Meleğimi kaybettim

Ne guzel ifade etmişsin hislerini.. Tıpkı beni bizleri hepimizi anlatır gibi.. Dün esimede soyledim benim gibi evladini kaybeden anneyi gorunce duyunca sanki oda benim evladimmis gibi canim yaniyo dedim.. Onulari ben benide onlar anlar dedim.. Aynen öyle.. Allah size bağışlasın yavrunuzu cok mutlu oldum sizin adınıza:)

Bidaha Rabbim nasib ederse kolunu kaldırma istedikleri düşünsünler

Evet canım Mehmet şimşek hasta kabul etmiyor. Ben bu sefer Ertugrul beye gidecem. Çok fazla hastası var ve cevremde çok giden var ona hayırlısı canım artık. Hersey Allahtan nasibimizde varsa olur inşallah Ertuğrul bey hemen hamile kal dedi ama ben bi süre beklicem coraspirin ve folikasite başladım Allah nasib ederde hamile kalırsam iğneyle devam edecez

Evet canım Mehmet şimşek hasta kabul etmiyor. Ben bu sefer Ertugrul beye gidecem. Çok fazla hastası var ve cevremde çok giden var ona hayırlısı canım artık. Hersey Allahtan nasibimizde varsa olur inşallah Ertuğrul bey hemen hamile kal dedi ama ben bi süre beklicem coraspirin ve folikasite başladım Allah nasib ederde hamile kalırsam iğneyle devam edecez

38+1 de karnımda vefat etti bebeğim herseyi yaptım ama kucagıma almak görmek bile nasib olmadı

38+1 de karnımda vefat etti bebeğim herseyi yaptım ama kucagıma almak görmek bile nasib olmadı
Senin bebisin neden karninda öldü yaralamazsam seni merak ettim melegin o annesi ne güzel cennetin kapısında bizi bekleyen evlatlarımız var.. Buda herkese nasip olmaz.. Rabbim evlatlarini kaybedenler icin hayır vardır merhamet sefkat vardır diyo ebeveynleri için.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.. Ilk bebeginzmiydi?

Bazen iyi oluyorum bazende bebeğim hiç aklımdan çıkmıyor çok zor bi gün iyim bi gün kötü allahım sabır verın hepimize
Hepimiz öyleyiz arkadaşım, bu süreç böyle bi süreç. Başka bebeklerimiz olsa melek bebeklerimiz aklımıza geldiğinde üzülücez, kolay değil, kocaman bebekler kaybettik. Rabbim sabrımızı versin, dualarımızı duysun, kucaklarımızı boş bırakmasın. Amin.

Evet canım ilkti oğlum. Hersey çok iyiydi .plasenta erken ayrılması ve pıhtılaşma bana göre de nazar ama herşey Allahın takdiri.

Bebeğim bende hiç unutmayacagımın bir anı asla geçmeyecek bir yara bıraktı. Muayene saatini bekleyişimiz ultrosanda bebeğin hareketsiz hali doktorun saçmalamaları ve öldü deyişi kocamın caresiz yüzüme bakışı. Hastanede eşim ameliyathanenin önüne geldi kıyafetlerimi almak için hemşire eşin sarışın maviş sen esmersin bebeğiniz nasıl olacak ki demesi diğer görevlinin fısıltıyla benim durumumu izah edişi. Sonra ameliyat kabus gibi uyanış. Acılar içinde günlerce döktüğüm gözyaşları her anını her saniye yaşıyorum . Unutmam mümkün değil asla

Ben de öyle diyorum eşime, bizim başka çocuklarımız hatta torunlarımız bile olsa ben oğlumu hep hatırlıycam hep merak edicem. Yaşasaydı kaç yaşında olurdu, kime benzerdi, huyu nasıl olurdu, ne iş yapardı hep düşüncem. Yıllar geçse bile içimde sızısı duracak. Evladımın yeri dolmaz ki. İlk bebeğim, ilk aşkım benim, unutmak mümkün mü? Ama işte kardeşleriyle teselli bulucaz, bi nebze azaltıcaz acımızı. Güzel allahım derdimizi hafifletecek hediyelerimizi göndersin inşaallah. Ne desem boş.

Rabbim sabir versin bizlere ben hep sınırdayım biri bişey söylesede ağlasam der gibi burnumun direği hep sızlıyor gönlüm yaralı . Senin ne kadar oldu

Rabbim sabir versin bizlere ben hep sınırdayım biri bişey söylesede ağlasam der gibi burnumun direği hep sızlıyor gönlüm yaralı . Senin ne kadar oldu
Bugün 46.gün.
Ben dengesizim bazen iyi oluyorum geçecek bugünler başka bebeklerim olacak teselli bulucam diyorum; bazen de aklımı kaybetcekmişim gibi
Dün iyiydim mesela, dr sana hemen hamile kalabilirsin dedi diye sevinmiştim, eşime de söyledim dedim bi arkadaş var ona dr hemen hamile kalabilirsin demiş bizim sonuçlar çıksın bizde başlayalım çalışmalara
Bugğn kötüyüm, bi tanıdık gördü yolda, ohooo senin bebiş kocaman olmuştur kimr bıraktın da çıktın gezmeye dedi kötü oldum. Halbuki gezmeye de gitmiyodum hastaneye gidiyodum. Ne diyceğimi bilemedim, bütün enerjim bitti bi anda.
Senin kaç gün oldu?

C cikonunannesi zaten hep öyle olur yüreğinin tam ortasına bi bıöak saplayıverir. Bende daha dün aynı şeyi yaşadım en aon hamileyken gören arkadaşım bebiş büyümüştür nasıl falan dedi kalakaldım nefes alamadım sanki bi yandan dudaklarım titriyo bi yandan bişeyler demeye çalışıyorum kem küm. Çokk zorr benim daha 2 ay oldu normal zamanında doğmuş olsaydı 1-2 haftaya kadar doğmuş olacaktı. Evet biliyorum bi ceza değil bu ne benim için ne evladım için ama ne bilim içim buruluyo sanki minicik doğdu anne kokusu alamadan gitti ya kuzum ne bilim kıyamıyorum hiç. Ağlamadığım tek gün yok gerçekten kalbim ağrıyor çok özlüyorum. Ben süt kesilsin diye ilaç kullandım 1 aya regl oldum hemen 1-2 güne 3. Reglim olacak şükür düzenli gidiyor. Benim erken doğum rahim şekil bozukluğundanmış regl olduğumda çağırdı doktor ıperasyon gerekecekmi bi daha yaşamamak adına bakacakmış. Ne yapacağımı bilemiyorum gerekir desede gerekmez desede 1-2 doktora daha görüneyim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…