Meleğimi kaybettim

Bende ona gidiyorum bana hemen hamile kal senin durumun cok farklı ve sana destek olacagım korkma dedi resmen icimde yeniden kelebekler uçuştu o kadar mutlu oldum ki cok motive etti beni

Bende ona gidiyorum bana hemen hamile kal senin durumun cok farklı ve sana destek olacagım korkma dedi resmen icimde yeniden kelebekler uçuştu o kadar mutlu oldum ki cok motive etti beni
Hastası cok diye İlter beğendik muayenelerimde bir kac kere ters konustu cok üzüldüm agladım bana neden boyle davranıyor diye aptal gibi devam ettim ona gitmeye cok pişmanım

Benim annemle kardeşim kaldırmış eşyaları, ben hastaneden gelmeden önce. Yardımcı olabilecek birileri var mı? Onlardan rica etseniz, ilk başlarda çok zor oluyo bununla yüzleşmek.
Ben hastaneden cikar cikmaz kayinclvalideme geldim yanlz birakmam ben bakicam sana dedi allah razı olsun ondan bi dedigimi iki etmiyo elonden geleni yapiyo.. Yengem kaldıracakdi esylari annemle... Ama benim aklımda kaliyo cekmecelere tek tek dizdim.. Gidincede bom bos olacak cekmecekleri.. Birde bisey sora bilirmiyim ilk regl ne zaman oldunuz? Benim daha 40 in cikmasina 11 gün var ben regl oldum normal mi acaba

Evet normal, süt gelmesi için ilaç kullandıysanız erken oluyo. Ben ilaç kullanmamıştım, o yüzden 40'ım çıktıktan sonra oldu.
Yanlış anlamayın nolur, bence eşyaları anneniz kaldırsın. İlk başlar çok zor oluyo çünkü.

Ben kaldırmadım olduğu gibi duruyor bende 37gun lohusalık geçirdim süt için ilaç kullanmadım 1ay sonrada adet oldum normal düzenime döndüm sanırım

Ben kaldırmadım olduğu gibi duruyor bende 37gun lohusalık geçirdim süt için ilaç kullanmadım 1ay sonrada adet oldum normal düzenime döndüm sanırım
Aslında ben de hiç kaldırmak istemiyordum, bakar bakar severim ağlarım koklarım diyodum. Annemler ben hastanedeyken kaldırmışlar, hepsini güzelce koli yapmışlar, streç filme filan sarmışlar beşiği yatağı. Benim odamda durcaktı bebek, ayrı oda yapmamıştım, zaten küçük diyodum. Anne yanı beşiği almıştım, hep yanımda olsun diye. Neyse işte, annemler kaldırmışlar bakıp bakıp ağlamayayım diye ama zaten gerek yok ki oğlumu hatırlamak için bi şey görmeme. Hep aklımda benim minik melek kuzum. Ses etmedim bende annemlere, sonuçta iyiliğimi düşünmüşler. Gebe kıyafetlerimi ben kaldırdım, onda bile çok üzüldüm tabi. Allahım yine giymeyi nasip et diye dua ederek kaldırdım hep. Bilmiyorum benim için iyi oldu annemlerin kaldırması, benim elim gitmezdi çünkü kaldırmaya. Rabbim inşaallah kardeşine giydirmeyi nasip etsin.
25 gün sürdü benim kanamam, 43. Gün adet oldum ben. Daha ilk adetimi oldum, ama düzensizlik oluyomuş, onu söylediler zaten.
Yapacak bi şey yok, bu bizim imtihanımız. Atlatıcaz elbette içimizde hep bi sızı kalcak ama bizim de güldüğümüz günler gelecek.
Bugün hastaneye gittim kontrol için, dönerken otobüste bi kadın 4-5 yaşındaki oğlunu azarlıyo; bak bu elimde şişe var ya bu şişeyle kafanı kırarım senin diyo. Öyle içim acıdı ki. Allahım dedim, sen görüyosun, bak nasıl azarlıyo çocuğu, nolur bana da nasip et, ben azarlamıycam dövmiycem, iyi bakıcam emanetine. Gözlerim doldu. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Amin.

Mehmet şimşek'e mi gidiyosun canım? Ne zaman gittin? Ben daha yeni adet oldum, adetten sonra gitmeyi düşünüyorum. Bi de genetik ve pıhtılaşma sonuçlarım çıkmadı, onlar da çıksın diye bekliyorum. Mehmet bey mi dedi hemen hamile kal diye?

Hastası cok diye İlter beğendik muayenelerimde bir kac kere ters konustu cok üzüldüm agladım bana neden boyle davranıyor diye aptal gibi devam ettim ona gitmeye cok pişmanım
Benim doktorum da ben iyi elektrik alamamıştım, bir kez ağlatmıştı o da beni. Ama son anda dr değiştirilmez kötü olur başından beri bu takip etti diye devam ettim. Bende çok pişmanım. Bu sefer iyi elektrik alacağım biriyle devam edicem. Beğenmezsem değiştiricem napiim. Bana destek olacak dr çok önemli şu an.

Yok hic yanls anlamam .. Dogru söylüyorsunuz. Bana vermislerdi süt kesilsin diye kullandim ben kesildide 3 haftada .. Lohusalik da da cok fazla kanama olmadi sonra bi kesildi bi daha oldu sonra yine kesildi 1 hafta falan simdi yoğun bi sekilde olunca regl oldum dedim ki oylede olmusum.. En azindan daha cabuk duzene girer diye umut ediyorum.. Bende sonuc aldim bugün cok şükür bisey çıkmadı.. Bir sonrakine hamile kalmadan gel dediler. Ama tabi özel hocaya gidicem yine ayni hastanede

Benim kanamam 2 ay sürmüştü. Adet olmusum ama farkında değildim çünkü kanama bi türlü bitmeyince. Doktora gittim doğum kontrol hapı verdı. Hormonlarında bozulma olmuş dedi. Bakalm 3 ay kullanicam

Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın. Sizin daha çabuk düzene girer, allah iyi doktorlarla karşılaştırsın.

Benim kanamam 2 ay sürmüştü. Adet olmusum ama farkında değildim çünkü kanama bi türlü bitmeyince. Doktora gittim doğum kontrol hapı verdı. Hormonlarında bozulma olmuş dedi. Bakalm 3 ay kullanicam
Insallah cabuk duzelir hormonlarınz. Insanin takati kalmiyo bide kansizlik varsa hele.. Ben bide igne oluyorum size vermislermiydi clexane diye 40 gün olucaksin dedi sordum neden diye gerekli dedi cok açıklayıcı tabi .. Peki iknci gebelik icin ne düşünüyosunuz

Hayır vermemişlerdi. Ben cuma günü perinatologa gittim o 1 sene düşünme gebelik dedi daha gençsin istediğiniz kadar olur inşallah dedi. Hem bedenin hem de psikoljin duzelsin dedi. Vajinal muayene yaptı smear aldı. 6 ay sonra rahim filmi cekelim dedi bütün testleri yapalım aklımızda bi soru kalmasın dedi. Erken doğumun bi çok sebebi var çünkü dedi. Bugün de genetik testi yaptırdık bakalm beklicez

Canım clexane kan sulandırıcı, doğumdan sonra anne kanı pıhtıya yatkın oluyomuş, akciğerde pıhtı olmasın diye vermişlerdir sana. Helpp geçirmiştin yanlış hatırlamıyosam, bi arkadaşıma da vermişlerdi, ordan biliyorum.

Merhaba sizleri çok iyi anlıyorum gecen sene su zamanlar dünya durmuş gibiydi ruh gibiydim. Derler ki evladını kaybeden annenin kalbinde 40mum yanarmis. Tek tek hepsi sonermis ama 1 tanesi asla sonmezmis. İlk zamanlarda ki acının sebebi de bu galiba icimiz çayır cayır. Bende 27 haftalık erken doğum yaptım. 1 hafta yaşadı oğlum ama yüzyıldır yanımda gibi yandı yüreğim. Süt sagdim kucağımda bebegimi hayal ederek insanlar bana acıyarak bakardı sanki fazla umitlenme der gibi. Doğduktan 3 gün sonra yoğun başındayken bana dediler ki konuş onunla seni duyar özür dilerim annecim dedim sana bakamadim beni affet dedim ve kıpırdamaya başladı ben konuştukça elleri ayakları oynadı ahh. Ne çok umitlenmistim o gün dünyalar benimdi. Sonra c.tesiyi pazara bağlayan gece telim çaldı ağlamaya başladım hayır degildo belliydi eşim acti teli buraya gelmeniz gerekiyor dediler koşa koşa gözümde yaşlar Allah ım daha bir kere bile koklayamadim dedim kucağıma alamadım bagisla. Yoğun bakım kapısında ayaklarimin bağı çözüldü içeri giremedm esime sen git dedim yoğun bakım kapısı tekrar açıldığında eşim ağlayarak çıktı yaşıyor dedi sadece nasıl içeri girdim bilmiyorum kalbi durmuş calistirmislar bir sürü damar yolu bir sürü ilaç vardı kuvezde. Allahım bu bedeni nasıl dayanıyor dedim bağıra bağıra ağlıyordum artık Dr çok umutlu degildi siz eve gitmeyin bekleyin dedi ne zor evladın ölecek git gel yapma demekti bu. O gün sabaha kadar kapıda bekledim bir kere daha kalbi durdu bu sefer şapka takmislar çorap giydirmisler neden dedim usuyor annesi dediler yikilmistim. Sabaha karşı orada bakım saati var. Yani damar yolu kan almalar felen yapılıyor bebekler nasıl ağlıyor ama kapıda dedim ki Allah ım keşke şu ağlayan bebeklerin içinde benim bebeğimde aglasa söz veriyorum agladiginda hiç şikayet etmiycem hep sukredicem ama olmadı kaybettik meleğimi. Göğsümde süt gözümde yaş karnım dolu ciktigim eve kucağım karnım boş dönmek çok zordu. Zor hala ağlıyorum içim acıyor şöyle olsa böyle olurdu olacaktı hep aklımda. Ve doğum sonrası suren 3 ay kanamam kimi Dr miyom dedi kimi parça kimi birseyim yok kimi ameliyat bebegimi kaybettim ustune birde sağlığımla da sinaniyordum. Sonra şimdiki Dr uma gittim Allah razı olsun senin hiçbir şeyin yok hamile kal dedi. O ay hamile kaldım. Dr um ilk zamanlar rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendi ama cok sukur cikmadi birşey yani benim neden erken doğum yaptığım bir sebebi yok şuan. Olabiliyormus. İnanıyor musunuz bilmiyorum ama nazara çok inaniyorum nazara geldim. Hepsi külli sebep bakmayın takdiri ilahi işte. Neyse Dr öyle söyledikten sonra hamile kaldım sonra korku dolu bir hamilelik ağlayarak geçti tüm kontrollerim en ufacık agrimda koşarak Dr a gittim ama mükafatı işte bebeğim kucağımda çok sukur yanımda sağlıklı. Bunu yasayan ilk biz değiliz malasef sonda olmayacağız. Biz kıymetli melek anneleriyiz inşaallah ahirette kavusacagiz onlarla. Rabbim onlara ahirette kavuşmayi nasip edecek anne baba olarak yaşamayı nasip eder. Duadan vazgeçmeyin isyana düşmeyin acinizi yaşayın istediğiniz kadar. Ama yeni bir bebek ilaç gibi unutmuyorsun ama acina merhem oluyor. İnşaallah en yakın zamanda önce melek anneleri sonra isteyen herkes bu güzel duyguyu yaşar. Allaha emanet olun dualarinizda bizi de unutmayın. Sağlıcakla kalın

Ertuğrul Aktaşa gittim o dedi hemen hamile kal diye. Mehmet şimşek iki tane var bi Akdeniz uni. Bide Ataturk devlet perge kadın doğum da . Akdeniz'deki uzman doktor işinin ehli ona hiç gitmedim . Ataturktekine gittim adamın öyle ters bi tavrı varki kaçarak çıktım odasından. Çok kötü bir insan. Bende son zamanlara kadar İlter beye gittim evimize çok yakın diye bide bastan beri o baktı . Tiriplerine o yüzden katlandım 30haftalıkken 1,buçuk ay sonrasına muayene verdi. 35haftalıkkenden preeklamsiden şüpheleniyor 38haftaya gün veriyor. Benim gözümde suçu var. Takdiri ilahi gerisini Rabbim biliyor. Biz burda o kadar acı çekiyoruz emin ol bebeğini kaybetmeyenler için bu durum o kadar önemsiz ki bi daha olur deyip teselli etmeye çalışıyorlar. Biz bebeklerimiz için yanarken onlar dövüyorlar azarlıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…