- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.461
EYapma bu kadar yavrun ya
zaten bırakıyorum artık kendi haline hiç bişey yapmıycam kocam yanaşmadığı sürece yanaşmıycam bile aylardır kendi başıma savaşmaktan çok yoruldum kendi haline bırakınca olur belki de çok kasıyorumdurkuzum şuan tatildesin... bi burdan çık... tatil bitene kadar siteye girme kafanı dağıt... belkide kafanı dağıtınca olacak.. en azından tatilin tadını çıkar... dönüşte yine kaldığın yerden üzülmeye devam edersin... ki bence üzülme
kuzum normalde iyi geliyordur ama bu sefer etkilenmişsin biraz kafanı dağıt.. eşinde ister öyle deme...E
zaten bırakıyorum artık kendi haline hiç bişey yapmıycam kocam yanaşmadığı sürece yanaşmıycam bile aylardır kendi başıma savaşmaktan çok yoruldum kendi haline bırakınca olur belki de çok kasıyorumdurburaya girmek iyi geliyo aslında o yüzden giriyorum yeni hamileleri görmek umut oluyo
Desteğin için çok teşekkür ederim canım tamam dediğini yapıcam daha girmiyorum buralara biraz rahatlıyım biraz tatil yapayımkuzum normalde iyi geliyordur ama bu sefer etkilenmişsin biraz kafanı dağıt.. eşinde ister öyle deme...
bak ben ne yapaym ? eşim sigara içmez kilolu deil, etini sütünü yumurtasını eksik etmez düzenli beslenir.. gel görki ileri hareketlilik %1 çıktı.. biz çok emin testi yaptırmıştık şoka girdik.. tek başıma mücadele veriorm eşime moral veriyorum, içimde savaşıorm, çocuk isteğimi mecburen erteliyorum gibi gibi.. beterin beteri var yani.. haline şükret... tatilin tadını çıkar... olacak inan
Amin... sende kendine iyi bak... iyi tatiller kuzumDesteğin için çok teşekkür ederim canım tamam dediğini yapıcam daha girmiyorum buralara biraz rahatlıyım biraz tatil yapayımAllah seninde yardımcın olsun inşallah rabbim isterse her şey olur öyle ki hz. Meryem’e kocasız anneliği tattıran.. bizi de bu duygudan mahrum etmez inşallah .. kendinize iyi bakın Allah’a emanet olun
Sen edebiyat hocası değil misin kızgood morning everybody
dıptıs dıptıs
moral bozmak yok
ja. ich bin Turkische lehrerinSen edebiyat hocası değil misin kız
Canım benim fsh normal aslında kür dün bitti bide incir kürü yapamıyorum prolaktinim daha önce yükselmişti korkuyorum açıkcasıCnm ben ilk olarak sadece sogan suyu yaptim sonrasinda testere disli aslan pencesi ve incir kurunu beraber yaptim . Fsh bende yuksekti. Sonrasindaki ay bebeis supriz yapti. Saracoglu bi programinda bu sekilde anlatmisti.
bu neceydija. ich bin Turkische lehrerin
ben de her dil var kuzum
Oooo hanım efendiciğimm günaydınGünayıdnn napıonuzz kızlaaar
Napıyon kız kürklü bayadır giremiyorumbu neceydi
Oooo hanım efendiciğimm günaydın
Napıyım kuzum tv izliyorum çay içiyorum. Sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor. Bebiş basılNapıyon kız kürklü bayadır giremiyorum
Napiyim kuzum çalışıyorum bende. Bebiş iyi çok şükür dün kontrole gittim keyfi yerindeydi. Cinsiyeti de belli oldu erkekmişNapıyım kuzum tv izliyorum çay içiyorum. Sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor. Bebiş basıl
AbooowwwwwwNapiyim kuzum çalışıyorum bende. Bebiş iyi çok şükür dün kontrole gittim keyfi yerindeydi. Cinsiyeti de belli oldu erkekmiş
Napiyim kuzum çalışıyorum bende. Bebiş iyi çok şükür dün kontrole gittim keyfi yerindeydi. Cinsiyeti de belli oldu erkekmiş
Arada gel gitlerim oluyor ama iyiyim çok şükür kuzum ya fazla kafama takmamaya çalışıyorum bebiş içinAbooowwwwwwbir prens geliyor desenee ay çok sevindim kuzum ya ne mutlu size. Senin keyfinde yerinde değil mi. ♥♥
İnşallah canımm sağol. Sende ne var ne yok?Hadi gözün aydın canım paşan sağlıkla gelsin inşâllah
almancabu neceydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?