- Konu Sahibi mandalina01
-
gercekten,hem düzensiz adet hemde polikistik over vardı bnde 2 yıl 3 aylık evliyim canım.bende çok ağladım bilirim o duyguyu hiç üzülme bi tanem hayırlısıyla olacak inşallah msnmi vereyim sana istersen yazışırız.gercektenmı umuda oylle ıhtıyacım vvarkı yıne 18 guun gectı adetım sabah test yaptım negatıf kac saat agladıgımı ınanın bılmıyorum.. kac yııllık evlısın cnm sn
gercekten,hem düzensiz adet hemde polikistik over vardı bnde 2 yıl 3 aylık evliyim canım.bende çok ağladım bilirim o duyguyu hiç üzülme bi tanem hayırlısıyla olacak inşallah msnmi vereyim sana istersen yazışırız.
Allah gönlünüze göre versin hayırlı haberlerinizi alırız inşallah :)Allah sağlık,sıhhat ve hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi hamiş arkadaşlarhamişlerin duası kabul olurmuş;bize de dua edin olur mu
bendede pko var malesef lanet gelesı hastalık.. ver cnm olur
canım merhaba bende dün test yaptırdımda beta hcg si 19889,9 (pozitif) yazıyordu..bana değer düşük geldi sanki10-15 günden beri :) yani 1 ayı biraz geçince :)
Allah gönlünüze göre versin hayırlı haberlerinizi alırız inşallah :)
MANDALİNA hayırlı uğurlu olsun canım
Canim hayirli olsun Allah saglikla kucagina versin
Allah cok büyük degil mi
biz isteyenlerede versin tez zamanda
sipidim teşekkürler darısı başına inşalllah tüm isteyenlere de sanada canım
Hayırlı olsun canımAllah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Makaranın topiğinde haberim oldu,hayırlı olsun,allah kucağınıza almayı nasip etsin :))
henüz ultrosonda bakmadım doktorada gitmedim demekki görünce inancam Amin inşallah herkese rabbim sağlıkla KUcağına almayı nasip etsin
vaalla ben hala inanamıyorum canım, okadar garip bi duygu ki, gözün görüyo ekranda ama inanamıyosun:))), bebeğim kıpırdıyo mesela hareketlerini hissediyorum inanamıyosun, doğunca ınanıcaz herhlde:) cok tuhaf cok güzel allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?