meleğim uçtu uçtu kondu göbişime

yok canım eşim sigara içmezdi ben içerdim arada bana eşlik ederdi haftada bir iki filan onun için sorun değil yani zaten içmiyordu :))

akşam midem bulanıyordu uzandım koltuğa eşimde tv izliyor kendi keyfinde ben orada kıvranıyorum ağrı çekiyorum ama beyefendide hiç ağrı yok sinir oldum dedim benim midem bulanıyor seninde bulansın adam bakıyor banane dedim seninde bulansın kalk hadi öyle rahat oturma istifra et kalkdı midesi bulanıyormuş taklidi yaptı istifra ediyormuş gibi taklit yaptı geldi oldumu diyor tamam dedim bundan sonra nerem ağırırsa sanada vurcam sende ağrı çek
o ağlama seansları da fena anlamıyorsunda nasıl geldiğini birden hık mık oluyorsun değilmi :))

Amin asil güzel şeyler bunlarda her ağrısı sızına rağmen :))
ben devletteyim 08.30-17.30 mesaim aslında saatin kötü değilmiş benden sadece yarım saat fazla çalışıyorsun uu belediye işleri belediyler hep sıkıntılıdır varmı yaşadığın olumsuzluklar orada

bu arada günaydın

Günaydın canım,
valla ya, agrı deyınce yürüyünce bazen karnımın sag tarafımda biyer agrıyor, benm işim eve yakın yuruyerek normalde 8 dakıka fılan sürüyo, ama bugun tam 25 dakıkada geldim.bu sabahta ıkı kere oturmak zorunda kaldım, kontrole gıdınce bı sorayım, allahtan oturunca gecıyo, herzamn olmuyo, ama merk ettım niye oluyo...
ahh beledıyede olmazmı,proje onayında sıkıntı oluyo, bana bizimkıler dosya neoldu dıye soruyo, bende beledıyeye soruyorum, mesela dosya hala bıraktıgım yerde oluyo,yavas ılerlıyo, bazen 10 dakıka sürecek bı kontrolu 2 hfta bekledıgım oluyo, işe basladıgımda daha sıkıntılıydı,bende bılmıyodum nekdar sürer, ne yapılır, ozamn zordu, ama artık 2,5 senedır aynı yerde calısıyorum, alıstım, onlarda alıstı:)))

sende sarıyosun yanı durduk yere adama, ben ıstıfra edınce gıdıp vuruyodum, senın nıye bulanmıyo dıye, :)))), ama sen benden biraz daha delı ymışsin
Hiç anlamıyosun bi bakıyosun gözler dolmuş, aglıyoooosun,

yaaa bendede sağ tarafım ağrı var eşimede acaba bebek bu taraftamı filan demiştim demek sadece bende değil bu sağ tarafın ağrısı

ee kolaymı eskiden sekiz dakikada kendini getiriyordun şimdi hem kendini hem bebişi :)))

belediyelerde o işi yapacak olan kişinin seni göreceği yere oturarak beklersen 10 dakikalık işi 5 dakikada alırsın :)))

anlar dua etsinler o kiloları karınlarına bağlayıp işlerine göndermiyoruz doğum sancısını çektiremiyoruz okdarcık dokunmalarada katlansınlar ama dimi :))))

emeksiz ekmek olmaz :)))

birde duygu sömürülerimiz var aaa bebeğim sen susadınmı ama annen şimdi çok ağrı çekiyor diye devam ederken suyum gelmiş oluyor :)))

evet yaa o yaşlar akarken diyorum ne oluyor buna ağlanırmı bir yandanda devam acayip bişiymiş :))

bende yürürken oyle düşündüm canım, herhlde bebek o trafta, oraya baskı yapıyo gıbı aklımdan gectı, inşallah okdar bıseydır, gıdınce sorayım:)
normalde gene 8,10 dakıkada gelıyodum ama, agrı olunca yürüyemedım.
evet haklısın beledıyede ya beklemek lazım, yada sureklı sormakk, bi türlü alısıyoruz birbirimize.

evet okadar NAZ olur hamılelıkte. kuzenım ve eslerı geldı yemege pzar günü,onlarında bırı 2 yasında , digerının 4 yasnda cocukları var, benden küçükler ama, deneyımlı oldular :), dayımın oglu, eşime hamile kadının nazı ve gazı eksık olmaz demezmi, aaaaaaaa dedım sen kımı koruyosun kuzen, damattan yanayım dıyo, ben eşim hamileylken neler cektım bılıyonmu dıyo, aynı sen diyoo:)))))) yazık gelinde gülüyoo, ee cektırıyoz demekkı bıraz:)

ne zaman kontrolun bende merak ettim

evet yaaa asıl bize yazık neler çekiyoruz neler yaşıyoruz kendileri sadece bizim azcık nazımı çekince hemen başlıyorlar laf söylemeye

eskiden ninelerimiz nasıl yapıyormuş acaba onlarda naz yapıyordur o zamanın ölçülerinde değilmi sonuçta kadın yani

bence yapmıyolardır, baksana tarlada doguran bile oluyomuş,bana şimdiki devir naz lı gibi gelıyoo ama bılemıyorum:)))
kontrolumede 10 gun var, 4 hazıranda... agrılar sık olmassa aramam, ama agrılar sıklaşırsa ararım doktorumu canım, yazarım sanada,, senin ne zamn kontrol? 3 hfta snramı?

evet benim randevum 15.haziranda daha çok var sen benden önce gideceksin artık ağrılar neden hep sağda cevabını senden bekleyecez :))

evet yaa onları anlamıyorum kaynanam anlatıyor öyle şeyleri çok çekmiş kıtlık görmüş kadın bana hikaye gibi geliyor görmedik bilmiyoruz çünkü

inşallah canım benim ağzın bal yesin,olsun büyüsünde düğünüde yaparız
şu mübarek günde güzel ALLAHIM dualarımızı kabul etsin,tüm hamile arkadaşların meleklerini korusun benim gibi isteyen herkesede nasip etsin bu duyguyu inşallah

ögrenınce yazarım canım:), vallahı zamanında oyleymış

amin canım, allah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah.........

Aminnn sosyal Aminnn Allah isteyene nasip etsin

geçen senelerde bizim burada işyerime çok yakın bir noktada çöp poşetinin içinde çöp kutusunun yanında bir yere bir kaç günlük olduğu tahmin edilen bir bebek atmışlardı. bebek donmak üzereyken bulunmuş tu günlerce anans edildi kim bıraktı diye ama sahip çıkanı olmadı evlatlık verildi sonunda sosyal hizmetlerde sırası gelen kişiye düşünebiliyormusun Allah ona bir can vermiş ve onun yaptığına bak bir yandanda ben ozamanlar çocuğum olsun diye uğraşıyordum doktor kapılarını arşınlıyordum ne kadar kızmıştım hala silinmedi aklımdan o günler az önce Allah herkese nasip etsin derken aklıma geldi o vahşiler gibilerine değil yanlış anlama senin için demiyorum sosyal sadece aklıma geldi açıkladığım gibi

ögrenınce yazarım canım:), vallahı zamanında oyleymış

tamam canım
bugünde hep geçmişi hatırlıyorum maziyi anlatan koca karılar gibi oldum he :)))

daha çok yenisin :) zamanla neler neler göreceksin hissedeceksin.hele bir ultrasona gir bebeği orada gör üstüne kalp atışlarını dinle....tamam bayılmasan bile kesinlikle ağlayacaksın.anne olmak kolay değilmiş.15.hafta içindeyim.2 gün önce anneme gittim ona sarıldım ağladım sen nelere katlanmışsın canım anam dedim karşılıklı ağladık.mübarek gün dilerim Rabbim anne olmak isteyen bütün kadınların kucağına birer ikişer melek verir.Bu özel duyguyu hissetmeyi herkese nasip eder.içimde o büyüdükçe anneme ve annelere olan sevgim saygım daha çoğalıyor...,

kandiliniz mübarek dualarınız kabul ola...

Aminnnnnnnn Aminnnnnnn Aminnnnnnnn Ecmain ne güzel dualar etmişsin ağzına sağlık

ultrosonda gördüm ama keseyi sadecebirşey anlamadığım halde yüreğim pırpırladı nasıl güzel bir duygu Allahım her isteyene yaşatsın

bayanlar hamile kalmadan sanırım annelerinin değerini pek anlayamıyoruz

keseyi gördüğünde hissettiğinden daha fazlasını emin ol kalp atışlarında hissedeceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…