Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuyruk sokumu kalça üstü mü

Merhaba benim bat 28 Eylül beni de ekleyebilir misiniz listeye heyecanla bekliyorum :)

Oyyy canımmm Nasıl olayım hamdolsun diyelim buna şükür. Kuyruk sokumu ağrısından zorlanıyorum çokça. Onun dışında iyiyim.

Tekmelemeler arttı evet

Sen nasılsın güzel yüreklimmmm
Senin de kızdı dimi içerde dısko havası var sendede sanırım bizimki maşallah balık gibi

Canım benim yaa çok haklısın

İnşaAllah vakti geldiğinde birlikte NE ÇABUK GEÇTİ YA DİYECEĞİZ senin için. İnanıyorum buna canım arkadaşımm

Oy maşaAllah oğluna. Rabbim hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin

Amin canım benim inşÂllah

ben baya baya esime uyuz olmaya basladim, bu benim yumurtlama haftam ve 4 gundur yine hic iliski olmadi yani. önceki hafta 4 kez iliski oldu.
bunaldim bu tavirlarindan. adet sonrasi bi hafta sevismesem diyorum, sonra acilisi yapsam bidahaki ay. ama 2 hafta is seyahatinde olcak zaten

Senin işinde zor be bacım Allah yardımcın olsun kocan alman ama laz inadı var galiba

Senin işinde zor be bacım Allah yardımcın olsun kocan alman ama laz inadı var galiba
ay zaten turkiyede yasarken karadenizli saniyorlardi yaa. Olabilir.
Gazi varmis yorgunmus.
Herif resmen ovu dönemim oldugunu anladi sinirimden ,
hayir yani istemiyosa söylesin de ben birakiyim ovu testi vitamin kasitiriyorum burda, hicbisi yapmasan bile ki suan minimuma indirdim. insan olan o hafta en azindan 2 kere esiyle iliskiye girer dimi?
Demek ki istemiyor yani..
aylardir bunu yapiyor bana resmen psikolojik siddet uyguluyor yanlis miyim?
ben simdi 2-3 gun bu yaptigina uzulucem,
adet olunca yine üzülücem...
adetten önceki ve adetten sonraki hafta 3-4 kere iliskimiz oluyor haftada, adet haftasi hic haliyle, yumurtlama haftasi da 1 kere kismetse yani. ayda böylece 10 -12 civari iliski. ayda 10 kere birlikte oluyoruz disardan bakicna rakam süper de tavirlar cok sacma..
galiba esime mektup yazicam.

Cidden işin sormuş ama açık açık konuşmakta fayda var tabii ki sende kendini yıpratmamış olursun en azından canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…