- 6 Mayıs 2016
- 9.191
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.221
Yorma kuzu kendini temizlik yapcam diyeeumay da bana ümmüyü hatırlattı izliyomuydun kardeş çocuklarını
Anlamı güzelde isim güzel deeeğil kızzBenim eski işyerinde bi arkadaş vardı ismi ümmügül' dü hoşuma giderdi anlamı da güzel
Gül annesi demek
Anlamı güzelde isim güzel deeeğil kızz
Yokkk yaa ben sevmiiimNiye kız kulağa kötü gelmiyo bence
Kızlar yaaa. Acaba ben bu ay geç falan mı yumurtladımneden bilmiyorum ama göğüslerim pek ağrıyor bide belim
2 hün korunmadıkGöğüs ve bel ağrısı yumurtlama zamanı hiç yaşamadığım için bilemicim tatlım
Korundunmu bu ay
2 hün korunmadıkdoktor daha bebek yok diyince korunduk niye oluyoki olaa
Yok döngünün 6-8 günleriydi onlarHamilesin belki ne malum
Yok döngünün 6-8 günleriydi onlar
Bilmiyorum kiBelki erken yumurtladınhayırlısı olsunda göğüs ağrısı hamileykende oluyo diye dedim ama her ihtimali düşünmek gerek
Misal ben ömrümde hiç göğüs ağrısı yaşamamıştım sadece hamileyken yaşadım
Ha eğer adet veya yumurtlama zamanlarında yaşıyorsan o ayrı kuzu
Senin isim listen ne kürklüAnlamı güzelde isim güzel deeeğil kızz
YokkiSenin isim listen ne kürklü
Senin paşanın adı ne kızSenin isim listen ne kürklü
Neki ola neki kayınvalidenin adıBen kız olursa annemin ( kayınvalidemin ) ismini+ 1 isim daha dusundum yanina
Senin paşanın adı ne kız
2 isimli bisey
Ben hiç birininkini de koymayı düşünmüyorumBenim oğlumunn2 adi var biri kendi babamin ismi eger kizimda olursa annemin kayinvalidemin ismi olur inş
Valla bana kimse isim.önermedi direk aklimdaki isim tek ve netti vede öyle oldu esimede nufusa giderken ismini kağıda yazdım eline verdimBen hiç birininkini de koymayı düşünmüyoruminşallah koy demezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?