- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Cardialgia
-
Canım, benimde ilk gebeliğim sonlanmıştı fakat ben kürtajdan çıkar çıkmaz normal yaşantıma döndüm. Hiç moralimi bozmadım çünkü Rabbimden gelene boynum kıldan incedir. Buna da şükür dedim, lakin ileri haftalarda bebeğini kaybeden bir sürü kardeşimiz var...Düşünsene 30 haftalık hareketleri var bir anda kaybediyorsun..ne acı demi. Ben hiç stres yapmadım sonrasında ve hemen hamile kaldım yine. Tevekkül etmeli insan ve başımıza ne gelirse gelsin şükretmeli...Rabbim daha büyük acılardan korusun bizi...Bunlar ufak imtihanlar hadi kalk bir abdest al ve şükret....Alllah acını hafifletsin, gönlüne umut, karnına bebek, kucağına meleğini tez zamanda versin inşallah...tüm isteyenlere.
Çok teşekkür ederim canım benim.Canım çok geçmiş olsun. Ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyor ve hislerini paylaşıyorum.
Yinede kendini iyi hissetmen için nedenlerin var. Sağlıklısın ve önü sonu anne olacaksın.
Birde hiç anne olamama ihtimali olan insanlar var.
Selam ve dua ile...
Allah sabır versin gözlerim doldu
Tez vakitte yavrunuza kavuşmak nasip olur inşAllah
Allah yardımcın olsun canım, inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatların olur..
evet lucky o an hayat bomboş oldu ama senin gibi düşünüp dimdik duracağım ki gelecek meleklerime sıkıca sarilayim.Bazen hayatin anlamsizligini bu tur olaylardan anlasakta, sen gelecekteki bebeklerin icin guclu olmalisin ve kendine sahip cikmalisin. Gecmis olsun canim.
Gecmis olsun oncelikle
Allah bundan sonra dogacak bebeklerinize saglik sihhat verir insallah
Aklima bir arkadasim ölü dogum yapti o geldi de psikolojisi cok etkilendi uzun suredir ise gelemiyor , en azindan bunu aklina getir arkadasim
İnsallah Allah isteyen herkese saglikli bebisler versin cok zordur inaniyorum
Evet, hayat mücizelerle doludur canim. Televizyonda görmüstum, bir kadin vardi 3 sefer bebisini hep 5inci ayda felan kabetmisti ve kadin tekrar hamile kalmisti. Biraz belgesel tarziydi ve o kadin onca yasadiklarina ragmen bak terkar hamile kalip yine umutlanmisti ve noldu biliyormusun? Yavrusuna sag salim bir sekilde kavustu. Senin yavrununda sartlari iyi degilmis, daha iyi sartlarda emin ol seninle olacaktir.
Insallah hepimizin ilerde yavrucaklarimiz olur degisik mutluluklari, heycanlari yasariz.
Sağol canım Allah razı olsunAllah sabır versin
haklısın, hep bunları düşünerek teselli ediyorum kendimi.allah yardimcin olsun cnm demek kismet degilmis.zamani geldiginde emin ol melegin gelecek sana..allah hayirlisini versin her son bir baslangic nihayetinde.dile kolay belki ama; olacagin onune gecilmiyor.dik dur stres yapma olur tekrar allahin izniyle..hem her tutunamayan cocuk saglikli olmadigindan tutunamiyormus.bunuda dusun.bu zamandakucagina saglikli bebek almak cok zorlasti allah herkese nasip etsin bu duyguyu...
cnmmmm bnm yaaaaaaaaa nutkum tutulduuuuu o kadar üzgünüm kiiii suannnn ne diyim bilemiorum sakın kendini bırakmaaa rabbim neylerse güzel eyler demekkiiii meleğimiz içinde seniniçinde hayırlısı bu imişşşşş seni çok seviyorum arkadasım her zaman yanındayımmm ne zaman istersenn
Canım ya sana mesaj atmak için girmiştim bu konuyu gördüm. Ne diyebilirim ki çok üzüldüm. Gönül isterdi ki sen de bunu yaşama ama rabbim böyle yazmış. Çok geçmiş olsun, dilerim çabucak toparlanırsın. Ilk hamileliklerde sık yaşanan bi durummuş bu ve sonrasında hamile kalabilmek daha kolaymış diye biliyorum. Dilerim yeniden hamile kalır, sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Allah yar ve yardımcın olsun.
Selam,
Nasıl oldun, inşallah biraz daha iyisindir?
Allah razı olsun, ilk hamile olduğum da sizin forma uğramıştım sen de yazmıştın soru soruyordun.Canim Rabbim yardimcin olsun tez zamanda melegine kavusmayi nasip etsin
amin canim benim bende daha kalp atislarini duyamadim melegimin erteledikce erteliyorum doktor duyamacak diye korkuma gidemiyorum üzülme canm hayirlisi buymus inşallah Rabbim en yakin zamanda kucagina meleğini almayi nasip etsinAllah razı olsun, ilk hamile olduğum da sizin forma uğramıştım sen de yazmıştın soru soruyordun.
maşallah bak meleğin seninle, Rabbim size bağışlasın. Amin...
çok teşekkür ederim...
Elbette olacak. İnsanlar ne sınavlardan geçiyor canım. Allah beterini yaşatmasın.sağol canım benim biliyorum, arayacağım sonra seni.
canım arkadaşım inan çok üzgünüm ama toparlanmaya başladım. Allah'ın verdiğine karşı gelemiyorsun
canım benim çok sevindim halimi sormana, biraz önce hastaneden geldim.
doktor ultrasonla bakıp rahim temiz, kan testi yapalım kürtaja gerek kalmaz belki dedi.
kan verdim, beta hcg iyice düşmüş ilaçla tedavi edelim dedi.
biliyormusun İpek hüzünlüyüm ama içim de kocaman bir umut var...
amin canim benim bende daha kalp atislarini duyamadim melegimin erteledikce erteliyorum doktor duyamacak diye korkuma gidemiyorum üzülme canm hayirlisi buymus inşallah Rabbim en yakin zamanda kucagina meleğini almayi nasip etsin
Elbette olacak. İnsanlar ne sınavlardan geçiyor canım. Allah beterini yaşatmasın.
Emin ol sen bunu yaşıyorsan ardında mutlak bir güzellik vardır sabrın buna vesile olacak.
Kendine iyi bak ama yemene içmene, en önemli şeylerden biri şu durumda.
Canim cok gecmis olsun yasadiklarini tam 3 kere yasamis biri olarak seni senden bile daha iyi anliyorum. Rabbim cok bekletmesin insallah tez zamanda saglikli bir evlat nasip etsin. Ben 2 sene sabrettim bekledim kismet tam umidimi kaybettigim anda ogrendim hamdolsun.. ama biz kayip yasanlar icin hamilelik bile daha bi korkulu geciyor ben hala oyleyim. Rabbim kimseyi evlatla sinamasin isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ammin
Yasmayan bilmez, nedesek teselki etmez, gecmis olsun, nasil bi aci cok iyi biliyorum, unutmuyorsunuz ama zamanla alisiyorsunuz, allah tez zamanda anne olmanizi nasip etsin insallah, umudunuzu yitirmeyin, allahin izniyle evlat duygusunu tadarsiniz insallah...
Hangi mesaj merak ettim.korkma dua et canım, meleğini Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, dua edeceğim sana.
biliyormusun bana yazdığın bir mesajın aklıma geliyor devamlı, içim rahatlıyor.
evet yememe içmeme sağlığıma daha çok dikkat edeceğim ve stresten uzak duracağım.
anne olmak fikri bile ruhumu ısıtıyor, dilerim isteyen her kadın anne olur.
senin o minik kızına da Allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin canım Aminnnnn...
çok teşekkür ederim canım, Rabbim isteyeni evlatsız bırakmasın, senin meleğini kucağına almayı nasip etsin Amin.
Allah nasip ederde hamile kalırsam çok büyük tereddütler yaşayacağım biliyorum haklısın
içimde bir yerler de kaldı o minik meleğim, çok küçükte olsa hissediyordum onu...
bana huzur getirmişti, gitti...
çok teşekkür ederim güzel mesajınız için, dualarınıza yürekten Amin diyorum,Allah razı olsun...
halbuki ne çok beklemiştim seni...
nasıl sevinmiştim hamile olduğumu duyunca, o hastane koridorların da deli gibi telaşımı mutluluğumu anlatamam...
ya babanın gözlerinde ki sevinç her şeye bedeldi...
dün kontrol de doktor tatsız konuşup tekrar testler isteyince babanla yıkıldık sonuç saatine kadar tek kelime etmedik...
doktor tutunamadı deyince hastane üzerime yıkıldı meleğim...
beni terk etmiştin...
ciğerim yandı kalbim paramparça oldu...
ama sen miniciktin, sen benim dualarımdın...
kaldıramıyorum, dayanamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?