Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anca işten geliyoruz biz bu saatte kışın daha da geç 9 buçuk gibi yiyoruz
Çocugun olunca o saatte uyuyosun kızım 18:30 dedin mi masa kurulmamış herkes yemiyosa bizim oğlan evde kriz çıkartıyor 19:30 da tüm ailenin diş fırçalama saati, bidaha anca soda içersin metvesiz

Çocugun olunca o saatte uyuyosun kızım 18:30 dedin mi masa kurulmamış herkes yemiyosa bizim oğlan evde kriz çıkartıyor 19:30 da tüm ailenin diş fırçalama saati, bidaha anca soda içersin metvesiz
hahahhaa mecbur ama eşim anca geliyor bu saatte
gerçi o spordan geldiği için sadece tavuk ve salata yiyor
adet oldum yine ilaçlarla ayın 2 sinde. bakalım bekliyorum inşallah hamile olurum yoksa yine ilaçlarla regl olmaya çalışıcam

Yaa sen regl oldun mu.

Kızlar napıyorsunuz? Nurella ?
Ben bugün bittim çok yoruldum
arkadaşımla avm'de buluştukda evden çıkana kadar bişeyim yoktu ama çıkınca başım bir ağrımaya başladı avm'deki klimalar çarptı belkide hala ağrıyor ..orda oyun alanlarındaydık çoğunlukla vaktimiz orda geçti çocuk varken başka bişey yapılmıyo
Eşim yanımdayken bu kadar yorulmuyorum
guzelgunler2019 ayy kız siz nasıl onca yolu yürüyorsunuz benim avm'de bile pertim çıktıyaşlanıyomuyum enerjim bitti hemen başımın ağrısı modumu iyice düşürdü zaten

Benimde başım.ağriyo valla dudağımda uçuklar cikti ağzima ve dişlerime vuruyo bu nasıl.bir ağrıdır ya

Yaa kızlar. Aklıma ne düştü Perşembe doktora gideceğim ya, kan tahlili falan yapacakmış doktor öyle dedi kolposkopi öncesi. Keşkem kan tahlilinden sonra bana deseki sen hamilesin bende desem ki aman doktor bey durun eşime demeyin desem. Bir hafta sonra doğum günü. Ona o gün söylesem ayyy ne güzel olur imkan var mı?? Aslında yok. Ama Allah ım işte. Olsun ümit fakirin ekmeği

Hepinize hayırlı geceler

Seviyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…