- Konu Sahibi mandalina01
-
amin bi tanem bak sana umut ışığı olayım,bn 2 yıllık evli pko hastası bir insanım adetlerim çok düzensiz,bi kaç doktora gttim,kilo vercen yoksa olmaz,tedavi olcan yoksa olmaz dediler Güzel Mevlam bize mucizesini gösterdi ve hamileyim hiç umudunu kırma bol dua et canımın içi.ayy inşlh canımm Allah razı olsun çok sevindim ettiğin duaya...
Allahım herkese gönlündekini nasip etsin..
amin bi tanem bak sana umut ışığı olayım,bn 2 yıllık evli pko hastası bir insanım adetlerim çok düzensiz,bi kaç doktora gttim,kilo vercen yoksa olmaz,tedavi olcan yoksa olmaz dediler Güzel Mevlam bize mucizesini gösterdi ve hamileyim hiç umudunu kırma bol dua et canımın içi.
tabi oturup kalkarken bile dikkat edeceksin,heyecan yapmyacaksın kendini yormayacaksın tabi bunlar benim içinde gecerli :))
inşallah canım :)çok sevindim canım senin adına da..Allahım sağ salim kucaklarınızı doldursun inşlh..
darısı başıma olsun:))
dua ediyorum zaten bol bol,ettiriyorumda:))
Rabbim biliyor vereceği zamanı ,o yüzden en hayırlı zamanda olur inşlh..
evet öyleymiş bilgiler için teşekkürler çok tecrübesizim ne yapacam nasıl davrancam kaldım öyle
hamileymişim
akşam test yaptım yok dedim yanlıştır belki az önce yine hastanede yaptırdım evet hemde yüksek dediler hala inanamıyorum sanki normal bir gün sanki hamiş değilmişim gibi inanamıyorum yaaaa
hayırlı olsun allah allah ınsallah banada hamıleyım demeyı nasıp eder.. evladın hayırlı ve saglıklı olsun ınsallah
canım ama bende regl gecikme sorunu vardı öncedende..ona bağlıyorum birazcık,birde dişim için antibiotik içtim 2-3 gün..eğer antibiotik gecikme yapıyorsa ondan da olabilir...
yinede Allah büyük umarım bende hayırlısı ile hamişimdir:)
kurban olduğum mevlam yüzünü güldürsün canım had hayırlı haberler ver bize :)
ayy inşlh canımm Allah razı olsun çok sevindim ettiğin duaya...
Allahım herkese gönlündekini nasip etsin..
senin ne kadarlık bacım :)
Allah gönlüne göre versin canım inşallah hayırlı haberlerini alırız.
çok sevindim canım senin adına da..Allahım sağ salim kucaklarınızı doldursun inşlh..
darısı başıma olsun:))
dua ediyorum zaten bol bol,ettiriyorumda:))
Rabbim biliyor vereceği zamanı ,o yüzden en hayırlı zamanda olur inşlh..
hayırlı olsun allah allah ınsallah banada hamıleyım demeyı nasıp eder.. evladın hayırlı ve saglıklı olsun ınsallah
bilmiyorum ki henüz gitmedim doktora hafta sonu gidebilirim ancak ama bir aylık değildir sanırım geçen ay regl oldum bu ay 6 gün geçikti
hayırlı uğurlu olsun
ALLAH sağlıkla ,mutlulukla kucağına almayı nasip etsin
İNŞALLAH.....
anladım canım :)
10 yıldan beri regl oluyorum,hepi topu 50 kere ya olmuşumdur ya olmamışımdır :) bebeğin sen bi yerlerde bekliyor annesi zamanı gelice göbüşüne düşecek inşallah bol dua et canım benim Allah gönlüne göre versin .senınde hayırlı olsun cnm benım zor cok duzensız adet oluyorum kac ayda bır ılac kullanınca adet oluyorum bıde sogan suyu ıcınce.. cok ıstıyorum ama nasıp ıste
10-15 günden beri :) yani 1 ayı biraz geçince :)mide bulantıların ne zaman başlamıştı.
10 yıldan beri regl oluyorum,hepi topu 50 kere ya olmuşumdur ya olmamışımdır :) bebeğin sen bi yerlerde bekliyor annesi zamanı gelice göbüşüne düşecek inşallah bol dua et canım benim Allah gönlüne göre versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?