevgilimin arkadaşıma ilgisi var mı yok mu diye emin olabilmek için bu akşamüstüne bi buluşma daha ayarlamaya çalışmıştım. Ama sevgilim arkadaşımla görüşmek istemedi ve bu akşamki planı iptal etmem için çocuk gibi tutturdu. En sonunda da neden böyle davrandığıni itiraf etti. Meğer yıllar önce swarmdan(konum bildirme uygulaması) arkadaşımı görmüş ve eklemiş. Arkadaşım reddetmiş. Ben tanıştırınca da arkadasım çok tanıdık geldiği için birkaç defa açıp instagramına bakmış nerden tanıdığını hatırlayabilmek için. Hatırlamış da sonra tabi...
Açtım baktım swarmdan en son 2016da check in yapmış sevgilim. Bu olay 2 3 sene önce olmuş muhtemelen. Sonra foursquare'ın swarm ile birleşik uygulamalar olduğunu öğrendim. Netten herkese açik bi sekilde foursquare sitesinde kimin kimi eklediği görülebiliyormuş. Baktım. evet sevgilim arkadaşımı eklemiş ama arkadaşım sevgilimi eklememiş...
Ayrıldım. Kalbim çok kırık. Arkadasımın hic suçu günahı yok ama buluşmayı iptal ettim onu da hiç göresim yok bugün. Sevgilim resmen benden önce arkadaşımı görüp beğenmiş, onu eklemiş. Arkadasım kabul etseymiş belki de benle değil onla sevgili olacaktı
Bunları bilmek kalbimi çok yordu çok üzgünüm...