olsun vericez insallah moralimizi bozmayalim...
benim simdi cikmam lazim canim yarin gorusuruz insallah...
gorusuruz canim
hayirli aksamlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun vericez insallah moralimizi bozmayalim...
benim simdi cikmam lazim canim yarin gorusuruz insallah...
o buralar dolmus tasmis masallah masallah
ben dunku yaptigimi bi bilseniz kizlar
anneme misafir gelcek diye etimek tatlisi yaptim
ondan yedim 1 tane +bi kac kasik puding inanamiyom
bugun kilom 72.6![]()
kizlar bende katilmak istiyorum.37 yasindayim,cocugum yok( kilolardan sonra insallah )boyum 1.70 kilomu asagidaki cetvelden gorebilirsiniz :))))pazartesi son kilomu soylerim cunku diyete devam ediyorum ve 5 gundur tartilmadim.hadi bakalim keyifli olacaga benziyor bu sekilde :))))
Ben gencecik hayatımı kilolarla rezil ediyorum22 yaşındayım. Kilom aşağıda :)
merabaa bende katılmak istiyorum eger kabul ederseniz. tek basıma kilo veremiyorum cünkünüm ya( 168 boyundayım 23 yasındayım bekarım kilomu bilmiyorum accayip kilo takıntım oldugu için bayadr tartıya cıkmıyorum suan adet dönemindeyim bide onun şişkinliği var iğce şişman hissetmeye basladım kendimi çünkü kalın bi vücudum var kemiklerim geniş bu yüzden hiç ii hissetmiyorum kendimi . nezaman baslıyosunuz 14 günlük yarısa ?
ben de varrrım:))) diyete dün başladımmm 4 aralıkta acaba kaç kilo vermiş olacağım:)))
bende katılmak isterim ama çok iddalı deilim.çünkü emziriyorum bebişimi. o yüzden çok az yiyemiyorum spor imkanımda yok.ama bende yazıcam kilomu inşallah.bu arada 27 yaşındayım,evliyim 7.5 aylık bebişim var
Regl olmasaydım katılırdım. bitince kesin bir daha yapılsın![]()
Ben de katılmak istiyorum yaşım 25. 1.70 boyum. 13 gündür diyetteyim bakalım nasıl olacak
yalnız ben pazartesi şehir dışındayım
o buralar dolmus tasmis masallah masallah
ben dunku yaptigimi bi bilseniz kizlar
anneme misafir gelcek diye etimek tatlisi yaptim
ondan yedim 1 tane +bi kac kasik puding inanamiyom
bugun kilom 72.6![]()
kaç kilosun safahat
arkaslar ben bugun isvec e basliyorum
6 gun yapmaya calisacam
simdilik kahve mi ictim
ama ben ispanak yerine brokoli haslayip yicem
ehadi bakalim hayirlisi![]()