• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhhh ah kızlar toplaşın hele, ne diyeceğim, ben dış gebelik geçiriyormuşum, eşek gitmiş sağ tüpümde büyümeye çalışıyormuş, orada yolk sac bile oluşturmuş, zaten ben bu ağrıların çok normal olmadığını anlamıştım :sinirli: o kadar kızdım ki kendisine tekmeleye tekmeleye bile düşürebilirim :sinirli:
Neyse işte, bi iğne vurulacağım şimdi, biraz sarsacakmış beni, dua edin olur mu?
Sevgiler 🤗
Canım nasıl ağrıların vardı acaba çok geçmiş olsun Rabbim tekrardan sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşAllah ❤️

Merhabalar adetemin geçmesi üzere 5.gün tahlil yaptırdık değerim 173 normalmi bazi arkadaşlar 2.gün 400lerde görmüş ben korktum 🙄

Döllenme zamanıyla alakalı olduğu için hemen telaşa kapılmana gerek yok 2 gün sonra tekrar yaptırırsın sağlıklı ilerleyip ilerlemediği belli olur sağlıkla büyür inşâllah

Kızlar size sorum olucak bu ay hsg çektirdim cok şükür temiz çıktı yumurtlama gününde iliskiye girdik suan 3 gündür ayaklarim çok üşüyor corap giymeme rağmen ısıtamıyorum adetime 4 gün var test yapsam çıkarmı acaba :KK17:

@eelifce , S Secretary34 , @Tatlim12345
@Whitechocolate-2020 , @eecemyldz
Kızlar nasılsınız sesiniz çıkmıyor? Cinsiyetler belli olmadı mı?

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm canım bezi iyiyiz hamdolsun, memleketteydim, yeni geldim, köyde de net çekmiyordu giremedim hiç. Memlekette de 2 defa gittim ama tam göstermiyor kıza benziyor dediler, buradaki Dr.mda öyle demişti, nasip olursa Salı gün tekrar gidicem o zaman ne diyecek , sağlıklı sıhhatli olması temennim, kız erkek farketmez hayırlı evlat olsun inşallah 🤲🏻🥰 sen nasılsın?

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm canım bezi iyiyiz hamdolsun, memleketteydim, yeni geldim, köyde de net çekmiyordu giremedim hiç. Memlekette de 2 defa gittim ama tam göstermiyor kıza benziyor dediler, buradaki Dr.mda öyle demişti, nasip olursa Salı gün tekrar gidicem o zaman ne diyecek , sağlıklı sıhhatli olması temennim, kız erkek farketmez hayırlı evlat olsun inşallah 🤲🏻🥰 sen nasılsın?

Aman iyi olunda😊 senin ilkti dimi?
Şükür bende canım yuvarlanıp gidiyoruz
Sonucunu yazarsın sayfayı kızlar önde götürüyo 😌

Back
X