Meğer yedekteymişim

Seni sevmedikten aldatıltan sonra para önemini kaybediyor insan aşk ve tutku istiyor boynuz değil.. ayrıca tek zengin ve paralı o değil zengin kıtlığı yok ülkede
Ay parasına tüküreyim ya ben zengin olmayı hele hele koca parasıyla zengin olmayı hiç hayal etmedim. Ben zengin değilim ama her istediğimi alabiliyorum, geziyorum, yiyorum. Dediğin gibi paraya değil aşka sevgiye şefkate ihtiyaç var bunlar da parayla alınmıyor malesef

Arkadaşıma aynısı yapıldı netten el ele tutuşmuş foto indirdi hikayede paylaştı /❤ tek gerçeğim/ yazdı yedekte tutan kişi hemencecik aradı saydırdı ben sana demedimmi bekle diye bizimki gayet sakin bir şekilde /ulan sen bekle dedim diye ben seni mi bekliyecem kimsin sen sehzademi tip desen yok para desen paran yok sence ben okadar fekadar bir insan değilim dedi ve sonuç adam yıllarca peşinden koştu şimdi ama arkadaş bu yaz başkası ile evleniyor
İnanmıyorum ya ne sanıyor bunlar kendilerini, bekle demedim mi ne demek ya sen kimsin! Benimkide parasına güveniyor ama bilmiyor ki ben onun parasına tamah edecek kadar açgözlü değilim şükür. Parasından başka bişeyi olmayan zavallı bi model
Bakın bi sağınıza solunuza, erkek çocukları nasıl yetiştiriliyor? Kendilerini neden padişah tohumu sandıklarını anlamak güç değil.

Ay parasına tüküreyim ya ben zengin olmayı hele hele koca parasıyla zengin olmayı hiç hayal etmedim. Ben zengin değilim ama her istediğimi alabiliyorum, geziyorum, yiyorum. Dediğin gibi paraya değil aşka sevgiye şefkate ihtiyaç var bunlar da parayla alınmıyor malesef
ona yedek olmadığını göster

Sence yazmalı mıyım? Hakaret falan değil zaten onu ben yapamam ama yedekte olmadığımı beni kandıramadığını yazayım mı?
Bence yazma seni kendi peşinde gören biri zanneder arkadaşım gibi hikâye üstünden birşeyler yap gerekirse sadece onu ve arkadaşlarını görsün hikayeni geri kalan kimse görmesin o kendini aldatılmış gibi hissetsin

Bence yazma seni kendi peşinde gören biri zanneder arkadaşım gibi hikâye üstünden birşeyler yap gerekirse sadece onu ve arkadaşlarını görsün hikayeni geri kalan kimse görmesin o kendini aldatılmış gibi hissetsin
Aslında numarasını falanda sildim ama bunu başka biri de yazmıştı, iyi bir fikir olduğunu bende düşünüyorum :)

Ark
Aslında numarasını falanda sildim ama bunu başka biri de yazmıştı, iyi bir fikir olduğunu bende düşünüyorum :)
Onunla sadece ortak arkadaşların ve o görsün hikayeni neden dersen ortak arkadaşlarına sorar onlar görmezse oyun olduğunu anlar o senin oyun yaptığını sende arkadaşım gibi sadece el ele tutuşmuş çift resmi paylaşabilirsin

Sizinle görüşmek isteyen başka bir erkek varsa ona şans verebilirsiniz bugün denersen gelişmeleri yaz sana kızar sitem ederse ben okadar fekadar bir insan değilim de
Umarım bakar durumlarıma. Gelişme olursa mutlaka yazarım ve iletişime geçerse aynen bunu yazacağım, aptal sanmasın kimseyi

Umarım bakar durumlarıma. Gelişme olursa mutlaka yazarım ve iletişime geçerse aynen bunu yazacağım, aptal sanmasın kimseyi
Bakar bakar o bakmazsa ortak arkadaşları görür ve Söyler sen dur yaptığında bakıyorsa hemen bakar kendimce yedeği kontrol eder numarasını hemen rehbere ekle kesin görür ozman

aynen bana da sevgili değilmişiz ayağı yapıyor kızlarla konuştu aldattı güya ben duyarsam kötü olacak ya ee sevgili değildik ki diyecek sevgiliyken eğlenecek kız durumuna soktu beni
Madem sevgili olmayacaksın ne diye konuşuyorsun ne diye foto istiyorsun ne diye görüşmek istiyorsun diye sorarlar . bir erkek kendine kız kanka bulmak için konuşmaz. Sonra biz o duyguya girince adamlar pırr korkak bunlar

Yok ya içimden geçeni yazsam anlayacak mı sanki, ben şimdi ne desem içim soğumaz ki! Vicdan ve merhamet sahibi bi insan olsa zaten böyle bi adilik yapmaz, e o olguları olmayan insana da ne söylesen boş boş bakar iyice çileden çıkarır insanı. Tek dileğim o kızla da mutlu olamasın, kimseyle olamasın. Çok kazık yedim ama kimse icin mutsuzluk dilememiştim ilk kez diliyorum
Yeminle sinir oldugunla kalirsin. Bende benden sonra mutsuzluktan olsun diyordum halada diyorum sen kalbini içini sıkma

O size bir şey yazmadan noktalama işareti bile yazıp yollamayın. Bu öfke ve sitemin altında hala onu umursadığınız gerçeği olduğunu farkedecek, bu hazzı ona yaşatmayın. Ve mümkünse de gerçekten umursamayın. Bunun da yolu önce kendinizi bu ilişkinin bittiğine inandırmak ve kendinize acımaktan vazgeçmekten geçiyor.

Arkadaşıma aynısı yapıldı netten el ele tutuşmuş foto indirdi hikayede paylaştı /❤ tek gerçeğim/ yazdı yedekte tutan kişi hemencecik aradı saydırdı ben sana demedimmi bekle diye bizimki gayet sakin bir şekilde /ulan sen bekle dedim diye ben seni mi bekliyecem kimsin sen sehzademi tip desen yok para desen paran yok sence ben okadar fekadar bir insan değilim dedi ve sonuç adam yıllarca peşinden koştu şimdi ama arkadaş bu yaz başkası ile evleniyor
Aynısını bende yapacaktım güzel bi foto buldum elele tutuşmuş sevgili fotosu ama yapmadım şimdi bunu kendime bağladım biraz teklif etti sonra o teklifi bozdum baska bir erkek arkadaşım teklif ettiydi onu kabul ettim . Mesaj attı görüldü yaptım 1 aydır konuşmuyoruz bile

Madem sevgili olmayacaksın ne diye konuşuyorsun ne diye foto istiyorsun ne diye görüşmek istiyorsun diye sorarlar . bir erkek kendine kız kanka bulmak için konuşmaz. Sonra biz o duyguya girince adamlar pırr korkak bunlar
Cok sefrsizce yaptıkları 1 yıl konuştuk flört ettik 1 yılda oyaladı iste benimde boşluğuma denk geldi o aralar kaptırmışım kendimi. Kendimi aptal yerine koydurdum en çok ona üzülüyorum

Aynısını bende yapacaktım güzel bi foto buldum elele tutuşmuş sevgili fotosu ama yapmadım şimdi bunu kendime bağladım biraz teklif etti sonra o teklifi bozdum baska bir erkek arkadaşım teklif ettiydi onu kabul ettim . Mesaj attı görüldü yaptım 1 aydır konuşmuyoruz bile
Yani amaç aslında sana dönmesi değilde senin onun yedek olmadığını anlaması

Şunu asla unutma insanlar kendilerine acı çektiren kişilere aşık oluyor

Back
X