- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.101
niye üzüldün ki gayet iyi, daha gecikme yeni olmadi mi?Yaaaa çıkmış bileeeeeee 62 betam
nasiu düsünmedin bana da bu kafadan lazim?=Ayyy merhaba canım. Çooook uzun zamandır yazmadım açıkçası kafamı boşaltmak için yine bu sefer dayandım ve hiç dusunmemeye başladım. Derken....yine bazı şüphelerim sonucu bu sabah erken gebelik testi yaptım ve pozitif cıktı. Hemen hastaneye gidip kan verdim. 1 saat sonra sonucu çıkacak, sonuç sayfasına her baktığımda kalbim duracak gibi oluyor lütfen dua edin
Ayyy merhaba canım. Çooook uzun zamandır yazmadım açıkçası kafamı boşaltmak için yine bu sefer dayandım ve hiç dusunmemeye başladım. Derken....yine bazı şüphelerim sonucu bu sabah erken gebelik testi yaptım ve pozitif cıktı. Hemen hastaneye gidip kan verdim. 1 saat sonra sonucu çıkacak, sonuç sayfasına her baktığımda kalbim duracak gibi oluyor lütfen dua edin
Yaaaa çıkmış bileeeeeee 62 betam
selam kizlar yine ben :)
nassilsiniz ?
@maviboncugum
@benibekleyin
ay digerlerinin nickleri unuttum valla.
Bende olan olaya gelin bu ay.
bugun 21. günüm - biliyortsunuz benim adet 32-37 arasi ve bu ara 37 de sabitlemis durumda, ama bu ay az bi erken basladi bende belirtiler, son 2-3 gundur tavan. ovu testine dün basladim, dün baya koyuydu ama pik mi emin degildim , en son esimle cumartesi öglen iliski oldu. Ay bu arada ben hic dikkat etmiyorum hemen gidip dus aliyorum , olacak cocuk hersekil olur ona kastirmicam bu konuda.
ama ben dün iliski olur diye dusunuyodum, ya bugun ya yarin catlayacak gibiydi hissediyorum.
Ama dün esimle tartistim, aksam yemegimi masada birakip cekip gittim atladim bisiklete.
gittim disarda yedim, ardindan da nehir kenarina inip bi bira ictim. aradiklarinda da dedim ki kendimi iyi hissettigimde dönerim eve.
Yani iliski olmadi,. ve sabah cok fena agrim oldu ofiste oturamadim basinctan ve sanirim suan catladi.
Ates ölcme metodu bölümünde söyle bi yazi var gacilar:
Burda da yumurtlama öncesi ve sonrası hamile kalma oranları yazıyor;
*yumurtlamadan 5 gün önce-%0
*yumurtlamadan 4 gün önce-%11
* yumurtlamadan 3 gün önce-%15
*yumurtlamadan 2 gün önce -%20
*yumurtlamadan 1 gün önce -%26
*yumurtlama günü. %15
*yumurtlamadan 1 gün sonra -%0,9
*yumurtlamadan 2 gün sonra-%0,5
* yumurtlamadan 3 gün sonra-%0
ama tam emin de degilim hala agrim var gibi daha catlamamis da olabilir ama basinc gitti.
bu aksam iliski olacak mi onu da bilmiyorum.
ama burda yazana göre yuzde 15 ihtimal var, bu aksam da cayina ilac mi atsam nuri alco stayla:)
Ay bilemedim kizlar ya,
tüm ilaclari kürleri biraktim yumurtlamam rayina oturdu ne guzel . cok seviniyorum bu duruma, ama hala bizde durumlar ayni.
Millet yumurtlama donemi diye isten izin aliyo 3-4 gun , veya 10 gun gün asiri iliski yapiyor. biz yumurtlama disinda haftada 3 gün , yumurtlama haftasi 1 tane..
Nasi bi baht bu talih bu ben hic anlamadim gitti
Sizde durumlar nasil?
bence dogrudur yani, benim oglAN iste 3 veya 4 gun oncesindeki spermle olmus tarih öyle tutuyordu sadece.Dostum bende seni merak ediyodum hatta bugün yazacaktım sen benden önce davrandınadımı etiketleyememişsin sayfaya bakarken gördüm Nuri alço demişsin ya ona güldüm
Keşke bugün olsa iyi olurdu bi yolunu bulup barışsan? Hamile kaldıktan sonra acısını çıkarırsıntablo enteresan en büyük rakam 1 gün öncesiymiş acaba gerçekten doğru mu bu tablo
ayrica benim kadan yumurtanin catlama saatini de anlayan var mi aceba?
bugun saat 10 da catladi, yani adetim tam 24 ü sali günü öglen baslayacak :)
ogun de yogaya basliyorum aksam.,
artik hayatimi bebek bebek diye kilitlememeye karar verdim. hayatimi yasiyorum. haftada 1 aksam oglani babaya birakip yogaya gidicem.. gecen hafta cumartesi de baska sehire arkadaslarla bulusmaya gittim.
bundan sonra böyle ya, gerekirse oglani babysitter a birakip aktivite planliycam,
biray kendim icin yasmaya karar verdim. camasir yikamayi bile carsamba cumartesi diye sinirladim artik, bez yikama derdi de ortadan kalkinca hergun makina basinda durmicam.
Hayata bi kere geliyoruz ve ben onu köle olarak gecirmeye alismisim. degistiricem kendimi imkanim varken.
haftaya da bi bayan arkadasimla saunaya gidicez aksam, baba varken baksin ogluna aksam is cikisi. yokken zaten hep ben bakiyorum.
17 haftalik olduk çok sukur :) Oğlum olacak allahın izniyle :)
Merhabalar,Bizde 5 hafta beş günlük olduk tatlı annelerSizler ne kadarlıksınız ? nasıl gidiyor hamişlik İzmirden herkese selamlar
Canım yok üzülmedim duygulandım. Belirtilerim göğüs acısı adet sancısı normal akindikahverengi akıntı baş dönmesi falan oldu kendimi çok kaptirmadimama çok şükür bu sefer oldu62 çok iyi mâşallah niye üzülüyosunki daha adetin gelmemiş eğer şuan çok yüksek olsaydı o zaman asıl endişe etmen gerekirdi
Canım yok üzülmedim duygulandım. Belirtilerim göğüs acısı adet sancısı normal akindikahverengi akıntı baş dönmesi falan oldu kendimi çok kaptirmadimama çok şükür bu sefer oldudarısı isteyen herkese inşallah
bende tam 14 fix, acilmaya basladigi gun 1. gun. tam 14. gun kanama basliyor.Çatlayan günü bu kadar anlayan tek bildiğim insan sensinvalla ben hiç anlamıyorum ne zaman çatlamış ... Hatta ovulasyonda çift çizgi çıkan günlerde bile öyle her defasında uzayan akıntı görmüyorum sadece 2 -3 gün öncesinde şeffaf yapışkan akıntı oluyor ama pik 2-3 gün sonra oluyor ben kendimi tam olarak çözemedim zaten bu ay benimde adetimin 19 ve 20.gününde pik oldu 21'de silikti ama silik olan günden itibarenmi +14 gün eklicem bilemedim. Geçen ay silikleşen günden 16-17 gün sonra adetim gelmişti
O yüzden şu 14 gün kuralına fazla inanmamaya başladım
Tekmeler tokatlar sardı beni,Anlaşılan seni doğum telaşı sarmaya başlamış
HgMerhabalar,Bizde 5 hafta beş günlük olduk tatlı annelerSizler ne kadarlıksınız ? nasıl gidiyor hamişlik İzmirden herkese selamlar
Ovulasyon kullanmadim hatta hiç özenmedim sadece yumurtlama günümü biliyordum bir gün öncesi ve gün denedim. Hiç de olacağını sanmiyordum. Adetinden 3 gün önce kahverengi camurumsu dedikleri akintim oldu, o ilk gebeligimde de olmuştu. Yinede gebelik olduğunu düşünmek istemedim sonra o kahverengi akıntı kesildi normal bazen şeffaf şu gibi dediğin gibi bazende hafif beyaz akintim oldu ama baya yoğun oldu hatta dedim ki bu kadar akintim niye varki bu ay iltihap falan mı oldu ki dedim. Normalde adet günüm yarın. Son 2 3 gündür de göğsümde normal olmayacak acılar hissetmeye başladım. Sabah uyanır uyanmaz eczaneye koştum işteAmin bizlerede sağlıkla nasip olur inşÂllah
Allah seninkinide sağlıkla tamamına erdirsin
Akıntının rengi kıvamı nasıl peki? Sulu mu yoksa krem kıvamında mı ? Ovulasyon kullandınmı bu ay?
ni su günleri ard arda ben denk getiremedim arkadasOvulasyon kullanmadim hatta hiç özenmedim sadece yumurtlama günümü biliyordum bir gün öncesi ve gün denedim. Hiç de olacağını sanmiyordum. Adetinden 3 gün önce kahverengi camurumsu dedikleri akintim oldu, o ilk gebeligimde de olmuştu. Yinede gebelik olduğunu düşünmek istemedim sonra o kahverengi akıntı kesildi normal bazen şeffaf şu gibi dediğin gibi bazende hafif beyaz akintim oldu ama baya yoğun oldu hatta dedim ki bu kadar akintim niye varki bu ay iltihap falan mı oldu ki dedim. Normalde adet günüm yarın. Son 2 3 gündür de göğsümde normal olmayacak acılar hissetmeye başladım. Sabah uyanır uyanmaz eczaneye koştum işteher zaman her zaman diyorum ve diyeceğim Allah isteyen herkese sağlıkla kavuşmak nasip etsin. Benim ilkinden dolayı korkum var kalbini duymadan rahat edemem heralde. Allah sağlık sıhhat verir inşallah
Ay canım yaa :) Aslında sana bişey diyeyim mi bu ay o kadar az ilişki yaşadık ki ben gerçekten hiç ümit etmiyordum. Ayrıca belki geç yumurtlaman olacak kafana takma bence. Bak ben sürekli birşeyler okuyordum bu konularla ilgili bebek mağazalarında geziyordum hem gerçekte hem nette. Ne zamanki tam anlamıyla gerçekten düşünmekten vazgeçtim o zaman oldu. Hatta eşim 21 inde askere gidiyor. Dedim ki bu ay tutmazsa zaten kafadan 2 ay atar dedim hem askerlikte hemde 5-6 kilo fazlam var spora giderim vs diye plan yapıyordum. İyi ki salona yazılmamışım :):) Ve bugün şunu bir kez daha anladım. Ne kadar plan yaparsan yap, Allah sanki şöyle birşey demek istiyor; sen istediğin zaman değil ben istediğim zaman olacak der gibi. Aylardır bu konudan başka konu düşünemezken... Hala inanamıyorum :)ni su günleri ard arda ben denk getiremedim arkadas
ayda sadece 1 kere kavga edip ogünü de ovu günü öncesi secmis olmamesim de simdi2 gun konusmaz benle
bizde dogal selsyon mevcut bariz.
Ovulasyon kullanmadim hatta hiç özenmedim sadece yumurtlama günümü biliyordum bir gün öncesi ve gün denedim. Hiç de olacağını sanmiyordum. Adetinden 3 gün önce kahverengi camurumsu dedikleri akintim oldu, o ilk gebeligimde de olmuştu. Yinede gebelik olduğunu düşünmek istemedim sonra o kahverengi akıntı kesildi normal bazen şeffaf şu gibi dediğin gibi bazende hafif beyaz akintim oldu ama baya yoğun oldu hatta dedim ki bu kadar akintim niye varki bu ay iltihap falan mı oldu ki dedim. Normalde adet günüm yarın. Son 2 3 gündür de göğsümde normal olmayacak acılar hissetmeye başladım. Sabah uyanır uyanmaz eczaneye koştum işteher zaman her zaman diyorum ve diyeceğim Allah isteyen herkese sağlıkla kavuşmak nasip etsin. Benim ilkinden dolayı korkum var kalbini duymadan rahat edemem heralde. Allah sağlık sıhhat verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?