Mektup yazmış

Hayır söylememiş içeriğini, arkadaşım mahalleden başkası görmesin sonuçta sana yazılmış diye , al yırt dedi
Yırtıp atacakmışsın madem neden git diyor? Ne gerek var? Adam oraya hangi akla hizmet mektup bırakıyor, ortak arkadaş söylemese günde bir kere gittiğin yer mi zeytin ağacı, nerden bilecektin? O ortak arkadaş seni oraya çekmeye çalışmış. Artık ya tecavüze uğrayacak ya da öldürülecektin orda belki de.

Hayır söylememiş içeriğini, arkadaşım mahalleden başkası görmesin sonuçta sana yazılmış diye , al yırt dedi
Gitmediniz umarım. Bugün mektubu gidip aldığınızı bilen adam yarın ne yaptırmaz size,manipüle edilmeye açık bırakırsınız kendinizi.
Şu cafeye gelmezsen şunu ailene söyleyeceğim,benimle 5 dk görüşmezsen seni ifşa ederim gibi.
Soğukkanlı olun,oyuna gelmeyin

Yırtıp atacakmışsın madem neden git diyor? Ne gerek var? Adam oraya hangi akla hizmet mektup bırakıyor, ortak arkadaş söylemese günde bir kere gittiğin yer mi zeytin ağacı, nerden bilecektin? O ortak arkadaş seni oraya çekmeye çalışmış. Artık ya tecavüze uğrayacak ya da öldürülecektin orda belki de.
Bıraktığı yer kapımın hemen önü

Gidip su dökmek mantıklı olurdu bence ya.
İçine saçma sapan bir şey yazdıysa biri gidip bulursa dedikodu olur ya.
Bilemedim valla, çok tuhaf bir olay.

Bıraktığı yer kapımın hemen önü
Güzelim sana haber etmese bilmeyecektin bile. Ya köpek s.çacaktı ya da su dökülecekti ya da rüzgar uçuracaktı o mektubu. Riske atmak istemediler belli ki. Kapısının önünde bıçaklanan kadınlar var, dikkat et, çok güvenme.

Güzelim sana haber etmese bilmeyecektin bile. Ya köpek s.çacaktı ya da su dökülecekti ya da rüzgar uçuracaktı o mektubu. Riske atmak istemediler belli ki. Kapısının önünde bıçaklanan kadınlar var, dikkat et, çok güvenme.
Bugün de amcası yine babami aramış, gelsin elini öpsün helalik isteyecekmis babam istemiyorum dedi verecek kızım yok dedi

Bugün de amcası yine babami aramış, gelsin elini öpsün helalik isteyecekmis babam istemiyorum dedi verecek kızım yok dedi
Helallik isteyecek olan el öptürmeye çağırmaz. Dikkat et, sürekli bir yerlere çekmeye çalışıyorlar seni.

Ben soyle anladim: Sapik-ex gelsin babanin elini opsun helallik istesin. Bu kizcagizi surekli darlamalari beni de korkutuyor.
Olabilir de. Millet kurtlu baklasını elden çıkarmanın peşinde, çeyiz bohçası gibi atıverecekler yakında kapının önüne ondan korkuyorum ahahshsh

Üzerine bir şey dök okunmayacak hale gelsin. Ama alma. Üzerine bir şey dökmeye giderkende yalnız gitme.

Savcılığa gidip, uzaklaştırma kararı aldırsanız daha iyi olur. Uzaklaştırma kararı aldırsanız daha da bela olur diye mi çekiniyorsunuz?

Bence ortak arkadaşları da uyar konu sahibesi admaın saplantılı olduğunu söyle, benimle ilgili iyi kötü iletişim kurmayın de. Konuyu açarsa da kız istemiyor bırak desinler.

Bence ortak arkadaşları da uyar konu sahibesi admaın saplantılı olduğunu söyle, benimle ilgili iyi kötü iletişim kurmayın de. Konuyu açarsa da kız istemiyor bırak desinler.
Artık o arkadaşımla da gorusmeyecegim, sözde benim arkadaşım bana yasatiklarini bildiği halde hala konuşmaya devam ediyor

Kızını dövdüğü için babanızdan helallik mi alacakmış? Kafası güzel herhalde bu adamın. :deli:
Çok pişmanmis biz ne dersek ona tamam diyeceklermis düğün tarihini erteleyelim demiş, psikiyatriye başlamış felan filan

Çok pişmanmis biz ne dersek ona tamam diyeceklermis düğün tarihini erteleyelim demiş, psikiyatriye başlamış felan filan

bu adam değmez. Ailesi de kötü. Bugün şans versen sülalece sana çok eziyet ederler. Zihniyeti kötü. Birlikteliğinizle özel vs diye arkadaşınla konuşan, ailesine kim bilir ne yalanlar söyler. Genç güzel yetenekli kızsın. Birkaç daha başını ağrıtırlar, sonra bırakırlar peşini. Biraz sabret, ömür boyu rahat et.

Back
X