- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.099
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.941
Yaa kızlar. Aklıma ne düştü ☹☹ Perşembe doktora gideceğim ya, kan tahlili falan yapacakmış doktor öyle dedi kolposkopi öncesi. Keşkem kan tahlilinden sonra bana deseki sen hamilesinbende desem ki aman doktor bey durun eşime demeyin desem. Bir hafta sonra doğum günü. Ona o gün söylesem ayyy ne güzel olur imkan var mı?? Aslında yok. Ama Allah ım işte. Olsun ümit fakirin ekmeği
Hepinize hayırlı geceler
Seviyorum sizleri♥♥♥
benim de aklımda ne var biliyor musunuz? evlilik yıldönümümüz 27si.
test yapsam 27sinde pozitif görsem ne süper olur eşime sürpriz yapsam
yürümüyorum çopunlukla bisiklete biniyorum, bacaklarım kasılmış yaKızlar napıyorsunuz? Nurella ?
Ben bugün bittim çok yoruldum
arkadaşımla avm'de buluştukda evden çıkana kadar bişeyim yoktu ama çıkınca başım bir ağrımaya başladı avm'deki klimalar çarptı belkidehala ağrıyor ..orda oyun alanlarındaydık çoğunlukla vaktimiz orda geçti çocuk varken başka bişey yapılmıyo
Eşim yanımdayken bu kadar yorulmuyorum
guzelgunler2019 ayy kız siz nasıl onca yolu yürüyorsunuz benim avm'de bile pertim çıktı yaşlanıyomuyum enerjim bitti hemen başımın ağrısı modumu iyice düşürdü zaten
İmkansız diye bir şey yok kk da bunu unutma kuzucum. Kün fe yekün diyelim duamızı edelim. Geçmiş olsun bu aradaYaa kızlar. Aklıma ne düştü ☹☹ Perşembe doktora gideceğim ya, kan tahlili falan yapacakmış doktor öyle dedi kolposkopi öncesi. Keşkem kan tahlilinden sonra bana deseki sen hamilesinbende desem ki aman doktor bey durun eşime demeyin desem. Bir hafta sonra doğum günü. Ona o gün söylesem ayyy ne güzel olur imkan var mı?? Aslında yok. Ama Allah ım işte. Olsun ümit fakirin ekmeği
Hepinize hayırlı geceler
Seviyorum sizleri♥♥♥
kız süper olur gerçektenbenim de aklımda ne var biliyor musunuz? evlilik yıldönümümüz 27si.
test yapsam 27sinde pozitif görsem ne süper olur eşime sürpriz yapsam
inşallah BoncuğummmmHiç bişey imkânsız değildirinşÂllah nasip eder kürk güzeli
akşam yorgunluktan bayılmışım resmen
tv karşısında uyuyup kalmışım bu saatte benden başka kimse yoktur burda heralde
Doğru diyorsun bebiiiş. Rabbim büyük mucizeleri de çokİmkansız diye bir şey yok kk da bunu unutma kuzucum. Kün fe yekün diyelim duamızı edelim. Geçmiş olsun bu arada
Ay yine tekrar olacak amaYaa inşâllah nasip olur
Bizimde yıldönümümüz 23' ü
Ya ama keşke bu ay burdan çok aktif şekilde aylardır üzülenYaa inşâllah nasip olur
Bizimde yıldönümümüz 23' ü
Yaşın genç diye diye 30 u bulduracağnuzzz banaaaYa ama keşke bu ay burdan çok aktif şekilde aylardır üzülen
Benibekleyin
Maviboncuğum
Kurkmantolum
Umumut82
Eminehataylı
Fıstıkların pozitif haberini alsak..
Nisandan beri burlardayım,
Hep burdasınız..
benim önce olmasa dz olur,
Özellikle benibekleyin yavrusuns kavuşsa , onun daha hiç yok..
Kürkmantolum sen daha gençsin, az bi daha bekleyebilirsinsenden önce de umutumıt82 kavuşsa ikinci yavrusuna?
Mavi boncuğum sen de çok üzüldün biliyorum da, biz belki yine bi sene daha bekleyebiliriz, çocuklar ufak ..
şurda sabah sabH kendime sıralama yaptım
Adet olcam ya ya bugün ya yarın. Kendimi rahatlatma taktikleri, böyle söylenerek olmuyor çünkü.. ilk 4-5 ay gıkım çıkmadı. Eylül -mart arası hiç üzülmedim ama mart temmuz arası çok yıprandım.
Yoruldum, üzülmek istemiyorum ya
Gıııız o ascusun ilerisi rahim kanseri biliyon mu sengünaydınnnn
guzelgunler2019 yaa senin güzel dileklerini yerim
K KurkmantoluS kız dur senin hamilelikle ilgili sıkıntın yok henüz bırak ascus mascus olsun kısırlıktan iyidir
Allah korusun kız manyakGıııız o ascusun ilerisi rahim kanseri biliyon mu sen
Vıyyyy hakkaten mi?Gıııız o ascusun ilerisi rahim kanseri biliyon mu sen
Gerçi oda doğruAllah korusun kız manyak
her şeyin ilerisi kanser artık günümüzde bee
Heye kızzzVıyyyy hakkaten mi?
bayıltacaklar mıymış?Gerçi oda doğru
Üfff acaba yarın ne yapacaklar bana ☹☹
Yok sanmıyorumbayıltacaklar mıymış?
İnşallah bebiştendirMerhaba hanımlar
Bata 6 gün var ve sanki dakikalar ilerlememeye yemin etmiş gibi
Bu ay ikinci deneme ayımız ve geçen ayki belirtilerimden çok farklı belirtiler hissediyorum
İnsan kasığına iğne batar gibi olunca sevinir mi tövbeler olsun deliriyorum sanırım
Kız daha 24 deilmiyn senYaşın genç diye diye 30 u bulduracağnuzzz banaaa☹☹☹☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?