Evet hellp de gecirdim malesef.. Bende ankaradayim. :) Insallah ikincisinde yasamam hellp sendromunu..Antalyadayım ben, siz?
Ne guzel ifade etmişsin hislerini.. Tıpkı beni bizleri hepimizi anlatır gibi.. Dün esimede soyledim benim gibi evladini kaybeden anneyi gorunce duyunca sanki oda benim evladimmis gibi canim yaniyo dedim.. Onulari ben benide onlar anlar dedim.. Aynen öyle.. Allah size bağışlasın yavrunuzu cok mutlu oldum sizin adınıza:)İnanır mısın bende nazar olduğunu düşünüyorum son ana kadar o kadar rahattım ki gezdim tozdum hiç sıkıntı yaşamadım odasını duzdum herseyi hazırdı bir kaç gun öncesi elbiselerini hazırladım yıkadım utuledim askıladım dolap süslerini kendim yaptım kapı susunu yaptım o kadar yani iki gün içinde olan oldu normal doğum için bekliyorduk sadece
İnşaallah olmaz canım, iyi düşünmek ümit etmek ve dua etmek gerekiyo. Bize düşen bu şimdilik.Evet hellp de gecirdim malesef.. Bende ankaradayim. :) Insallah ikincisinde yasamam hellp sendromunu..
Bidaha Rabbim nasib ederse kolunu kaldırma istedikleri düşünsünlerAynen öyle başkaları için önemli değil ki benim hep riskliydi. Kanamam olup duruyordu saolsun kayinvalidem o halde bana temizlik yaptırdı. Neymiş üstüme görüyormuşum yani adet oluyormuşum kanamm 2 ayda bir oluyordu. Bi de kaç paralık temizlik yaptı da benim yüzümden oldu falan dedi. Çok üzüldüm cam silmek hali silmek o halde hafife alıncak bi şey mi insallah vicdanı rahat değildir. Gerçi taktıkları yok tekrar olur nasılsa hesabı benim canım gitmis 2 gün ağladılar tamm
Evet canım Mehmet şimşek hasta kabul etmiyor. Ben bu sefer Ertugrul beye gidecem. Çok fazla hastası var ve cevremde çok giden var ona hayırlısı canım artık. Hersey Allahtan nasibimizde varsa olur inşallah Ertuğrul bey hemen hamile kal dedi ama ben bi süre beklicem coraspirin ve folikasite başladım Allah nasib ederde hamile kalırsam iğneyle devam edecezOfff offf arkadaşım ne desem boş. Ben doktora ısrarla benim tansiyonum yükseliyo dedim, 120/80 130/80 bunlar normal dedi. Dedim ki benim normal tansiyonum hep 9/6 10/6 olur, bu tansiyon bana yüksek, benim hiç 13/8 olmazdı. Benim normalim bu değil dedim. Gebelikte olur öyle dedi. Ödemim var elim ayağım heryerim şişti dedim. Hep Normal normal dedi. Herşeye normal dedi. Yani ne diyeyim, bariz doktor hatası diyemiyorum ama bende allaha havale ediyorum. Bilmiyorum başka doktora gitseydim bebeğim kurtulur muydu, takdir diyorum, bebeğimin nasibi o kadarmış diyorum ama allah iyi doktorlarla karşılaştırsın.
Ertuğrul aktaş bana çok yakın, bende ona gitmeyi düşünüyorum. Sen memnun musun? Devam edecek misin onda?
Benim dediğim mehmet şimşek üniversitede olan, artık orda hasta bakmıyomuş, sadece asistan eğitimi yapıyomuş. Özelde hasta bakıyomuş, muayenesi 259 liraymış. O zaten riskli gebelik uzmanı, perinatalog. Bi de inanç hoca varmış riskli gebelik uzmanı. İşte insanın başına böyle iş gelince mecbur güvenilir doktor arıyor.
Evet canım Mehmet şimşek hasta kabul etmiyor. Ben bu sefer Ertugrul beye gidecem. Çok fazla hastası var ve cevremde çok giden var ona hayırlısı canım artık. Hersey Allahtan nasibimizde varsa olur inşallah Ertuğrul bey hemen hamile kal dedi ama ben bi süre beklicem coraspirin ve folikasite başladım Allah nasib ederde hamile kalırsam iğneyle devam edecezOfff offf arkadaşım ne desem boş. Ben doktora ısrarla benim tansiyonum yükseliyo dedim, 120/80 130/80 bunlar normal dedi. Dedim ki benim normal tansiyonum hep 9/6 10/6 olur, bu tansiyon bana yüksek, benim hiç 13/8 olmazdı. Benim normalim bu değil dedim. Gebelikte olur öyle dedi. Ödemim var elim ayağım heryerim şişti dedim. Hep Normal normal dedi. Herşeye normal dedi. Yani ne diyeyim, bariz doktor hatası diyemiyorum ama bende allaha havale ediyorum. Bilmiyorum başka doktora gitseydim bebeğim kurtulur muydu, takdir diyorum, bebeğimin nasibi o kadarmış diyorum ama allah iyi doktorlarla karşılaştırsın.
Ertuğrul aktaş bana çok yakın, bende ona gitmeyi düşünüyorum. Sen memnun musun? Devam edecek misin onda?
Benim dediğim mehmet şimşek üniversitede olan, artık orda hasta bakmıyomuş, sadece asistan eğitimi yapıyomuş. Özelde hasta bakıyomuş, muayenesi 259 liraymış. O zaten riskli gebelik uzmanı, perinatalog. Bi de inanç hoca varmış riskli gebelik uzmanı. İşte insanın başına böyle iş gelince mecbur güvenilir doktor arıyor.
38+1 de karnımda vefat etti bebeğim herseyi yaptım ama kucagıma almak görmek bile nasib olmadıNe guzel ifade etmişsin hislerini.. Tıpkı beni bizleri hepimizi anlatır gibi.. Dün esimede soyledim benim gibi evladini kaybeden anneyi gorunce duyunca sanki oda benim evladimmis gibi canim yaniyo dedim.. Onulari ben benide onlar anlar dedim.. Aynen öyle.. Allah size bağışlasın yavrunuzu cok mutlu oldum sizin adınıza:)
Insallah insallah.. Dua ediyorum sadece kimse yasamasin..İnşaallah olmaz canım, iyi düşünmek ümit etmek ve dua etmek gerekiyo. Bize düşen bu şimdilik.
Senin bebisin neden karninda öldü yaralamazsam seni merak ettim38+1 de karnımda vefat etti bebeğim herseyi yaptım ama kucagıma almak görmek bile nasib olmadı
Hepimiz öyleyiz arkadaşım, bu süreç böyle bi süreç. Başka bebeklerimiz olsa melek bebeklerimiz aklımıza geldiğinde üzülücez, kolay değil, kocaman bebekler kaybettik. Rabbim sabrımızı versin, dualarımızı duysun, kucaklarımızı boş bırakmasın. Amin.Bazen iyi oluyorum bazende bebeğim hiç aklımdan çıkmıyor çok zor bi gün iyim bi gün kötü allahım sabır verın hepimize
Evet canım ilkti oğlum. Hersey çok iyiydi .plasenta erken ayrılması ve pıhtılaşma bana göre de nazar ama herşey Allahın takdiri.Senin bebisin neden karninda öldü yaralamazsam seni merak ettimmelegin o annesi ne güzel cennetin kapısında bizi bekleyen evlatlarımız var.. Buda herkese nasip olmaz.. Rabbim evlatlarini kaybedenler icin hayır vardır merhamet sefkat vardır diyo ebeveynleri için.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.. Ilk bebeginzmiydi?
Ben de öyle diyorum eşime, bizim başka çocuklarımız hatta torunlarımız bile olsa ben oğlumu hep hatırlıycam hep merak edicem. Yaşasaydı kaç yaşında olurdu, kime benzerdi, huyu nasıl olurdu, ne iş yapardı hep düşüncem. Yıllar geçse bile içimde sızısı duracak. Evladımın yeri dolmaz ki. İlk bebeğim, ilk aşkım benim, unutmak mümkün mü? Ama işte kardeşleriyle teselli bulucaz, bi nebze azaltıcaz acımızı. Güzel allahım derdimizi hafifletecek hediyelerimizi göndersin inşaallah. Ne desem boş.Bebeğim bende hiç unutmayacagımın bir anı asla geçmeyecek bir yara bıraktı. Muayene saatini bekleyişimiz ultrosanda bebeğin hareketsiz hali doktorun saçmalamaları ve öldü deyişi kocamın caresiz yüzüme bakışı. Hastanede eşim ameliyathanenin önüne geldi kıyafetlerimi almak için hemşire eşin sarışın maviş sen esmersin bebeğiniz nasıl olacak ki demesi diğer görevlinin fısıltıyla benim durumumu izah edişi. Sonra ameliyat kabus gibi uyanış. Acılar içinde günlerce döktüğüm gözyaşları her anını her saniye yaşıyorum . Unutmam mümkün değil asla
Rabbim sabir versin bizlere ben hep sınırdayım biri bişey söylesede ağlasam der gibi burnumun direği hep sızlıyor gönlüm yaralı . Senin ne kadar olduBen de öyle diyorum eşime, bizim başka çocuklarımız hatta torunlarımız bile olsa ben oğlumu hep hatırlıycam hep merak edicem. Yaşasaydı kaç yaşında olurdu, kime benzerdi, huyu nasıl olurdu, ne iş yapardı hep düşüncem. Yıllar geçse bile içimde sızısı duracak. Evladımın yeri dolmaz ki. İlk bebeğim, ilk aşkım benim, unutmak mümkün mü? Ama işte kardeşleriyle teselli bulucaz, bi nebze azaltıcaz acımızı. Güzel allahım derdimizi hafifletecek hediyelerimizi göndersin inşaallah. Ne desem boş.
Bugün 46.gün.Rabbim sabir versin bizlere ben hep sınırdayım biri bişey söylesede ağlasam der gibi burnumun direği hep sızlıyor gönlüm yaralı . Senin ne kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?