- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.441
İyyim canım bende sıcaklara mücadele edıomgünaydınlar herkeseeeee
@Damla1989 kız belki anlık bir şeydir yorgunluktan arada bizde de oluyor panikleme hemen.
K KurkmantoluS bebeğimmm naptılar sanaaa şimdi nasılsın?
@fer_nur kuzum hala regl gelmedi değil mi ne zaman test yapacaksın?
Mavi Boncugumm özledim kuzum neler yapıyorsun?
guzelgunler2019 bitti mi tatil kız ?
Hayhatun sen nasılsın hamiş arkadaşım?
herkese yazasım geldi
ben de öyle sıcak değil de nem çok nemİyyim canım bende sıcaklara mücadele edıomsen napıosun
acaba hamile misin ondan mı tadın tuzun yok.bitti bitti bugun ise döndüm.
Herseyden tiksindim ama.
Yorgunum
hic öyle bi yasayasim falan yok yani..
Sen nasilsin?
YOK ya ne gebesi alakam yok..acaba hamile misin ondan mı tadın tuzun yok.
Seni sevmeyen ölsün gıııbeni beğenmiyor musun
aşk olsun
Şu anda bende aynı duygular içindeyim evden dışarıya bile çıkmak istemiyorum insanların sorduğu sorulardan bıktım artık kimin ne hali varsa görsün!YOK ya ne gebesi alakam yok..
bugün bitti adetim.
Istemiyorum zaten artik ya
Zaten kolayca gebe bile kalsan gebelikte hersey stres, ah herseyi tam mi o mu bu mu.
Sonra dogumdan sonra ne kadar cile cektim oglumda ben..
Bir daha ayni cile, ayni zorluklar..
Sonra hep olayda yürek agizda, yavruma bisi olur mu diye..
Atakti disti..
Ben küstüm hayata bu ara ya..
Bu zorluklara bile razi gelmisim tekrar yavrum olsun diye yirtinmisim burda bi sene..
Milletin acaba mi derken oluyor, olan da gunun 23 saati uyuyor...
Baktim ayaklari bile ojeli..
Ben cekildim artik ya...
Olmuyor yapamiyorum artik..
Hic birinin de yüzünü görmek, kimsenin cocugunun ne kadar güzel uyudugunu dinlemek, kimin nasi gebe kaldigini ögrenmek istemiyorum..
Canım senin zaten çocuğun yok mu sana da mı laf ediyorlarŞu anda bende aynı duygular içindeyim evden dışarıya bile çıkmak istemiyorum insanların sorduğu sorulardan bıktım artık kimin ne hali varsa görsün!
“şeyimin bekçisi misiniz” demek geliyor bazen içimden kalp kırmamak adına susuyorum ama böyle insanlara susmamak lazım
Etmez olurlar mı?Canım senin zaten çocuğun yok mu sana da mı laf ediyorlar
Of insanlardan nefret ettim iyiceEtmez olurlar mı?
Çocuk var diye daha da çok baskı yapıyorlar yok tek büyümesin neden yapmıyorsun olmaz böyle tek çocuğa bakmak birşey değil sen ikinciyi doğurmadan anne oldum deme falan diyorlar daha öyle neler neler...
Etme canım bizim onlara inat dimdik durmamız lazım ayakta.Of insanlardan nefret ettim iyice
Saglicakla gelsin kuzum. Bazen doktorlar boyle sasirtabikiyor.Gunaydin kizlarbizimkine dun doktor erkek dedi bikac hafta once kiza benzetmislerdi ufak capli bi sok geçirdik
Cnm ben ilk olarak sadece sogan suyu yaptim sonrasinda testere disli aslan pencesi ve incir kurunu beraber yaptim . Fsh bende yuksekti. Sonrasindaki ay bebeis supriz yapti. Saracoglu bi programinda bu sekilde anlatmisti.Bide saraçoğlunun çağrı merkezini aradım soğan suyu tek başına yeterli değil dedi aslan pençesinide kullanmanız gerekirdi yanlış kullanım yapmışsınız falan dedi
GünaydınNeredesiniz kızzz
Hiç hayattan zevk alamıyorum İnan ki hayatımda çok büyük bi eksiklik hissediyorum hamile kalamadıkça şuan tatildeyim ama ondan bile zevk alamıyorumEtme canım bizim onlara inat dimdik durmamız lazım ayakta.
Eşinle mutluysan huzurluysan kimse umurunda olmasın hayatını yaşamaya bak
Yapma bu kadar yavrun yaHiç hayattan zevk alamıyorum İnan ki hayatımda çok büyük bi eksiklik hissediyorum hamile kalamadıkça şuan tatildeyim ama ondan bile zevk alamıyorum
kuzum şuan tatildesin... bi burdan çık... tatil bitene kadar siteye girme kafanı dağıt... belkide kafanı dağıtınca olacak.. en azından tatilin tadını çıkar... dönüşte yine kaldığın yerden üzülmeye devam edersin... ki bence üzülmeHiç hayattan zevk alamıyorum İnan ki hayatımda çok büyük bi eksiklik hissediyorum hamile kalamadıkça şuan tatildeyim ama ondan bile zevk alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?