- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.961
Herşeyin google ı kanser gacılar...Allah korusun kız manyak
her şeyin ilerisi kanser artık günümüzde bee
3 ay sonra 25 olcam kızKız daha 24 deilmiyn sen
yok ben goggleye sormadımHerşeyin google ı kanser gacılar...
Oğlumun boynunda bi beze var, yeni fark ettim baya kuru fasulye tanesi kadar. Küçükken bende de olurdu kansermiyim ölcem mi diye düşünürdüm. O sebeple google a bakmadım, 3 yaş kontrolünde sorcam
Ben 25 yaşındayken çocuk fikri daha yoktu bende. Gezeyim tozayım paramı kazanayım diyodum.3 ay sonra 25 olcam kız
yok ben goggleye sormadım
kesinlikle katılıyorum 25 yaşında ulan evlenmesem mi acaba vaz mı geçsem dünyayı mı dolaşsam diye düşünüyordum 22 yaşında anne olan arkadaşım vardıBen 25 yaşındayken çocuk fikri daha yoktu bende. Gezeyim tozayım paramı kazanayım diyodum.
28 de istemeye başladım.
Seb öncelikle tedavini ol canım,
Rahmindeki sorunlar bitmeden gebe kalırsan düşme ihtimali yüksek sanırım. Acısı tasası yine sana..
Yok ben gayet şuan çocuk için normal olduğunu düşünüyorum yaşımın. Bunun yaşlılığı var ilerde.Ben 25 yaşındayken çocuk fikri daha yoktu bende. Gezeyim tozayım paramı kazanayım diyodum.
28 de istemeye başladım.
Seb öncelikle tedavini ol canım,
Rahmindeki sorunlar bitmeden gebe kalırsan düşme ihtimali yüksek sanırım. Acısı tasası yine sana..
evet haklısın normal bir yaş gebelik için.Yok ben gayet şuan çocuk için normal olduğunu düşünüyorum yaşımın. Bunun yaşlılığı var ilerde.
İnşallahevet haklısın normal bir yaş gebelik için.
ama dediğim gibi senin gebelikle ilgili bir sıkıntın yok çok şükür kuzum
şu ascus bir iyileşse istediğin kadar doğur önünde upuzun yıllar var
Ben 20 de wvlendim fKat çocuk konusunu biraz geçe bırakmışız. Ah ama çok güzel gezdik hiç içimde kalmadı vallakesinlikle katılıyorum 25 yaşında ulan evlenmesem mi acaba vaz mı geçsem dünyayı mı dolaşsam diye düşünüyordum 22 yaşında anne olan arkadaşım vardı
hayatım bitti diyordu kız hala da diyor bize özeniyordu gezip eğleniyoruz saatlerce uyuyoruz diye alıngan bir şey olmuştu
Yok ona laf yok da, önce şu rahm sorunu kalksın ortadan onu diyorum. Sonra düşük olur yer eder hep düşer herşey olabilir..Yok ben gayet şuan çocuk için normal olduğunu düşünüyorum yaşımın. Bunun yaşlılığı var ilerde.
Sen kaçlıydın canım? Geçen gün yazmıştın da unuttumkesinlikle katılıyorum 25 yaşında ulan evlenmesem mi acaba vaz mı geçsem dünyayı mı dolaşsam diye düşünüyordum 22 yaşında anne olan arkadaşım vardı
hayatım bitti diyordu kız hala da diyor bize özeniyordu gezip eğleniyoruz saatlerce uyuyoruz diye alıngan bir şey olmuştu
evetKız sende mi başladın diyete hahahaha
Kız biz denemedik mi hiçYok ona laf yok da, önce şu rahm sorunu kalksın ortadan onu diyorum. Sonra düşük olur yer eder hep düşer herşey olabilir..
bak bende sorun yok sözde, herseyim normal yumurta rezervim iyi, ona rağmen yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum gebe kalırsam da düşerse diye geriliyorum.
Yani önce rahmin sağlıklı olmalı onu diyorum.
Umarım bir an önce geçer şu rahatsızlıkların .
Daha denenediniz bile siz niye bu kadar stres oluyorsun .
Kuz nisandan beri burdayım bildim bileli ascus var sendeevet
Kız biz denemedik mi hiç10 ay oldu nerdeyse
Kiz ne demek yazmiyorgız istediğin mantı olsun yaaaaa. Ahhh yiyecek olsan yapmam mı
S SiriusBlackK sana diyorlar hanımmmmmm. Bizi unuttu o unuttuuuu. Giriyor ama yazmıyor bizlere ☹☹☹☹
Yok canım kasımdan beri deniyoruz. Son 2 aydır doktor korunun diyorKuz nisandan beri burdayım bildim bileli ascus var sendebu dertler büyük ihtimal hep vardı bi bitsin öyle
Yoo sadece ben değil sor bakam kim diyor sümeyye yazıyor diiiKiz ne demek yazmiyorsen banlanmaktan goremiyon demekki. Tatikdeyiz suan
Yoo sadece ben değil sor bakam kim diyor sümeyye yazıyor diii
İyi hadi neyse tatildesin diye bişi demiyomkiz giriyom yaziyom arada senin topige yazdiydim ses soluk cikmadi bide tatildeyiz simdi az az giriyom
Ya ama keşke bu ay burdan çok aktif şekilde aylardır üzülen
Benibekleyin
Maviboncuğum
Kurkmantolum
Umumut82
Eminehataylı
Fıstıkların pozitif haberini alsak..
Nisandan beri burlardayım,
Hep burdasınız..
benim önce olmasa dz olur,
Özellikle benibekleyin yavrusuns kavuşsa , onun daha hiç yok..
Kürkmantolum sen daha gençsin, az bi daha bekleyebilirsinsenden önce de umutumıt82 kavuşsa ikinci yavrusuna?
Mavi boncuğum sen de çok üzüldün biliyorum da, biz belki yine bi sene daha bekleyebiliriz, çocuklar ufak ..
şurda sabah sabH kendime sıralama yaptım
Adet olcam ya ya bugün ya yarın. Kendimi rahatlatma taktikleri, böyle söylenerek olmuyor çünkü.. ilk 4-5 ay gıkım çıkmadı. Eylül -mart arası hiç üzülmedim ama mart temmuz arası çok yıprandım.
Yoruldum, üzülmek istemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?