- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.201
Hay Allah razı olsunorada diyemedim de eğer iki kişi sizin birbirinizi sevdiğinizi ve birbirinize eş olmak istediğinizi biliyor ve inanıyorsa Allah katında nişanlı gibi sayılıyormuşsunuz. neyse burayı da bulandırmayayım
fer_nur
kürklünü çekip aldım valla riskli durumlardan
Ölene kadar kankayızKuzu ben hiç duymadım öle bişiGünaydınlar bu aradaaaa. Fernur beni bıraktıı
Yok sen son zamanlarda beni ihmal ediyonÖlene kadar kankayız
çalışıyom işler çok bayram arefesiYok sen son zamanlarda beni ihmal ediyon
O zaman kolay gelsin bacımmçalışıyom işler çok bayram arefesi
Gunaydin kizlar simdi ciktik d9ktordan solda 22ml ve 20ml 2yumurta sagda 15ml yumurtam olmus. Şükürler olsun. 15ml ise yaramaz dedi. Diger ikisi icin bu aksam catlatma ignesi olucam. Reglinin 21.günü progesrtan tessti yapalim dedi. Bende 21.gun catlamadiysada mudahale olmaz bakmanin anlami yok dedim.ozaman cumartesi gel catlamadiysa yeniden catlatma ignesi yapalim dedi.
Azaldi baya baya kuzum ama yinede tam iyi degilBulantılar mı var kızzz
Darısı bizeAzaldi baya baya kuzum ama yinede tam iyi degilcok sukur buna
Napıyonnnnn Hatunummmmm. Bebişin isim belli oldumuDarısı başına
13+2 suan canimDarısı bizekaç haftalık olduuu
İnşallah kuzum13+2 suan canimbian once su hastaliktan kurtul Rabbimin izniyle olacaktir canim
İyyim canım temizlik yapıom bayram içinNapıyonnnnn Hatunummmmm. Bebişin isim belli oldumu
Yorma kuzu kendini temizlik yapcam diyeeİyyim canım temizlik yapıom bayram içinvalla belli değil oğlumun adı umut babası Umay olsun dior ama daha bişi yok ortada
Mâşallah iyi büyümüşler canım inşâllah güzelce çatlarlar☺
Umay karay.Yorma kuzu kendini temizlik yapcam diyeeumay da bana ümmüyü hatırlattı izliyomuydun kardeş çocuklarını
İzliodum kadın favorimdi tam dişiYorma kuzu kendini temizlik yapcam diyeeumay da bana ümmüyü hatırlattı izliyomuydun kardeş çocuklarını
Senin kızda öyle gözel olsun, ama aklı başında olsun inşallahİzliodum kadın favorimdi tam dişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?