Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dogru diyorsun abla esimde hep arkamda ve bana destek cok şükür onun varlığı bana yetiyor hep o laflara kendimi kurtarıyorum zaten artik bi gına geliyor ayni laflardan nese abla herseyin hayırlısı bu ayda olmasa kafami oyalayacak biseyler bulmaya calisicam ole unuturum belki rabbim nezaman kısmet ederse artık insallah rabbim tez zamanda göbusüme düşürür bebisimi

Benim yumurtlama da 2 gün önce falandı sanırım ama şuan göğüslerim dokundukça ağrıyo acaba benimki de mi yumurtlamadan ?
Benim öyleymiş valla, yumurta çatlamadan 3-4 gün önce başlıyor gögüs agrım. Ben bunu 3 veya 4 ay önce keşfettim.
Eskiden sanıyodum ki gögüslerim ağrıyo adet geliyo, ah yine gelmedi fln diodum gecikti diodum malmışım

Benim bittikten sonra başladı öncesinde fark etmemiştim zamanla insan öğreniyor her şeyi bende hiç bişey bilmiyormuşum meğer

Aman iyi olunda senin ilkti dimi?
Şükür bende canım yuvarlanıp gidiyoruz
Sonucunu yazarsın sayfayı kızlar önde götürüyo

Yok benim 2. Olacak nasipse, büyük kızım 7 yaşını dolduracak Kasım da , şimdiki gebeliğim de kız dedi Dr. Ama büyük kızımda direk kız demişlerdi, bunda tam net değil kıza benziyor dediler hep, Cumartesi renkli doppler e giricem bakalım inşallah hayırlısıyla değişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…