- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.541
Nasip değilmiş demekki ne yaparsak yapalım Allah ol demeden olmuyorAsıl benim moralim bozuk adet oldum bir andabu ay çok heveslenmiştim yumdan sonra kasık batmalarım olmuştu halbuki yum dönemimdede sık denedik pik olan günlerde ve sonrasında 3 gün üstüste onun sonrasındada 2 günde bir 2 kere daha oldu ama yok ya nasip sadece bu olacağı varsa hiç uğraşmasanda oluyo @guzelgunler2019 bacım bi bayan bana hergün tavsiye etmişti yum döneminde kendisi hamile şuan
Ama doktorlar 2 günde bir diyolar kararsız kaldım bende sancımda var sinirim tavan
bi yerleri yumruklamak istiyorum
Aaaabelki çatlamıştır ya inşâllah hamilesindir kuzum bişey sorucam benim geçen ayki adetim aşırı kanamalıydı yani bir günde af buyurun en az 6-7 belkide daha fazla ped dolusu kan gitti bide o zaman böyle koyu renkte pıhtı geldi iri nohut tanesi kadar hatta resmini çektim bigün doktora gidersem gösteririm diye. Bu seferki adetim o kadar yoğun değil çok şükür...acaba niye öyleydi geçen ay adetim 35 günde gelmişti biraz gecikti diye mi yoksa bilemedim
dur seni etiket yapıyımnasıl yapıcam onu canım belime yakı mı sarayım
Nasip değilmiş demekki ne yaparsak yapalım Allah ol demeden olmuyorözelden konuşmuştuk seninle çatlamadan kaç gün sonra geldi adetin
Olabilir belki geç çatlamıştır o yüzden diyolar pik olduğu gün ve +iki gün ilişki diyeÖyle canım28-29 temmuzda pik olmuştu 30 temmuzda silikleşti dün adet oldum 15 ağustosta demekki -14 gün önce 1 ağustosta mı çatladı pikten 3 gün sonra
Öyle canım28-29 temmuzda pik olmuştu 30 temmuzda silikleşti dün adet oldum 15 ağustosta demekki -14 gün önce 1 ağustosta mı çatladı pikten 3 gün sonra
Olabilir belki geç çatlamıştır o yüzden diyolar pik olduğu gün ve +iki gün ilişki diyebi daha ki ay tutar inşallah
Canim nasip olmayinca olmuyor. Ama pes etmek yok daha cok gencsin sen.
Kizlar birsey sorucam.simdi mesela adetin 15.günü yumurtladim diyoruzya. Bu yumurtlama denen sey yumurtanin kaliteli boyuta gelmesimi çatlamasimi. Mesela benim ayin 8 inde yumurtam kaliteliydi ogün igne oldum 10.da catladi diyelim.simdi ben ayin 8indemi yumurtlamis oluyorum 10 unda mi.
Bende merak ediyorum ama benim bildiğim şöyle hani pik olunca lh yükseliyorya yumurta olgunlaştı çatlamaya hazır demekmiş ve 2-3 gün içinde çatlamış oluyor yani aslında yumurtlamanın başı değilde çatladığı günü baz almak gerek sonuçta hemen çatlamıyor
Valla yasim genc olsa gidip ebelik okuyacagim.
Keşke şöyle kadın doğum uzmanı bi yakınımız olaydı bütün soruları ona sorardık bide doktor arama derdim olmazdı:)
valla bir de benKuzum benim ailede kadin dogumcu olsa benim üstümde ihtisas yapardi emin ol. 7bilinmeyenli denklem gibiyim.
İnşallah canımHayhatun canım teşekkürler okudum şimdi ama adetin bittiği gün diyor tutmazsa yapacağım kesinlikle inşallah ihtiyacım olmaz
Evet işte çaba bizden vermek AllahtanZaten pik günü, öncesi, 2 gün sonrasındada ilişki olmuştu ama olmayacaksa ne yapsan boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?