Mehay'ın Diyet Günlüğü

kizlar bende katilmak istiyorum.37 yasindayim,cocugum yok( kilolardan sonra insallah )boyum 1.70 kilomu asagidaki cetvelden gorebilirsiniz :))))pazartesi son kilomu soylerim cunku diyete devam ediyorum ve 5 gundur tartilmadim.hadi bakalim keyifli olacaga benziyor bu sekilde :))))

kızlar bende isveç diyetine başlamıştım ama hafta sonu şehir dışına gideceğim için yapamayacağım.
pazartesi bende sizinle başlamak için heyecanlanıyorum 13 günlük isveç programıma.
bu arada kilo için çizelgeyi ben bir türlü halledemedim nereden ekliyoruz profile
102 ile başladığım bu serüvene şu an 88.8 ile devam etmekteyim spor yapmıyorum ama başlayacağım.
26 yaşındayım evliyim çocuğum yok

merabaa bende katılmak istiyorum eger kabul ederseniz. tek basıma kilo veremiyorum cünkünüm ya :(( 168 boyundayım 23 yasındayım bekarım kilomu bilmiyorum accayip kilo takıntım oldugu için bayadr tartıya cıkmıyorum suan adet dönemindeyim bide onun şişkinliği var iğce şişman hissetmeye basladım kendimi çünkü kalın bi vücudum var kemiklerim geniş bu yüzden hiç ii hissetmiyorum kendimi . nezaman baslıyosunuz 14 günlük yarısa ?

ben de varrrım:))) diyete dün başladımmm 4 aralıkta acaba kaç kilo vermiş olacağım:)))

bende katılmak isterim ama çok iddalı deilim.çünkü emziriyorum bebişimi. o yüzden çok az yiyemiyorum spor imkanımda yok.ama bende yazıcam kilomu inşallah.bu arada 27 yaşındayım,evliyim 7.5 aylık bebişim var

Ben de katılmak istiyorum yaşım 25. 1.70 boyum. 13 gündür diyetteyim bakalım nasıl olacak

yalnız ben pazartesi şehir dışındayım

o buralar dolmus tasmis masallah masallah:nazar::nazar:

ben dunku yaptigimi bi bilseniz kizlar
anneme misafir gelcek diye etimek tatlisi yaptim
ondan yedim 1 tane +bi kac kasik puding inanamiyom:43::43:

bugun kilom 72.6:ssz:

hic uzme kendini arada olur boyle kacamaklar.telafi edersin.bugun aksam yemegini 18.00 gibi ye sonra bisey yememeye calis yarin sabaha kadar.gor bak degisecektir kilon :)))

kizlar bende katilmak istiyorum.37 yasindayim,cocugum yok( kilolardan sonra insallah )boyum 1.70 kilomu asagidaki cetvelden gorebilirsiniz :))))pazartesi son kilomu soylerim cunku diyete devam ediyorum ve 5 gundur tartilmadim.hadi bakalim keyifli olacaga benziyor bu sekilde :))))

Ben gencecik hayatımı kilolarla rezil ediyorum :( 22 yaşındayım. Kilom aşağıda :)

merabaa bende katılmak istiyorum eger kabul ederseniz. tek basıma kilo veremiyorum cünkünüm ya :(( 168 boyundayım 23 yasındayım bekarım kilomu bilmiyorum accayip kilo takıntım oldugu için bayadr tartıya cıkmıyorum suan adet dönemindeyim bide onun şişkinliği var iğce şişman hissetmeye basladım kendimi çünkü kalın bi vücudum var kemiklerim geniş bu yüzden hiç ii hissetmiyorum kendimi . nezaman baslıyosunuz 14 günlük yarısa ?

ben de varrrım:))) diyete dün başladımmm 4 aralıkta acaba kaç kilo vermiş olacağım:)))

bende katılmak isterim ama çok iddalı deilim.çünkü emziriyorum bebişimi. o yüzden çok az yiyemiyorum spor imkanımda yok.ama bende yazıcam kilomu inşallah.bu arada 27 yaşındayım,evliyim 7.5 aylık bebişim var

Regl olmasaydım katılırdım. bitince kesin bir daha yapılsın:27:

Ben de katılmak istiyorum yaşım 25. 1.70 boyum. 13 gündür diyetteyim bakalım nasıl olacak

yalnız ben pazartesi şehir dışındayım

hepiniz hosgeldiniz aramiza kizlar....:52::52::52::52:diyete pazartesi basliyoruz hanimlar bugunlerde yediklerinizi dert etmeyin, pazartesi sabahi tartilip kilolarimizi buraya yazalim 14 gun sonra bakicaz kimden kac kilo gitmis....:ssz::ssz:

arkaslar ben bugun isvec e basliyorum
6 gun yapmaya calisacam
simdilik kahve mi ictim
ama ben ispanak yerine brokoli haslayip yicem
ehadi bakalim hayirlisi:21:

pazartesiden sonra 2 hafta tutalim kendimizi ama hamur isi kizartma tatli olmasin hayatimizda...2 hafta yemesek ölmeyiz dimi kizlar? sonucta her zaman yedigimiz seyler:34:

bende varıım,,

kilo vermek bizim işimiz :)))

bende pazartei diyete başlayım diyodum:1:iyi oldu yarış olunca hır yaparım belki ipin ucu kaçtı bu ara yine pazartesi sabah başlarız bide 2 hafta olması iyi olmuş zaman az kendimizi kandırmak kolay olur 1.68 boyundayım 58 kiloydum almış olabilirim pazartesi yazarım artık 5 kilocuk versem ve geri almasam çok süper olur bakalım sonuç ne olcak moralim bozulmasın diye tartıya çıkamıyorum bu ara pazartesiye kadar dikkat etmeye çalışıyım yoka kötü bi rakam görürsem çuvallaya bilirim:43:

Back
X