- Konu Sahibi mandalina01
-
keseyi gördüğünde hissettiğinden daha fazlasını emin ol kalp atışlarında hissedeceksin..
amin canım, allah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah.........
Aminnn sosyal Aminnn Allah isteyene nasip etsin
geçen senelerde bizim burada işyerime çok yakın bir noktada çöp poşetinin içinde çöp kutusunun yanında bir yere bir kaç günlük olduğu tahmin edilen bir bebek atmışlardı. bebek donmak üzereyken bulunmuş tu günlerce anans edildi kim bıraktı diye ama sahip çıkanı olmadı evlatlık verildi sonunda sosyal hizmetlerde sırası gelen kişiye düşünebiliyormusun Allah ona bir can vermiş ve onun yaptığına bak bir yandanda ben ozamanlar çocuğum olsun diye uğraşıyordum doktor kapılarını arşınlıyordum ne kadar kızmıştım hala silinmedi aklımdan o günler az önce Allah herkese nasip etsin derken aklıma geldi o vahşiler gibilerine değil yanlış anlama senin için demiyorum sosyal sadece aklıma geldi açıkladığım gibi
amin canım inşallah inşallah bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah
ah sorma canım sorma yaa bende tvde falan görünce inanılmaz kızıyorum sonrada kendi kendime söyleniyorum allah böylelerine evlat veriyor işte diye sonrada aklıma geliyor acaba bu isyana girermi diye susuyorum,bundada vardır bir hayır napalım allahım inşallah çok bekletmez hiçkimseyi,gerçekten çok zormuş evlat hasretiyle sınamasın rabbim hiçbirimizi,bazen görüyorum hiç beklemeden hamile kalan insanlar çocuklarına vuruyolar kızıyorlar falan bende onlara kızıyorum,ben olsam diyorum kıyabilirmiyim hiçama biz beklemenin ne demek olduğunu bildiğimiz için bu kadar duyarlıyızdır belkide,,,ah ahhh söylencek çok şey var aslındada susuyorum neyse..beni anladığınıza eminim...ALLAH gönlümüzden geçeni nasip etsin
HAYIRLI KANDİLLER ARKADAŞLAR...DUALARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE...RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
İNŞALLAHHHH isteyen herkes yaşar bu duyguları
amin canım,,, günaydınlar nasılsın???
günaydın asil bebeğim midemi bulandırmasa daha iyi olacaz :))
siz nasılsınız küçükbey ve annesi :))
:))) başladımı senin yaramazda canım, aman zaten erken baslasın erken bıtsın bulantıların, benm 10.hfta baslamıstı, düşünsene2,5 aylıkken, 19.hftada gectı, tam gelısecegı zaman bısey yedırmıyodu, iştah 0 dı. sabah ıstıfra edıyodum ac karnına, ondan snrada ıstahsızlık oluyodu, tam gün. benm bır yandan ıyıydı, gün içinde olmuyodu bulantı ve ıstıfra, ama iştahım tam gün yoktu( o ara genelde zorla yiyordum.
ama iştahım hala yok, ne bıcım hamıleyım canım bısey ıstemıyoo( meyve salata yanlızca bunlara iştahım var:))
Bugun iyiyiz, karnımda agrımadı yürürken :)
ultrasonda baabasına benzıyoo ya, küçük ve dik burun, ayy babası gibi gıcık olck demekkı, 9 ay taşı babasına benzesın hahahaha
başladı yaa inşallah biran öncede biter kötü birşey bu yaa
zorla yemekte kötü birşey çocukken sevmediğimiz yemekleri zorla tıkarlardı ağzımıza ne bulanırdı midemiz onun gibi yemekteki pişmiş soğanı sevmem mesela çocukken zorla yedirdiler şuanda yemeklerde görmeye tahammülüm yok belki yiycektim zamanla ama zorladıkları için asla
şükür inşallah ağırmaz bir daha burada iş arkadaşıma sordum sağ tarafımda ağrım vardı diye onunda 5 yaşında oğlu var bende hamileyken sağ tarafım ağrırdı dedi tarif ettiği yerde bendeki yer sende aynısını diyordun ya acaba erkek bebişlerinde mi öyle oluyor :)
ayyyy süpersin asil ultrosondan bile birine benzetiyorsun ya :))))babasına benzesin ne olacakki sonuçta sen beğendinki sevdinki aldın babasını oğlunda sevdiğine beğendiğine benzese ne olur :)))
inşallah cnm, erken basladıgına gore , erkende bıter bulantılar ,,, muhtemelen benim de agrıyan yer, aynı yerdır de yazarak tarıf edemıyorum:)) otarafa yatıyomu, yüklenıyomu:) napıyo veletler:)))),
adamı begenıyorum tabide,ben zaten erkekse sana, kızsa bana benzesın dıyordumda,
alıp ultrason resmını ^^hhahhaha bana benzıyo benım oglum^^ deyıp kasılınca gıcık oluyorum)ama napıyım
:)))) sende alemsin yaaa gerçi haklısında bende sinir olurum öyle durumda mesela eşim isim ne koysak diyor bende diyorum sanane ben koycam adını bende babasyım diyor kusura bakma ben taşıyorum onu sen değil :))tüm hakları bize ait değilmi sonuçta ağrıyı acıyı yorgunluğu hep bizz çekiyoruz o zaman tüm haklarıda bize ait :)))
inşallah erken biter fena bir durum söz konusu :)))
isime biz ortak karar veriyoruz canım,gerci veremıyoruz ya, oda ayrı mesele, eşimin begendıgını ben begenmıyorum, benmkını o, en son ^^emirhan^^dedik ama değiştirmezsek.. adamında cocugu sonucta onunda hakkı var, :)))))))))))
yanında cubuk kraker, elma, leblebi olsun canım, hepsi bulantıya ıyı gelıyo, hembazen ınsan hemen acıkma hali oluyo, ozamda iyi gelıyo,,
benım bıkac kez gun boyu devam etmıstıbulantılarım, ıstfrada etmıstım, leblebı, patates haslaması, elma ve yogurt,sadece bunları yıyebıldim, teyzemn kızı doktor, bunları ye demıstı, hem tok tutuyo, hemde dırenc saglıyo.
adamında çocuğu ama ben taşıyorum :))) sanırım ben çok fenayım :))
şuanda ağzım çubuk krakerle dolu :))
leblebide deneyim :))
ehhh fenasın galıba biraz:))) benzıyoruz galiba
mandişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...
tebrik ederim inanamıyorum ,RABBİM dileğini kabul etti gördünmü bak ..
çok şükür ..
sıra bende ,bana dua et bu ay da ben haber bekliyorum..
daha yeni gördüm haberi yaa ,insan bi haber verir dimi
Ayyy mandişim anne olcakmış yaaaa yirim sizi
ye ekşiyi çıkar ayşeyi mandiş
hamileymişim
akşam test yaptım yok dedim yanlıştır belki az önce yine hastanede yaptırdım evet hemde yüksek dediler hala inanamıyorum sanki normal bir gün sanki hamiş değilmişim gibi inanamıyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?