- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.098
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.481
Aman takma boşver kuzum taksan noluyoki üzüldüğünle kalıyon. İnşallah bebeğimArada gel gitlerim oluyor ama iyiyim çok şükür kuzum ya fazla kafama takmamaya çalışıyorum bebiş için ☺ Darısı sana olsun inşallah kuzumm
İnşallah canımm sağol. Sende ne var ne yok?
Kuzum etrafindaki diger guzellikleri gormeye calis. Zamanni gelince mutlaka olacaktir. Icni ferah tut. Cevrenede kulaklarini tika. Benim bebekk allahinnizniyle 2.5 yil sonra oldu.Hiç hayattan zevk alamıyorum İnan ki hayatımda çok büyük bi eksiklik hissediyorum hamile kalamadıkça şuan tatildeyim ama ondan bile zevk alamıyorum
Anladim cnm cok gecmis olsun. En kisa zamanda insallah sende bebisi kucagina alirsin.Canım benim fsh normal aslında kür dün bitti bide incir kürü yapamıyorum prolaktinim daha önce yükselmişti korkuyorum açıkcası
banada günde 1 dedi 5 gün iç adetin 5. günü başla dedi. Perşembe başlıcam bittikten 2 gün sonra diğer perşembeye de çağırdı bakalım...
Göstermedimi seninki canımBende öğreneydim cinsiyetini
Senin sonuç çıkmadı daha dimi?Aman takma boşver kuzum taksan noluyoki üzüldüğünle kalıyon. İnşallah bebeğim
İnşallah bu ay yüzün güler kuzum ya. Kaç gün kaldı adete?Aynı bekleyişler
En son 3 hafta önce gittim doktora canım erken dedi doktor. Haftaya çarşamba gidicem kontrole inşallah öğrenebiliriz. Bayağı merak ediyorum. Artık birşeyler yapmak istiyorum bebeğine.Göstermedimi seninki canım
Evet canım erkenmiş 3 hafta önce. 2li test yaptırdın mı sen? Ben yaptırmadım da ense kalınlığına falan baktı normal gözüküyordu.En son 3 hafta önce gittim doktora canım erken dedi doktor. Haftaya çarşamba gidicem kontrole inşallah öğrenebiliriz. Bayağı merak ediyorum. Artık birşeyler yapmak istiyorum bebeğine.
Yok canım yaptırmadım detaylı ultrason yaptıracağım ben sadece. Kızımda da öyle yapmıştım.Evet canım erkenmiş 3 hafta önce. 2li test yaptırdın mı sen? Ben yaptırmadım da ense kalınlığına falan baktı normal gözüküyordu.
Canim sen bu ay 2 kere yumurtlamistinya bence gebelik testi yaptiripöyle basla klomene
İnşallah bu ay yüzün güler kuzum ya. Kaç gün kaldı adete?
En güzeli canım. Bende öyle düşündüm.Yok canım yaptırmadım detaylı ultrason yaptıracağım ben sadece. Kızımda da öyle yapmıştım.
Umutumut82 naptın cano son durumun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?