ya alindiysan cok ozur dilerim.gercekten ben mehay in yazdigini gormeden yazdim bide amacim seni kirmak degildi eminim mehay inda.en son isteyecegim sey motivasyonun kirilmasi olur(((yazdiklarimizi saka olarak kabul et ve lutfen devam et.belkide en cok kiloyu sen vereceksin .benim kilom durdu mesela cok bisey yemiyorum ama bir haftadir kilo veremiyorum.sonucta bu topik kim ne yediden ziyade kim en cok kiloyu verecek topigi.cidden seni kirmak istememistim..
ikinizinde ark niyetli olmadiginizi biliyorum, öyle tahmin ediyorum, bende ilk defa bi topikte bukadar fazla yazdim, bu tür sakalar konusunda hic tecrübemde yok, biraz abartmis olabilirim bu durumu ama cidden cok zoruma gitti
buaralar diyet yüzünden cok hassaslastim resmen depresyon gibi bisey, herbiseye sinirlenip aglayabiliyorum malesef....
daha evelsi günde arkadasim benle dalga gecmisti sanirim bundan dolayi böyle büyük tepki verdim, sizde kusura bakmayin
en yakin arkadasim, su igrenc kilolari 3 senedir atamadigimi herseferinde verdiyim kilolari hemen geri aldigimi bildiyi icin, yine diyette oldugumu ögrendi 14 günlük bi yarismaya katildim internette diyince, basladi gülmeye, bende devam anlatiyorum diyorumki birtürlü veremedim kilolarimi oda dediki gülerek "sen zaten 3 yildir diyettesin, sanki ben 3 senedir hamileyimde sana ben dogurup kurtulucam diyorum sonra tekrar hamile kaliyorum, sonra tekrar dogum yapcam diyip sonra tekrar hamile kaliyorum" dedi ama kahkahayi basarak cok kirildim cok üzüldüm
ertesi günde internette bu yazilarla karsilasmam cok zoruma gitti