Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasip değilmiş demekki ne yaparsak yapalım Allah ol demeden olmuyor özelden konuşmuştuk seninle çatlamadan kaç gün sonra geldi adetin

Canim adet dönemine yakin rahim duvari kalinlasik adetle dusari atiliyor.geciktigi icin fazla kalinlasmis olabilir.

Nasip değilmiş demekki ne yaparsak yapalım Allah ol demeden olmuyor özelden konuşmuştuk seninle çatlamadan kaç gün sonra geldi adetin

Öyle canım 28-29 temmuzda pik olmuştu 30 temmuzda silikleşti dün adet oldum 15 ağustosta demekki -14 gün önce 1 ağustosta mı çatladı pikten 3 gün sonra

Öyle canım 28-29 temmuzda pik olmuştu 30 temmuzda silikleşti dün adet oldum 15 ağustosta demekki -14 gün önce 1 ağustosta mı çatladı pikten 3 gün sonra
Olabilir belki geç çatlamıştır o yüzden diyolar pik olduğu gün ve +iki gün ilişki diye bi daha ki ay tutar inşallah

Kizlar birsey sorucam.simdi mesela adetin 15.günü yumurtladim diyoruzya. Bu yumurtlama denen sey yumurtanin kaliteli boyuta gelmesimi çatlamasimi. Mesela benim ayin 8 inde yumurtam kaliteliydi ogün igne oldum 10.da catladi diyelim.simdi ben ayin 8indemi yumurtlamis oluyorum 10 unda mi.

Canim nasip olmayinca olmuyor. Ama pes etmek yok daha cok gencsin sen.

Bende merak ediyorum ama benim bildiğim şöyle hani pik olunca lh yükseliyorya yumurta olgunlaştı çatlamaya hazır demekmiş ve 2-3 gün içinde çatlamış oluyor yani aslında yumurtlamanın başı değilde çatladığı günü baz almak gerek sonuçta hemen çatlamıyor

Valla yasim genc olsa gidip ebelik okuyacagim.

Keşke şöyle kadın doğum uzmanı bi yakınımız olaydı bütün soruları ona sorardık bide doktor arama derdim olmazdı:)

Kuzum benim ailede kadin dogumcu olsa benim üstümde ihtisas yapardi emin ol. 7bilinmeyenli denklem gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…