- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.575
- 658
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.181
Hadi yap yap yap
O kadar derdimi çektiniz cefayı verdik sefasınada ortak olalım demi canımmmbir sen çıktın dirayetli kussan da yazdın buralara bizi bırakmadın
Kızlar testime bakarmısınız 3-4 saat içindeki gözlemlediklerim sonuc ne sizce adetime daha 4 gün var
10u çok geç olabilir10 una kadar beklim2 ay olumsuz cikti cok korkuyorumm
lkinde gebelik var diğerleri artık iyice yayılmış bence tekrarla :)Kızlar testime bakarmısınız 3-4 saat içindeki gözlemlediklerim sonuc ne sizce adetime daha 4 gün var
hahahaha kralsın hatunO kadar derdimi çektiniz cefayı verdik sefasınada ortak olalım demi canımmm
Allah seni gebe bıraka inşallah emihahahaha kralsın hatun
Testin En son hali bu işteİ
lkinde gebelik var diğerleri artık iyice yayılmış bence tekrarla :)
O zamana hamilesin cift cizgi gözün aydın kan testi ver bence :)Testin En son hali bu işteanlamadım gitti ya
Ya hayal kırıklığına ugramak tan korkuyorum yineO zamana hamilesin cift cizgi gözün aydın kan testi ver bence :)
Yarın Bi test daha yapsana sabahYa hayal kırıklığına ugramak tan korkuyorum yine
inşallaaaaah kuzummmAllah seni gebe bıraka inşallah emi
Daha önceleride böyle çift çizgi durumuna şahit oldum fakat bir gün geçtikten sonra falan dı hep umutlanmıltım ben hastaneye gidene kadar yok olurdu çizgiler ama bu saatler içinde olduYarın Bi test daha yapsana sabah
Karartma kendini sabah tekrar yap ama bence varDaha önceleride böyle çift çizgi durumuna şahit oldum fakat bir gün geçtikten sonra falan dı hep umutlanmıltım ben hastaneye gidene kadar yok olurdu çizgiler ama bu saatler içinde oldu
bir sen çıktın dirayetli kussan da yazdın buralara bizi bırakmadın
Kızlar testime bakarmısınız 3-4 saat içindeki gözlemlediklerim sonuc ne sizce adetime daha 4 gün var
Kuzu ben hiç duymadım öle bişiorada diyemedim de eğer iki kişi sizin birbirinizi sevdiğinizi ve birbirinize eş olmak istediğinizi biliyor ve inanıyorsa Allah katında nişanlı gibi sayılıyormuşsunuz. neyse burayı da bulandırmayayım
@fer_nur
kürklünü çekip aldım valla riskli durumlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?