Meleğim bıraktı beni :(

Gecmis olsun oncelikle
Allah bundan sonra dogacak bebeklerinize saglik sihhat verir insallah
Aklima bir arkadasim ölü dogum yapti o geldi de psikolojisi cok etkilendi uzun suredir ise gelemiyor , en azindan bunu aklina getir arkadasim
İnsallah Allah isteyen herkese saglikli bebisler versin cok zordur inaniyorum

Çok teşekkür ederim bu güzel mesajın için. Rabbim evladına uzun ömür versin Amin.
Evet içim yanıyor ama toparlanacagim, Allah tan gelene karşı koyamayiz ki.

Çok teşekkür ederim canım benim.
Burada ki güzel yürekli insanların sayesin de kendimi daha iyi hissediyorum.
Rabbim de senin gönlüne göre versin inşallah.

Allah sabır versin gözlerim doldu
Tez vakitte yavrunuza kavuşmak nasip olur inşAllah

benim de boğazın düğüm düğüm zaten.
Çok teşekkürler güzel arkadaşım desteğin için.

Allah yardımcın olsun canım, inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatların olur..

benim için ettiğin bu Duanin bin katı karşılığını Allah sana versin.
kalbim huzurla doldu çok teşekkür ederim.

Bazen hayatin anlamsizligini bu tur olaylardan anlasakta, sen gelecekteki bebeklerin icin guclu olmalisin ve kendine sahip cikmalisin. Gecmis olsun canim.
evet lucky o an hayat bomboş oldu ama senin gibi düşünüp dimdik duracağım ki gelecek meleklerime sıkıca sarilayim.
yüreğine sağlık canım arkadaşim.

Öncelikle çok teşekkür ederim.
evet Rabbim beterinden korudu.
ben böyle yıkıldıysam ya diğer kadınlar nasıl oldu. Allah hepsine sabır versin tekrar yaşatmasın.

Allah hepimizin gonlune göre versin Aminnn.

Ne güzel bir umut ve hayata karşı dimdik durma hikayesi.

Bu güzel yorumlarin kalbimi güldürdü. Umutla doldu. Çok ama çok teşekkür ederim

Allah da senin yüreğini rahatlatsın. Amin.

allah yardimcin olsun cnm demek kismet degilmis.zamani geldiginde emin ol melegin gelecek sana..allah hayirlisini versin her son bir baslangic nihayetinde.dile kolay belki ama; olacagin onune gecilmiyor.dik dur stres yapma olur tekrar allahin izniyle..hem her tutunamayan cocuk saglikli olmadigindan tutunamiyormus.bunuda dusun.bu zamandakucagina saglikli bebek almak cok zorlasti allah herkese nasip etsin bu duyguyu...

haklısın, hep bunları düşünerek teselli ediyorum kendimi.
Rabbim dileyene sağlıklı evlatlar versin.
desteğin için çok ama çok teşekkür ederim.

cnmmmm bnm yaaaaaaaaa nutkum tutulduuuuu o kadar üzgünüm kiiii suannnn ne diyim bilemiorum sakın kendini bırakmaaa rabbim neylerse güzel eyler demekkiiii meleğimiz içinde seniniçinde hayırlısı bu imişşşşş seni çok seviyorum arkadasım her zaman yanındayımmm ne zaman istersenn

Canım ya sana mesaj atmak için girmiştim bu konuyu gördüm. Ne diyebilirim ki çok üzüldüm. Gönül isterdi ki sen de bunu yaşama ama rabbim böyle yazmış. Çok geçmiş olsun, dilerim çabucak toparlanırsın. Ilk hamileliklerde sık yaşanan bi durummuş bu ve sonrasında hamile kalabilmek daha kolaymış diye biliyorum. Dilerim yeniden hamile kalır, sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Allah yar ve yardımcın olsun.

sağol canım benim biliyorum, arayacağım sonra seni.

canım arkadaşım inan çok üzgünüm ama toparlanmaya başladım. Allah'ın verdiğine karşı gelemiyorsun

Selam,

Nasıl oldun, inşallah biraz daha iyisindir?

canım benim çok sevindim halimi sormana, biraz önce hastaneden geldim.
doktor ultrasonla bakıp rahim temiz, kan testi yapalım kürtaja gerek kalmaz belki dedi.
kan verdim, beta hcg iyice düşmüş ilaçla tedavi edelim dedi.

biliyormusun İpek hüzünlüyüm ama içim de kocaman bir umut var...

Canim Rabbim yardimcin olsun tez zamanda melegine kavusmayi nasip etsin
Allah razı olsun, ilk hamile olduğum da sizin forma uğramıştım sen de yazmıştın soru soruyordun.
maşallah bak meleğin seninle, Rabbim size bağışlasın. Amin...

çok teşekkür ederim...

Allah razı olsun, ilk hamile olduğum da sizin forma uğramıştım sen de yazmıştın soru soruyordun.
maşallah bak meleğin seninle, Rabbim size bağışlasın. Amin...

çok teşekkür ederim...
amin canim benim bende daha kalp atislarini duyamadim melegimin erteledikce erteliyorum doktor duyamacak diye korkuma gidemiyorum üzülme canm hayirlisi buymus inşallah Rabbim en yakin zamanda kucagina meleğini almayi nasip etsin

Elbette olacak. İnsanlar ne sınavlardan geçiyor canım. Allah beterini yaşatmasın.

Emin ol sen bunu yaşıyorsan ardında mutlak bir güzellik vardır sabrın buna vesile olacak.

Kendine iyi bak ama yemene içmene, en önemli şeylerden biri şu durumda.

Canim cok gecmis olsun yasadiklarini tam 3 kere yasamis biri olarak seni senden bile daha iyi anliyorum. Rabbim cok bekletmesin insallah tez zamanda saglikli bir evlat nasip etsin. Ben 2 sene sabrettim bekledim kismet tam umidimi kaybettigim anda ogrendim hamdolsun.. ama biz kayip yasanlar icin hamilelik bile daha bi korkulu geciyor ben hala oyleyim. Rabbim kimseyi evlatla sinamasin isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ammin

Yasmayan bilmez, nedesek teselki etmez, gecmis olsun, nasil bi aci cok iyi biliyorum, unutmuyorsunuz ama zamanla alisiyorsunuz, allah tez zamanda anne olmanizi nasip etsin insallah, umudunuzu yitirmeyin, allahin izniyle evlat duygusunu tadarsiniz insallah...

amin canim benim bende daha kalp atislarini duyamadim melegimin erteledikce erteliyorum doktor duyamacak diye korkuma gidemiyorum üzülme canm hayirlisi buymus inşallah Rabbim en yakin zamanda kucagina meleğini almayi nasip etsin

korkma dua et canım, meleğini Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, dua edeceğim sana.

biliyormusun bana yazdığın bir mesajın aklıma geliyor devamlı, içim rahatlıyor.
evet yememe içmeme sağlığıma daha çok dikkat edeceğim ve stresten uzak duracağım.
anne olmak fikri bile ruhumu ısıtıyor, dilerim isteyen her kadın anne olur.

senin o minik kızına da Allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin canım Aminnnnn...

çok teşekkür ederim canım, Rabbim isteyeni evlatsız bırakmasın, senin meleğini kucağına almayı nasip etsin Amin.

Allah nasip ederde hamile kalırsam çok büyük tereddütler yaşayacağım biliyorum haklısın

içimde bir yerler de kaldı o minik meleğim, çok küçükte olsa hissediyordum onu...
bana huzur getirmişti, gitti...

çok teşekkür ederim güzel mesajınız için, dualarınıza yürekten Amin diyorum,Allah razı olsun...

Hangi mesaj merak ettim.

geçmiş olsun canım...
en yakın zamanda tekrardan nasib olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…