- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.141
Kuyruk sokumu kalça üstü mü7 aylıksın tabi şimdiden sonra artar ağrıların ama şaka maka doğuma az kaldı bak nasılda geçti zaman:) zaman benim gibi bekleyenlere zor geçiyohamdolsun diyeyim bu cumartesi oğlumun doğum günü bende şimdiden hazırlıklara başladım öyle işte fıstığım
Kuyruk sokumu kalça üstü mü
Merhaba benim bat 28 Eylül beni de ekleyebilir misiniz listeye heyecanla bekliyorum :)Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşâAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
Eneaciz SAT:2 mart -KIZ
Hayhatun 26.02 - KIZ
@suzi8826 mart
@Hayal Kocak5 nisan KIZ
@hilalyunus3mre3 Mart -ERKEK
@balarisi_14 nisan ERKEK
@Secretary34Sat:10 nisan
@sumeyyekrcSat: 7 mayıs
Tatlim12345 Sat:5 Mart KIZ
@eecemyldzSat:15.05 ERKEK
@eelifceSat:30 Mart KIZ
@sukufenazzSat:21 mayıs KIZ
@hayaksiiSat:25 mayıs
@Lostinparadise29.05 ERKEK
@hayalinizleSat:18 temmuz
@mervana8794ERKEK
@Emine HatayliSat:24 temmuz
BEKLENEN ADET TARİHLERİ
@Smile Forever?
@Kutsalll Enerjiii?
@Sessiz melekkk?
@Nurov13 eylül
@szfb13 eylül
@Umutumut827 mayıs
@HeyeCANm1 temmuz
@Papyoon22 ağustos
@Sari NisaNEkim'de inşâllah devam♥
@Minik_kebelekBirgün döner inşâllah
@fer_nur
K KurkmantoluS12 eylül
@Yazgele31 ağustos
@Damla19894 temmuz
@Nisanesintisi0114 eylül
Kahvevekaktus 13 ağustos
benibekleyin son adet 1 eylül
@Semaknc24 Eylül
@Dropie20 ağustos
@Loriklorik20 ağustos
@Melegim1525 eylül
@Ahsen5551 ekim
@Canm oglmmm8 eylül
Senin de kızdı dimiOyyy canımmmNasıl olayım hamdolsun diyelim buna şükür. Kuyruk sokumu ağrısından zorlanıyorum çokça. Onun dışında iyiyim.
Tekmelemeler arttı evet
Sen nasılsın güzel yüreklimmmm
Cnm merhaba cok sukur iyiyiz. 3 doktor arasinda dolasiyoruz. :)) bizim minik prensesimiz allahin izniyle olacak.@eelifce , @Secretary34 ,Tatlim12345
@Whitechocolate-2020 , @eecemyldz
Kızlar nasılsınız sesiniz çıkmıyor? Cinsiyetler belli olmadı mı?
Senin de kızdı dimiiçerde dısko havası var sendede sanırım bizimki maşallah balık gibi
7 aylıksın tabi şimdiden sonra artar ağrıların ama şaka maka doğuma az kaldı bak nasılda geçti zaman:) zaman benim gibi bekleyenlere zor geçiyohamdolsun diyeyim bu cumartesi oğlumun doğum günü bende şimdiden hazırlıklara başladım öyle işte fıstığım
Yooo ne değerlendirmesi ya, eşim yine yarım bıraktı. Yorgunmuşmuş gazı varmışmış..ay kızlar evin temizliği bir bitmedi
yazamıyorum da
guzelgunler2019 canımmm naptınız inş değerlendirmişsinizdir.
Benim de ağrıyan yer oraydı kuzu. Regl oldum bugün. Ağrıda geçti şükür. Dün nasıl uyuduğumu hatırlamıyorumEvet biraz ayıp olacak ama kalçayla poponun tam ortasındaki kemik oluyo
Benim de ağrıyan yer oraydı kuzu. Regl oldum bugün. Ağrıda geçti şükür. Dün nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum
İnşallah bebişimmmKıyamambundan sonra azalır inşÂllah
Canım benim yaa çok haklısın
İnşaAllah vakti geldiğinde birlikte NE ÇABUK GEÇTİ YA DİYECEĞİZ senin için. İnanıyorum buna canım arkadaşımm
Oy maşaAllah oğluna. Rabbim hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin ❤☺
Merhaba benim bat 28 Eylül beni de ekleyebilir misiniz listeye heyecanla bekliyorum :)
ben baya baya esime uyuz olmaya basladim, bu benim yumurtlama haftam ve 4 gundur yine hic iliski olmadi yani. önceki hafta 4 kez iliski oldu.
bunaldim bu tavirlarindan. adet sonrasi bi hafta sevismesem diyorum, sonra acilisi yapsam bidahaki ay. ama 2 hafta is seyahatinde olcak zaten
ay zaten turkiyede yasarken karadenizli saniyorlardi yaa. Olabilir.Senin işinde zor be bacım Allah yardımcın olsun kocan alman ama laz inadı var galiba
Cidden işin sormuş ama açık açık konuşmakta fayda var tabii ki sende kendini yıpratmamış olursun en azından canımay zaten turkiyede yasarken karadenizli saniyorlardi yaa. Olabilir.
Gazi varmis yorgunmus.
Herif resmen ovu dönemim oldugunu anladi sinirimden ,
hayir yani istemiyosa söylesin de ben birakiyim ovu testi vitamin kasitiriyorum burda, hicbisi yapmasan bile ki suan minimuma indirdim. insan olan o hafta en azindan 2 kere esiyle iliskiye girer dimi?
Demek ki istemiyor yani..
aylardir bunu yapiyor bana resmen psikolojik siddet uyguluyor yanlis miyim?
ben simdi 2-3 gun bu yaptigina uzulucem,
adet olunca yine üzülücem...
adetten önceki ve adetten sonraki hafta 3-4 kere iliskimiz oluyor haftada, adet haftasi hic haliyle, yumurtlama haftasi da 1 kere kismetse yani. ayda böylece 10 -12 civari iliski. ayda 10 kere birlikte oluyoruz disardan bakicna rakam süper de tavirlar cok sacma..
galiba esime mektup yazicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?