- 25 Ocak 2023
- 91
- 35
- 3
- 26
Herkese merhabalar, eski konumu okuyanlar bilir, eski nişanlım 1 aydır nişanı attım, nişan attığımin ertesi günu numaramı değiştirdim, sosyal medya kapattım yani nişan attığım günden beridir hiç bi şekilde iletişim kurmadim kendisiyle, benim samimi olduğum bir arkadaşım var sadece onunla görüşüyorum arada sırada, daha ilk nişan attığım haftası da arkadaşım beni aradığında söyledim onunla ilgili en ufak laf taşıma veya onunla ilgili bi konu açarsan seninle de görüşmem diye, arkadaşım da seni hayatın sen ne karar verirsen ben saygi duyarım laf taşıyıpta kimsenin vebaline de girmem bir ömür yaşayacak olan sensin senin hayatın bana bişey söylemek düşmez sen ne karar verirsen ben arkandayım dedi ve hiç onunla ilgili bişey söylemedi, taki düne kadar, arkadaşım beni aradı ve bana sana bi mektup yazmış sizin evin önünde bi zeytin ağacı var onun altındaki taşların oraya koymuş dedi, bence hiç okumadan yırt direk dedi ama ordanda al dedi çünkü seninle ilgili özel şeyler olabilir dedi. Bende tamam dedim kapattım telefonu. Eski nisanlimla birliktelik yaşamıştım büyük ihtimalle o tarz birşeyler de yazmış olabalir diye düşünüyorum, bı turlu benden vazgeçmedi iletişim kurmak için mektup yazıp kapıma kadar gelmiş bildiğin, mektubu sabah gidip alicam, okumak istemiyorum mektubu ama çokta merak ediyorum yazdiklarini, inanin geri dönmek degil niyetim istemiyorum artık kesinlikle bana yasatiklarindan sonra, merak ediyorum yazdıklarını diye belki geri döneceksin ondan okumak istiyorsun diyeceksiniz ama yok ondan değil, daha önceden yaptığınız yorumlar okudukça aklım başıma geldi hep, tekrar yorumları okumak istiyorum daha toyum 23 yaşındayım doğruyu yanlışı tam bilmiyorum belkide çoğunuz benden büyüksunuz görüp geçirmiş insanlarsiniz yorumlarınız yol göstermeleriniz benim için kıymetli onun için buaray yazmak istedim..