Meğer sevgilim benden önce arkadaşımı beğenmiş

X
İyi de ben sevgilim benden once "birinden" hoslandiği için ayrılmadım. Yıllar önce yakın arkadaşımı eklediği ve hatta yıllar sonra görünce hatirlayıp stalklayacak kadar etkilendiği icin ayrıldım. Sonucta ayrılmasam ve bu ilişki evliliğe gitse, ömür boyu sık sık aynı ortama girecek bu iki insan. Benim içime asla sinmezdi. Sizin siner miydi?
Dediğim gibi. Güven yokmuş bitmiş.

Ben eşimle ilk tanıştığımızda yanındaki arkadaşını beğenmiştim. Tip olarak falan çekici gelmişti. Sonra oturup konuşunca onunla işim olmayacağını anlamıştım. Eşimle konuşmaya başladığımızda zamanın farkına varmadan 5 saat konuşmuşuz. Benim açımdan böyle bir durum ayrılık sebebi olmaz. Arada beni kızdırdığında laf sokmak için kullanırdım o kadar. Siz bu kararı verdiyseniz bakmayın artık arkanıza. Kaldıramayacğınızı biliyorsunuz ona göre davranmışsınız. Pişman olmayın.

Nasıl yani ben de suçluyorsunuz demedim zaten, dürüst davrandığı için takdir ettim.
Nereden tanıştığınızı da şunun için sordum, acaba arkadaşınızı çok beğenip onun listesine falan mı bakıp buldu sizi ya da fotoğraflarda mı gördü, öyle bir şey şu durumda imkansız.
Yani, seviyorsanız ayrılmayın bence, aralarında duygusal bir şey zaten olmamış, kızın haberi bile yok, çocuk da sadece beğenmiş, üzerinden yıllar geçmiş.

çocuk için yıllar geçmemiş ama sıkıntılı da kısmı o bence. Fotoğrafında görüp üstüne tıklayıp baksa son aramalarında görülmez ama başlığı açan arkadaş demiş zaten beni bile aratmamış tekrar tekrar onu aratmış diye. ilkokul arkadaşını aratmıyor ki bir de yıllar önce nasıl beğendiyse kızı unutamamış işte böyle bir durumda nasıl kabullenir ki insan bunu.

buluşmak da istememiş hem kızla buluacaklarında belli ki hala bir hoşlantı bir şey var kız arkadaşının yanında fire vermekten korktu. cidden hoş değil eski sevgilisi falan olsa neyse de bir kere görüp unutamadıysa daha büyük problemler doğurabilir bu ileride.

kıskançlık falan da değil bu şahsen kendimi bu olayı yaşayan arkadaşın yerine koyuyorum ne kadar zor olsa da ben de bitirirdim. arkamı döndüğümde kafam rahat olsun isterim hayatımdaki kişiden yana.

Sevgilin bulusmak istememis ben burdan bir sey çıkardim. Dayanamayıp arkadasina mesaj atmış olabilir mi peki ? Kız arkadssin da agzinin payini verip olayi kapatmis olmasin. Hatta bi ihtimal daha var da iyice seneryoya baglamayayim :deli:

Ben arkadaşımdan hoşlandığını bile bile devam edemem ki. Bu kış sözlenmeyi düşünüyorduk aile arasında. Biri yakın arkadaşım biri sözlüm olacak ve hep ayni ortamlarda bulunulacak ve ben hep sevgilimin arkadasimi begendigini dusunecegim. Yasayamam bu sekile. Col uzgunim

Bence doğru olanı yapmışsın hayırlısı olsun.

çocuk için yıllar geçmemiş ama sıkıntılı da kısmı o bence. Fotoğrafında görüp üstüne tıklayıp baksa son aramalarında görülmez ama başlığı açan arkadaş demiş zaten beni bile aratmamış tekrar tekrar onu aratmış diye. ilkokul arkadaşını aratmıyor ki bir de yıllar önce nasıl beğendiyse kızı unutamamış işte böyle bir durumda nasıl kabullenir ki insan bunu.

buluşmak da istememiş hem kızla buluacaklarında belli ki hala bir hoşlantı bir şey var kız arkadaşının yanında fire vermekten korktu. cidden hoş değil eski sevgilisi falan olsa neyse de bir kere görüp unutamadıysa daha büyük problemler doğurabilir bu ileride.

kıskançlık falan da değil bu şahsen kendimi bu olayı yaşayan arkadaşın yerine koyuyorum ne kadar zor olsa da ben de bitirirdim. arkamı döndüğümde kafam rahat olsun isterim hayatımdaki kişiden yana.

Doğru.
Hatırlayıp aratmış olabilir ama durmadan bakması falan kafa karıştırıcı.
Hayırlısı olsun.

Tabii ki sizden önceydi tabii ki sizi tanımıyorken arkadaşınızı beğenebilirdi. Ama siz bunu bilmeyecektiniz. Artık biliyorsunuz ve onu beğendiğini bile bile devam edemediniz. Bence doğru karar verdiniz, bende böyle yapardım. İnsan arkadaşını durduk yere atamaz, siz ne zaman bi ortama girseniz hep aklınıza gelirdi bu. Bence kesinlikle doğrusunu yaptınız.

Birde o kızla iletişime geçeceğini düşünüyorum diyen arkadaşlar olmuş ben katılmıyorum sizin ısrarınız üzerine bir zamanlar swarm dan beğendiğini söyleyen itiraf eden erkek böyle bişey yapmaz.

E peki madem başınıza gelirse siz sevgilinizi daha önceden etkilendiği ama karşılık bulamadığı kadınlarla aynı ortama sokarsınız.

Aynı ortama sokmazdın ilişkine devam ederdin bariz trip atmışsın gerçek bi ayrılık olduğunu düşünmüyorum,yahu senin esamen bile okunmuyormuş adam görmüş begenmiş yıllar sonra senin arkadaşın olduğunu farketmiş ne var bunda.

Ben asiri duzeyde kiskanc oldugum icin boyle bisey yasasam aynisini yapardim.tamam yillar once olmus ama sonucta ayni ortama girecekler ve en ufak hareketleri baska seylere yoracaksin.bu sizi cok yipratir

Tabii ki sizden önceydi tabii ki sizi tanımıyorken arkadaşınızı beğenebilirdi. Ama siz bunu bilmeyecektiniz. Artık biliyorsunuz ve onu beğendiğini bile bile devam edemediniz. Bence doğru karar verdiniz, bende böyle yapardım. İnsan arkadaşını durduk yere atamaz, siz ne zaman bi ortama girseniz hep aklınıza gelirdi bu. Bence kesinlikle doğrusunu yaptınız.

Birde o kızla iletişime geçeceğini düşünüyorum diyen arkadaşlar olmuş ben katılmıyorum sizin ısrarınız üzerine bir zamanlar swarm dan beğendiğini söyleyen itiraf eden erkek böyle bişey yapmaz.

Umarım yapmaz o zaman giden seneme yazık olur... cevap için çok teşekkur ederim...

Aynı ortama sokmazdın ilişkine devam ederdin bariz trip atmışsın gerçek bi ayrılık olduğunu düşünmüyorum,yahu senin esamen bile okunmuyormuş adam görmüş begenmiş yıllar sonra senin arkadaşın olduğunu farketmiş ne var bunda.

Hanfendi hala niye uzatıyorsunuz ki ben bu şekilde kabullenemedim ayrıldım diyorum hala trip atmışsınız ayrılık değil bu diyorsunuz...
Ben ilerde eşim ile arkadaşımı aynı ortama sokmaktan kaçinacağım bir hayat istemiyorum ki. Eşim olacak kişi yakın arkadaşımı kardeşi gibi dostu gibi gormeli, öbür gözle baktığını bilmek ayrılık için yeterli. Ben yokken dahi olsa.
Sonuçta siz de eşinizin siz yokken etkilendiği insanlarla sık görüşmesini istemezsiniz.

Ayrilik karari belki biraz daha dusunulebilir miydi bilmiyorum ama sanirim erkek arkadasinizla birlikteliginiz yeni gibi, yoksa hemen koparip atmak kolay olmazdi. Simdi de kolay olmamistir eminim ama bilemedim ya:( o cocugun yerine kendimi koyuyorum, cok sebepsiz bir terkedis gibi geliyor once. Ama sonra dusununce de kac yil once ekleme talebi yolladigi birini bugun gayet net hatirlayip bir de ustuste sosyal medyadan aratip bakiyor. Zaten can yakan kismi da bu. Sanirim en dogru karari verdiniz. Bir de dikkatimi ceken ayrica bisey oldu, pek cok kez su ifadeyi kullanmissiniz, arkadasimla esimle sık sık ayni ortamda olucaz vs gibisinden..arkadasiniza veya arkadaslik iliskilerine deger vermeniz cok guzel, ama size nacizane tavsiyem hayatta hicbir zaman esiniz ve kiz arkadasinizı sık sık ayni ve samimi ortamlarda biraraya getirmeyin. Sadece bunu soylemek istedim.

Back
X