- 20 Eylül 2018
- 455
- 534
- 103
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.061
Canim seni dinlemeyip test yaptım negatif çıktıBence adet gününü bekle varsa çıkmaz idrara geç yansıyor zaten 14-15 günden önce idrar testleri göstermez
Canim seni dinlemeyip test yaptım negatif çıktı2 senedir uğraşıyorum negatifleri görmeye alıştım artik buda bi teselli oldu benim icin adetin 2 günü ya ilac tedavisi yada aşılamaya geçicem hakkımızda hayırlısı rabbim bu mübarek muharrem ayında dualarımızi kabul eder kucaklarimizi bos bırakmaz Insallah ☹
Kızlar benim yumurtlama günlerim şuan diş ağrısı sebebiyle hastaneye geldim panoramik diş filmi çektiler bişey olmaz dimi vicdanen rahatsızım
Ben adet oldum yeni bat tarihi için birşey diyemiycem canım çünkü düzensizMavi Boncugumm
Sağolasın canım valla çektirdim ama içim içimi de yediYumurtlaman geçmediyse bişey olmaz canım korkma zaten bebek rahme yerleşmeden sorun olacağını zannetmiyorum
2 senedir hastaneye gidiyorum herhangibi bi sıkıntı çıkmıyor en son rahim flimi istediler bu ay onuda çektirdim çok şükür temiz çıktı anlıyacağın hicbi sıkıntı olmamasına rağmen hamile kalamıyorum her ay umutla bekliyorum ama boş canım ya dediğin gibi belki test için erken hsgden sonra hamile kalma olasılığı çok yüksek bi umut bekliyorumAmin canım ya beklemek çok zor biliyorum☹ umutlarımız daim olsun Allah bilir herşeyin en doğrusunusenin ne sıkıntın var?
Amin inşallah hayırlısıyla hepimizeTamam canım inşÂllah nasip olur
AminnnnAşure gününüz mübarek olsun.. inşallah hepimiz isteklerimize hayırlısıyla kavuşuruz
Aminn canımAşure gününüz mübarek olsun.. inşallah hepimiz isteklerimize hayırlısıyla kavuşuruz
Aşure gününüz mübarek olsun.. inşallah hepimiz isteklerimize hayırlısıyla kavuşuruz
Merhabalarrrr bende kız annesi adayı olarak buradayım.Yanlış duymadınız bebeğimin cinsiyeti kızmış. Yanlış görmüşüz bu sefer kız olduğu kesinleşti. İkinci kez kız annesi olacağım inşallah.
2 senedir hastaneye gidiyorum herhangibi bi sıkıntı çıkmıyor en son rahim flimi istediler bu ay onuda çektirdim çok şükür temiz çıktı anlıyacağın hicbi sıkıntı olmamasına rağmen hamile kalamıyorum her ay umutla bekliyorum ama boş canım ya dediğin gibi belki test için erken hsgden sonra hamile kalma olasılığı çok yüksek bi umut bekliyorum
Sağolasın canım valla çektirdim ama içim içimi de yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?