- Konu Sahibi mandalina01
-
hamileymişim
akşam test yaptım yok dedim yanlıştır belki az önce yine hastanede yaptırdım evet hemde yüksek dediler hala inanamıyorum sanki normal bir gün sanki hamiş değilmişim gibi inanamıyorum yaaaa
hayırlı ugurlu olsun bende dün öğrendimmmmm Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah ..
hahaaaa minnakkk yi bizi yiii
ben yiyorum dadluyu bakalım çıkacakmı hakkı :)))
darısı sanada olsun minnak oğlan yapda asker arkadaşı olsunlar
Mandiş naber yavru napıyosun nasılsın çok yorma kendini işleri bırak bi yapan olur sen kraliçe gibi takıl bebişim
darısı başıma folika sit içmeye başladım tatilden sonra çalışmalar başlicak
çeşmede temel atma töreni yapçaz bu sene
hahaaaatemel atma törenine layık bir yermiş inşallahhh sağlan tutarda dönüşün muhteşem olur :)))
diyince aklıma geldi kaç gündür içmiyordum ilaçımı :))
minnakkk süperim valla kraliçe bile benim kadar hizmet hürmet görmüyordur şiddetle tavsiye ediyorum parmağımı şıklatıyorum canımın istediği aklımdan geçen önüme geliyor
İzmirin kızları güzel ya kız olursa izmirli olmuş olsun mandiş amaç farklı
aksatma ilaçlarını mandiş parmağını şıklat müdürün getiriversin bi koşuayy çok sevindim senin için canım ya
Bu arada 4 gün içinde bebişinin elleri olacak tutuşçaksınız el ele parka gitçeksiniz be yaaa
şu takvimi okumayı çok seviyorum,bakıyorum bazılarının doğumuna bikaç gün kalmış ben heyecanlanıyorum
heeee şimdi anladım minnak ama önce çin japon yunan filan artık ne varsa hepsinin takvimine bir bak o tarihlerde ne oluyor birde erkek olacak olursa nerenin erkekleri yakışıklı olursa orada atarsınız temelleri :))))
benim müdür eşim oluyor akşamları sultanlığım gündüzleri köleliğim :)))
darısı başına minnak seninde tüm isteyenlerinde inşallah
gerçi ana güzel olunca il fark etmez ama neyseee
dünde elleri küreğe benziyor demişti :)) anam önce korktumda devamını okuyunca rahatladım :)
çok güzel dimi defter tuttum böcüğünde tavsiyesiyle burada yazanları hergün yazıyorum daftrime sonra duygularımı bebeğime hediye düğünün de boynuna asacam :)))
amin mandiş Allah tüm isteyenlere istediği vakit versin inşalla.
bu arada italyan erkekleri makbul diyorlar ama ben italyaya gidemem yok vizesi yok pasaportu..
ay canım bunu iltifat olarak alıyorum,nerde olsa güzel olur diyosun aman Allah hayırlısını versin hepimize,amiin
bende bunları kopyala yapıştır yaparım diyodum gerçekten gün gün nolduğunu bilmek çok güzel yaa
düğünde bağırıcak adam,mandişten oğluna bi hamile günlüğüüüüüüüü
neeyyyy günlük müüüü
ayarlarız sana bir yeşil pasoport minak sen gitmek iste yeterki :))) ama italyanlarada benzerse kötü olur sadece yakışıklılığını alırsa olurda :)))
Amin minnak
tembellik etme minnak yaz el yazınla
hahahaaaa en büyük hediye paha biçilmez pırlantadan değerli :)))
üşeniyom mandişim tek tek yazıcam onları öööhööööö
hatta copy paste zor geliyo print screen yapıcam ki şekli şemali de görünsün
bak şimdiden kaynanalık yapmaya başladın gelin dicek ki aayyy kaynanam bana pırlanta takmadı defter taktı
kız senin oğluşun mu olacak bak oğlan oğlan diyip duruyom
çinlilerin takvimi oğlan diyor forumdan biri daha baktı oda oğlan dedi ee bende oğlan hissediyorum
gelinim demez öyle şeyler ben onun önüne dünyaları sercem gözünü doyurcam :))
tembel minnak şef olunca tembelleşiyormu insan ne :))
anam sen yazdıra üşenirsin ben benim defterden kopyalayıp sanada hediye vereyim :))
ay gelinini de çok severmiş
şeflik beni çok yordu mandişim destekteki arkadaş temelli gitti tek kaldım
bana da yap o şeyden çin takvimimi neyse işte ondan
benim bi arkadaş kız istiyodu bebişi,böle bi genelleme var ya sağa yatarsan kız olur sola erkek olur diye
kocasına demişki sağa yatarsam erkek sola yatarsam kız olur
adam bunu sağa döndermiş döndermiş tabi sonuç kız
kız istediği için adamı kandırmış
ben yapmadım minnak forumdan biri yaptı kokoş topiğinde melodi yaptı bana da
ee görv büyüdükçe sorumluluk ta büyüyor helede yoğunluğunuzda var ama sen kalkarsın altından ben inanıyorum buna
bunu yeni duydum acaba ben ne yanıma yattım
ne uyanıkmış hee hayatta eşimi öyle kandıramam birşey söylerim kandırırım sözde aradan iki dakika geçmez doğrusunu derim dürter o kandırık beni )))
iyide tutturmuşlar kızı
Sağol canım benim kaldıramazsan kaldırıyorlar bilirsin iş hayatını
arkadaşın eşi adam baya içlenmiş bikaç aydır doktor yanılıyo diye beklemişti ama geçenlerde kesinleşti kız olduğu
benim kardeşime de doktor kız demişti biz 8 ay kız bildik.
sonra o ay kontrole gittiğimizde dr dedi ki "ablası bak bak pipsine"
ne pipsi yaaa dedimşok oldum
kız kardeşim olucaktı onu süslicektim ne hayallerim vardı onun üzerinde
sonra mecbur arabacılık boks falan yaptık kendisiyle
bu arada geçen ay 6 sında adet olmuştum bu ay hala tık yok.
tam düzenli olması gereken aylarda bana yamuk yapıyo hormonlarım :26: bugün ayın 7 si yaa
kaldırıyorlar gülüm :) bilmemmi emekliliği dört gözle bekliyorum
evlat evlattır minnak yaan adamda biraz abartmış hatta ona iyi olmuş :)) inşallah ikinciside kız olur :))))
kardeşindeki durum fane ya düşünsene hep hazırlık pembe pembe son anda oğlan oluyor anam giydiremezsinde atamazsında :))
hahaaa boksculuk oynadınız hee benim kardeşim olmadığından bilemiyorum onları ama çok zevkli geliyor anlattıkların
bir günden birşey olmaz yarın adet olursun minnak kapılar kapalı nasılssa korkma iş stresi yansıtmıştır biraz :)
Annem de ben de sevmezdik öyle çok pembe mavi falan canım hepsini kırmızılar lacivertler sarılar falan almıştık rengarenkti herşeyi Allahtan
ama benim yaşadığım tam bi travmaydıbabama söyledik adam bıyık altından gülüyodu sevinçten,ne gülüyon bee dedim
inşallah öyledir canım kontrole gitmem lazım yumurtalar neyin sağlam mı diye
kist falan da yoktur inşallah korkuyorum :18:
canım nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?