Benim başıma geldi buna benzer bişey..
Eski erkek arkadaşım çok kıskançtı,sürekli telefonumu kurcalardı.ben de bir gün fırsatını bulup onun telefonunu karıştırdım.Aşkım diye biri kayıtlı..benim sandım,sevindim salak gibi.Ama bir baktım no başkasının:1shok: hemen noyu kaydettim kendi telime..Kim bu dedim..Annem dedi..neden anneni aşkım diye kaydediyorsun ki dedim..ben annemi öyle kaydediyorum dedi..Tabi o zamanlar safım,fazla tecrubem de yoktu..çok inanmamakla birlikte inanmış gibi görünüp konu kapattım.ama aklımın bir köşesinde bu konu vardı.Aradan geçen bir zaman sonra şüphelerimi yenemeyerek bana yolladığı bir mailden bayan olduğunu düşündüğüm msn adreslerini kendime ekledim..meğer bizimki tam bir horozmuş..hangi kızla konuşsam eski sevgilisi çıktı..kafamçokkarıştı..Başka bir kız da aşkım yazısından şüphelenmiş.ona da ablam yalanını uydurmuş..sonra kaydettiğim nodaki kızı aradım.kız beni baya tersledi o an.sevgilisiymiş.beni de kuzeni diye yutturmuş Allahın salağı..neyse aradan baya şeyler geçti..Sonunda kız bir gün beni aradı..Haklıymışsın keşke seni dinleseymişşim dedi..Özür diledi.Ben zaten çoktan terketmiştim bu adamı.Kız da terketmiş onu sonunda..Ama baya manevi zarar aldıktan sonra gözü açılmış..Gözü açık olmakta fayda var..Şüphelenince peşine düşeceksin..
İsterdim ki o kişi ile hiç tanışmış olmasaydım..Ama herşey tecrube insana bu hayatta..
Ben bu konuyu açarken gerçekten birisi bununla ilgili anısı olur düşüncesi ile açmadım ama maalesef ki bu erkekler bize en acıyı da en tatlıyı da sunuyorlar bizde onlardan yana herşeyin nasibini almış oluyoruz.Biraz acı biraz tatlı bir anı ama tam bir trajikomik hikaye olarak kalsın senin içinde gerçekten çok zor durum ama biz her zaman tedbirli olalım 2 gözümüz varsa dört gözümüz var mış gibi yapalım ve erkeklerimizin gözünde hep akıllı ve işi takip eden ,her zaman soluğumuzu ensesinde hissettiren bir kadın olalım bu her zaman daha çok işe yarar!
ELLERİNE ,YÜREĞİNE SAĞLIK, MUTLULUKLAR...