- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.921
Aboowww nasıl kilo aldırır haa bu saatte yemekanca işten geliyoruz biz bu saattekışın daha da geç 9 buçuk gibi yiyoruz
Olmuşmuydun adet?kızlaaar sizi çok özledimmm giremiyorum doğru düzgün işler çok yoğun.
ya valla ben adet bitimine yakın bile ilişkiye giriyorum çok kanamam yoksa ne olur ne olmaz
Çocugun olunca o saatte uyuyosun kızımanca işten geliyoruz biz bu saattekışın daha da geç 9 buçuk gibi yiyoruz
ben işten çıksam nolur kocam daha şimdi geldi eveAboowww nasıl kilo aldırır haa bu saatte yemekneyseki işten çıkacaksın
Yazık kızzz sizeben işten çıksam nolur kocam daha şimdi geldi eve
Kocaya ayrı masa kurmalar başlıyo çocuktan sora bi de..ben işten çıksam nolur kocam daha şimdi geldi eve
hahahhaa mecbur ama eşim anca geliyor bu saatteÇocugun olunca o saatte uyuyosun kızım18:30 dedin mi masa kurulmamış herkes yemiyosa bizim oğlan evde kriz çıkartıyor 19:30 da tüm ailenin diş fırçalama saati, bidaha anca soda içersin metvesiz
Yaa sen regl oldun mu.hahahhaa mecbur ama eşim anca geliyor bu saatte
gerçi o spordan geldiği için sadece tavuk ve salata yiyor
adet oldum yine ilaçlarla ayın 2 sinde. bakalım bekliyorum inşallah hamile olurum yoksa yine ilaçlarla regl olmaya çalışıcam
2 ağustosta olup sonra çörek otu yaptım ya kuzu 3ünde başladım 15 inde bitirdim kürü 12 gün yedim şimdi bekliyorum işteYaa sen regl oldun mu.
Kız bende şimdi oldun sandım2 ağustosta olup sonra çörek otu yaptım ya kuzu 3ünde başladım 15 inde bitirdim kürü 12 gün yedim şimdi bekliyorum işte
Allah yarabbi evlerden muhafazaKız bende şimdi oldun sandım
birimiz elma birimiz nektar yiyoruzDeli kız
Yapmaktan çok düşünmek zor zatenbirimiz elma birimiz nektar yiyoruz
ne yemek yapıcam diye düşünmenin sonu
Benimde başım.ağriyo valla dudağımda uçuklar cikti ağzima ve dişlerime vuruyo bu nasıl.bir ağrıdır yaKızlar napıyorsunuz? Nurella ?
Ben bugün bittim çok yoruldum
arkadaşımla avm'de buluştukda evden çıkana kadar bişeyim yoktu ama çıkınca başım bir ağrımaya başladı avm'deki klimalar çarptı belkidehala ağrıyor ..orda oyun alanlarındaydık çoğunlukla vaktimiz orda geçti çocuk varken başka bişey yapılmıyo
Eşim yanımdayken bu kadar yorulmuyorum
guzelgunler2019 ayy kız siz nasıl onca yolu yürüyorsunuz benim avm'de bile pertim çıktı yaşlanıyomuyum enerjim bitti hemen başımın ağrısı modumu iyice düşürdü zaten
Benimde başım.ağriyo valla dudağımda uçuklar cikti ağzima ve dişlerime vuruyo bu nasıl.bir ağrıdır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?