Meğer sevgilim benden önce arkadaşımı beğenmiş

Ben size aşik insanin evlendigi kadin yerinde olsam evlenmezdim mesela. Sizin acinizdan sorun olacagindan degil zaten, ben arkadasima da cok guveniyorum zaten. Ama icim rahat etmezdi bunu benden saklayip gizlice stalklayip son anda itiraf etmesi ve 2 3 sene sonra bile hala hatirlamasi ayriliga itti beni

Aynen cok durust cocukmus 2 haftadir devamli arkadasimi stalklamis, ben neden aratiyosun diyince aratmadim diyip telefonu elimden almis, tartisma cikinca itiraf etmis :)
Siradan bi begenme ekleme olsa zaten 2 3sene sonra hatirlamazdi bile. Ben de zamanla yolda gecen insanlari yakisikli/guzel buluyorum ama 3 sene sonra gorsem asla animsamam bile o kisiyi. Aklimi karistiran da bu zaten. 2 3 sene sonra halaaa hatirlayip, 2 haftadir da arkadasimi stalklamasi.

C
Canım sen sonuna kadar haklisin. O çocuğun icinde ona karşi bi seyler olmasa defalarca bakmaz ona. Ben daha once de yazdım. kız arkadasindan işik gorse gider arkasina bile bakmaz.

ben sizi haklı buldum. Dediğiniz gibi hepimiz birilerini beğeniyoruz. Ama sahsen begenip geçtiğim birini 3 sene sonra görsem anımsamam. Aklıma bile gelmez.

bir de stalk amacı neymiş . Bikere baktın tamam tanıdın . İkinciye , üçüncüye bakma sebebi nedir.
Bence en doğrusunu yapmıssınız. Duruşunuzdan dolayı tebrık ederim.

Sanki ona ulaşmak için seni kullanmış gibi (yani aracı etmiş gibi) davranıyorsun çok üzgün olacak ne var, ayrılmaya da bilirdin.. bilmiyorum ben mi çok geniş düşünüyorum acaba?

Biliyorum geçer ama kalbim sızlıyo su an
Bu yüzden ayrıldıgın için çok pişman olcaksın dedi bana. Yanlış bi şey yapmadım ben önce seni görmediğim için beni suçlayamzsın dedi....

Bence sevgilin haklı.
Kimi insanın hafızası kuvvetlidir o yüzden hatırlıyordur hala arkadaşını. Ben de zamanında beğendiğim insanları hala hatırlarım mesela. Bu eşimi sevmediğim ya da onlardan birisi gelse koşarak gideceğim anlamına gelmez.
Sizin ayrılasınız varmış bahane olmuş biraz. Sakin kalıp gözlem yapabilirdiniz.

Bence bu yüzden ayrılmak saçma geldi. Ben ayrılmazdım. Sonuçta ortada ilişki yokmuş ki sadece tek taraflı hoşlanma varmış. Olmamış buluşulmamış bile. Uzun zaman once olan bişi için kendimi yıpratmazdım. Tabii herkesin düşüncesi farklı bişey diyemem

"ne desem bilemedim ki şimdi"

Abartmamışsınız iyi yapmışsınız. Bende beğenir geçerim aklıma gelmez. Nette de stalklamam. Sevgiliniz 2 haftadır stalklamış resmen. Sonra hemen telefonu cebe koymalar falan.
Yo yo uzak.

D
Biliyorum geçer ama kalbim sızlıyo su an
Bu yüzden ayrıldıgın için çok pişman olcaksın dedi bana. Yanlış bi şey yapmadım ben önce seni görmediğim için beni suçlayamzsın dedi....
Dogru demıs

Ama iki hafta stalklamak ne demek ozaman bunlar ılışkı yasamıs olabilir mı bukadar onemsedıgıne gore. Arkadaşına da bır sor o uygulamada karsılastınız mı diye.
Ikı hafta stalkladıgını nereden ogrendın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…