meleğim uçtu uçtu kondu göbişime

ayy inşlh canımm Allah razı olsun çok sevindim ettiğin duaya...
Allahım herkese gönlündekini nasip etsin..
amin bi tanem bak sana umut ışığı olayım,bn 2 yıllık evli pko hastası bir insanım adetlerim çok düzensiz,bi kaç doktora gttim,kilo vercen yoksa olmaz,tedavi olcan yoksa olmaz dediler Güzel Mevlam bize mucizesini gösterdi ve hamileyim hiç umudunu kırma bol dua et canımın içi.

çok sevindim canım senin adına da..Allahım sağ salim kucaklarınızı doldursun inşlh..
darısı başıma olsun:))
dua ediyorum zaten bol bol,ettiriyorumda:))
Rabbim biliyor vereceği zamanı ,o yüzden en hayırlı zamanda olur inşlh..

hayırlı olsun allah allah ınsallah banada hamıleyım demeyı nasıp eder.. evladın hayırlı ve saglıklı olsun ınsallah

benimkide düzensizdi inşallah gönlündeki olur canım

kurban olduğum mevlam yüzünü güldürsün canım had hayırlı haberler ver bize :)

Aminnnnnnn

ayy inşlh canımm Allah razı olsun çok sevindim ettiğin duaya...
Allahım herkese gönlündekini nasip etsin..

Aminnnn

Amin inşallah Allahım her isteyenin duasını kabul etsin

hayırlı uğurlu olsun
ALLAH sağlıkla ,mutlulukla kucağına almayı nasip etsin
İNŞALLAH.....

senınde hayırlı olsun cnm benım zor cok duzensız adet oluyorum kac ayda bır ılac kullanınca adet oluyorum bıde sogan suyu ıcınce.. cok ıstıyorum ama nasıp ıste
10 yıldan beri regl oluyorum,hepi topu 50 kere ya olmuşumdur ya olmamışımdır :) bebeğin sen bi yerlerde bekliyor annesi zamanı gelice göbüşüne düşecek inşallah bol dua et canım benim Allah gönlüne göre versin .

gercektenmı umuda oylle ıhtıyacım vvarkı yıne 18 guun gectı adetım sabah test yaptım negatıf kac saat agladıgımı ınanın bılmıyorum.. kac yııllık evlısın cnm sn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…