Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arada gel gitlerim oluyor ama iyiyim çok şükür kuzum ya fazla kafama takmamaya çalışıyorum bebiş için ☺ Darısı sana olsun inşallah kuzumm
Aman takma boşver kuzum taksan noluyoki üzüldüğünle kalıyon. İnşallah bebeğim

Hiç hayattan zevk alamıyorum İnan ki hayatımda çok büyük bi eksiklik hissediyorum hamile kalamadıkça şuan tatildeyim ama ondan bile zevk alamıyorum
Kuzum etrafindaki diger guzellikleri gormeye calis. Zamanni gelince mutlaka olacaktir. Icni ferah tut. Cevrenede kulaklarini tika. Benim bebekk allahinnizniyle 2.5 yil sonra oldu.

banada günde 1 dedi 5 gün iç adetin 5. günü başla dedi. Perşembe başlıcam bittikten 2 gün sonra diğer perşembeye de çağırdı bakalım...

Canim sen bu ay 2 kere yumurtlamistinya bence gebelik testi yaptiripöyle basla klomene

En son 3 hafta önce gittim doktora canım erken dedi doktor. Haftaya çarşamba gidicem kontrole inşallah öğrenebiliriz. Bayağı merak ediyorum. Artık birşeyler yapmak istiyorum bebeğine.
Evet canım erkenmiş 3 hafta önce. 2li test yaptırdın mı sen? Ben yaptırmadım da ense kalınlığına falan baktı normal gözüküyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…