- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.098
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.121
bende tam 14 fix, acilmaya basladigi gun 1. gun. tam 14. gun kanama basliyor.
gerci ben son 5 yil icinde 3 kez falan testle gordum de söyluyorum
Adet döngüm 28 canım. Tam 14.gün oldu sanırım. Çünkü tam 14.güne göre denedik.Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin canım aklına olumsuzluk getirmemeye çalış o korku bendede var bende kürtaj oldumya ama Allah'ın dediği olur ....peki senin yumurtlaman kaçıncı gün olmuştu ve adet döngün kaç?
Benim ilk oğlan da aynen öyle oldu, bi ay düşünmeye ara vermiştim bi ilişkiyle olmuş işte hem de ovuden gayet 3-4 gün önceki ilişkiyle..Ay canım yaa :) Aslında sana bişey diyeyim mi bu ay o kadar az ilişki yaşadık ki ben gerçekten hiç ümit etmiyordum. Ayrıca belki geç yumurtlaman olacak kafana takma bence. Bak ben sürekli birşeyler okuyordum bu konularla ilgili bebek mağazalarında geziyordum hem gerçekte hem nette. Ne zamanki tam anlamıyla gerçekten düşünmekten vazgeçtim o zaman oldu. Hatta eşim 21 inde askere gidiyor. Dedim ki bu ay tutmazsa zaten kafadan 2 ay atar dedim hem askerlikte hemde 5-6 kilo fazlam var spora giderim vs diye plan yapıyordum. İyi ki salona yazılmamışım :):) Ve bugün şunu bir kez daha anladım. Ne kadar plan yaparsan yap, Allah sanki şöyle birşey demek istiyor; sen istediğin zaman değil ben istediğim zaman olacak der gibi. Aylardır bu konudan başka konu düşünemezken... Hala inanamıyorum :)
Üstüne mi gördün acabaHerkese merhaba kızlar şusn cok değişik bişey yaşıyorum adetim perşembe günğ bitmişti bildiğiniz çok yogun hatta yer yer pıhtılı kanama oldum, ama cuma gununden berı ara ara kahverengi lekelenmeler oluyordu ıkı gündür de şiddetli kasık agrım vardı ovulasyon testı yaptım dun ve bugun t asırı koyu cıktı bu akşam suphelendım ve hamilelik testi yaptım sonuç bu yani şimdi ben hamilemiyim ama nasıl adet oldum ve suan pozıtıf aklım ermıyor
Yoksa düşük mü yaptınHerkese merhaba kızlar şusn cok değişik bişey yaşıyorum adetim perşembe günğ bitmişti bildiğiniz çok yogun hatta yer yer pıhtılı kanama oldum, ama cuma gununden berı ara ara kahverengi lekelenmeler oluyordu ıkı gündür de şiddetli kasık agrım vardı ovulasyon testı yaptım dun ve bugun t asırı koyu cıktı bu akşam suphelendım ve hamilelik testi yaptım sonuç bu yani şimdi ben hamilemiyim ama nasıl adet oldum ve suan pozıtıf aklım ermıyor
Ama suan boyle pozitif olmazdı dimi bence olsa perşembe gününden beriYo
Yoksa düşük mü yaptın
Herkese merhaba kızlar şusn cok değişik bişey yaşıyorum adetim perşembe günğ bitmişti bildiğiniz çok yogun hatta yer yer pıhtılı kanama oldum, ama cuma gununden berı ara ara kahverengi lekelenmeler oluyordu ıkı gündür de şiddetli kasık agrım vardı ovulasyon testı yaptım dun ve bugun t asırı koyu cıktı bu akşam suphelendım ve hamilelik testi yaptım sonuç bu yani şimdi ben hamilemiyim ama nasıl adet oldum ve suan pozıtıf aklım ermıyor
Belim kopuyor gibi
Regl öncesi sanırımNen var kuzum?
Düşükte on güne kadar değerlerin pozitif cıkar canım pıhtılı kanama ve ağrıda habercisi olur genelde umarım üstüne görmedir uzun sürelide olsa ama düşük gibi geliyor banaAma suan boyle pozitif olmazdı dimi bence olsa perşembe gününden beri
Kıyamam ya şerrromuzRegl öncesi sanırım
Regl öncesi sanırım
Çorapla duruyorum boncuğum. Aslında 5-6 aydır ağrımazdı belim. Hacamat yaptırmıştım. Geçen dile getirdim hiç ağrımıyor diye. Ağrımaya başladıAyaklarını sıcak tut kuşum hatta sıcak su torbası koy tabanlarına o iyi gelir
Çorapla duruyorum boncuğum. Aslında 5-6 aydır ağrımazdı belim. Hacamat yaptırmıştım. Geçen dile getirdim hiç ağrımıyor diye. Ağrımaya başladı
İnşallah bebeğimTüh tühgeçer inşÂllah uzan dinlen balım
Oyyy canımmmNasıl olayım hamdolsun diyelim buna şükür. Kuyruk sokumu ağrısından zorlanıyorum çokça. Onun dışında iyiyim.
Tekmelemeler arttı evet
Sen nasılsın güzel yüreklimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?