Mektup yazabilmek için arkadaşımın hangi ceza evinde yattığını öğrenmek istiyorum

Konu çok hassas
O yüzden tartışmaya girmeyi doğru bulmuyorum

Şunu söyleyebilirim gönül rahatlığıyla
Öyle komik asılsız dayanaksız iddianameler gördüm ki teorikte öğretilen hukuk bilgisiyle alakası olmayan işler yani öyle diyim.

Tabiki bu konuda da herkesin kendi fikri kendi doğrusu vardır

Ben şurdan bunu duydum, burdan bunu duydum şeklinde yorum yapmıyorum
Bizzat hukuksal olarak işin içinde biri olarak söylüyorum maalesef çok komik ve akıl almaz suçlamalarla insanlar mahkum ediliyor

Dikkat ederseniz hicbir yerde sucsuz yere yatiyor yazmadim. Kesin bilmiyorum cunku suclu mu sucsuz mu?
Cemaatle ilgisi vardi evet ama isin orgut kisminda yer aldi mi gercekten bilmiyorum.

Dikkat ederseniz hicbir yerde sucsuz yere yatiyor yazmadim. Kesin bilmiyorum cunku suclu mu sucsuz mu?
Cemaatle ilgisi vardi evet ama isin orgut kisminda yer aldi mi gercekten bilmiyorum.

Bence konunuzu kapattırın
Bu konu Türkiye’de çok hassas

Ben size yazmadım onu zaten,diğer arkadaşımızın fikrine istinaden kendi fikrimi yazdım.Ayrıca benim yaptığım genel ve kendi kişisel değerlendirmemdi,sizin arkadaşınıza yönelik bişey değildi,zaten onu yargılamak bize düşmez,dikkatli okursanız..

Peki bu konuyu kapatacagim. Ozelden yardimci olmak isteyen olursa mesaj kutum acik.
Yardimci olan herkese tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…