meleğim uçtu uçtu kondu göbişime

gercektenmı umuda oylle ıhtıyacım vvarkı yıne 18 guun gectı adetım sabah test yaptım negatıf kac saat agladıgımı ınanın bılmıyorum.. kac yııllık evlısın cnm sn
gercekten,hem düzensiz adet hemde polikistik over vardı bnde 2 yıl 3 aylık evliyim canım.bende çok ağladım bilirim o duyguyu hiç üzülme bi tanem hayırlısıyla olacak inşallah msnmi vereyim sana istersen yazışırız.

Allah sağlık,sıhhat ve hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi hamiş arkadaşlarhamişlerin duası kabul olurmuş;bize de dua edin olur mu

bendede pko var malesef lanet gelesı hastalık.. ver cnm olur

Canim hayirli olsun Allah saglikla kucagina versin

Allah cok büyük degil mi

biz isteyenlerede versin tez zamanda

Amin cümlemize versin allahım

haklısın çok büyük hiç ummadığım anda artık bıraktığım halde Allahın ne zaman uygun gördüğünü bilmiyoruz işte onun istediği zaman olıyor ne yaparsak yapalım boşuna sabırla beklemek kalıyor bize iki yıl neler yaptım ama olmadı

umut makarada hamileymiş aynı dönem hamileleri 3 kişiyiz şimdilik kk da

bugün canım salatalık çekti almış arkadaşım bir poşet yedim bu aşermekmi oldu pis boğazlılım mı

henüz ultrosonda bakmadım doktorada gitmedim demekki görünce inancam Amin inşallah herkese rabbim sağlıkla KUcağına almayı nasip etsin

vaalla ben hala inanamıyorum canım, okadar garip bi duygu ki, gözün görüyo ekranda ama inanamıyosun:))), bebeğim kıpırdıyo mesela hareketlerini hissediyorum inanamıyosun, doğunca ınanıcaz herhlde:) cok tuhaf cok güzel allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Amin inşallah asil sanırım 6 aylık bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…