• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meleğim merhaba dedi ELHAMDÜRİLLAH

oneminute

özlemim
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
40
0
86
Samsun
Kızlar hepinizi takip ediyordum sizleri okumak bana umut oluyordu. Bizler bu sıkıntılı süreçleri yaşarken başkalarıyla paylaşmak çok zor oluyor ama burda sezsizce sizlerle dertleşiyordum.ALLAHIM bugün bana hamileliği nasip etti çok şükür.sekiz yıldan sonra meleğim benimle inşallah tamamında kucağıma almakta nasip olur.RABBİM tüm isteyenlerin dualarını kabul etsin inşaaaallah.Hamilr olanlarıda korusun.AMİİİİİNNNNN.Sizlerle paylaşmak istedim sağlıcakla kalın:Saruboceq::Saruboceq::lepi:hihoyyyt:nazar::nazar::CüvCüv::CüvCüv:

tebrik ederim arkadaşım allah kucağına alana kadar da ondan sonra da herşeyin güzelini iyisini nasip etsin sağlık versin hayırlı evlat versin inşallah
probleminiz neydi sizin tüp bebek mi yaptırdınız değerin kaçıncı günde ne kadar çıktı
paylaşmak çok güzel evet hepimiz inşallah bir gün böyle güzel haberleri paylaşalım

ne mutlu size..Allahım hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin ve sizin gibi isteyen herkese versin insallah..

tebrikler allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah..

rabbim tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:

ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN.Umarım herkes bebesine kavuşur.Ben evleneli 8yıl olacak daha önce hiç gebelik yaşamadın 2 aşılama negatifle sonuçlandı.ilk micro denememdi.HAFİF PCOSluyum eşimde hareket sorunu vardı,bazende morfoloji düşük çıkıyodu,RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜR dün kan sonucum 163 çıktı inşallah ikiye katlar tamamını nasip eyler.kimsenin yuvası bebesiz kalmasın :Saruboceq::Saruboceq::nazar::teytey::teytey:

ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN.Umarım herkes bebesine kavuşur.Ben evleneli 8yıl olacak daha önce hiç gebelik yaşamadın 2 aşılama negatifle sonuçlandı.ilk micro denememdi.HAFİF PCOSluyum eşimde hareket sorunu vardı,bazende morfoloji düşük çıkıyodu,RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜR dün kan sonucum 163 çıktı inşallah ikiye katlar tamamını nasip eyler.kimsenin yuvası bebesiz kalmasın :Saruboceq::Saruboceq::nazar::teytey::teytey:

amin canım amiinn bende mikro ile hamile kaldım 5+5 haftalık geçen cuma
bebeğimin kesesini gördüm bu cuma da inşallah Rabbim nasip eder de bebeğimin
kalp atışlarını duyacağım Rabbim sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Back
X