meleğim uçtu uçtu kondu göbişime

ne güzel bir duygudur kimbilir ansızın hamile olduğunu öğrenmek
gözün aydın canım
hamile arkadaşlar ALLAH eli ayağı düzgün, sağlıklı,ömürlü ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize
ben ve benim gibi bekleyenlerede tez zamanda bu duyguyu tattırsın inşallah yüce rabbim
dua edin bizlerede

umut kaç aylık bebişin ilk aylarda neler yapmalı sen nasıl beslendin

1 hafta sonra 2 aylık olacak inşallah ben 6 gün önce hamile olduğumu öğrendim birşey yediğim zaman istifra ediyordum bu aralar biraz hafiifleşti ama halen bulantım var.yemek yemediğim için ballı süt içiyorum,salatalık,domates,yumurta bunları yiyorum şimdilik :)

hayırlı olsun....
darısı başımıza...
allah isteyen herkese versin bebeğini...

hayırlı olsun....
darısı başımıza...
allah isteyen herkese versin bebeğini...

AMin canım tüm duaların kabul olur inşallah
Allahım kimseyi aratmasın her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar versin
kendim içinde dua ederken hep bunu söylerdim inşallah kabul olur bir an önce

AMin canım tüm duaların kabul olur inşallah
Allahım kimseyi aratmasın her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar versin
kendim içinde dua ederken hep bunu söylerdim inşallah kabul olur bir an önce

ayy sende çok yenisin Allah sağlıkla kucağına alırsın

bende şimdilik bunaltı yok hiçbir şey yok süt peynir gibi yiyceklere dikkat etmeli değilmi

bol protein ağırlıklı beslenmek önemli haftada 1 kez et yemeli,süt yoğurt peynir gibi gıdalar tüketmeli ve günde 1 kaç tane ceviz içi yenmeli bunlar çok faydalı. :)

hayırlısı olsun çok sevindim sizin adınıza..
benimde reglim +10 gün geçti ama kasıklarımda bir batma var belimde hafif ağrı..kan testi yaptırıcam bugün gaza geldim şimdi sizin haberinizi okuyunca:)

ayy sende çok yenisin Allah sağlıkla kucağına alırsın

bende şimdilik bunaltı yok hiçbir şey yok süt peynir gibi yiyceklere dikkat etmeli değilmi

bol protein ağırlıklı beslenmek önemli haftada 1 kez et yemeli,süt yoğurt peynir gibi gıdalar tüketmeli ve günde 1 kaç tane ceviz içi yenmeli bunlar çok faydalı. :)

benimde reglim +10 gün geçti ama kasıklarımda bir batma var belimde hafif ağrı..kan testi yaptırıcam bugün gaza geldim şimdi sizin haberinizi okuyunca:)

inşallahhh elossaa kandan önce test yapsan daha çabuk çıkıyor bende 6 gün geçmişti

inşallahhh elossaa kandan önce test yapsan daha çabuk çıkıyor bende 6 gün geçmişti

canım ama bende regl gecikme sorunu vardı öncedende..ona bağlıyorum birazcık,birde dişim için antibiotik içtim 2-3 gün..eğer antibiotik gecikme yapıyorsa ondan da olabilir...
yinede Allah büyük umarım bende hayırlısı ile hamişimdir:)

kurban olduğum mevlam yüzünü güldürsün canım had hayırlı haberler ver bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…