- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.241
Dogru diyorsun abla esimde hep arkamda ve bana destek cok şükür onun varlığı bana yetiyor hep o laflara kendimi kurtarıyorum zaten artik bi gına geliyor ayni laflardanOyyyy daha genceciksin imrendim yaşına sakın üzülme kaybedeceğin bişey yok kimsenin lafına aldırma eşin sana destek olsun en önemlisi bu. Senin için günler zor geçiyor biliyorum ama 2 sene uzun bi süre değil inanki.... Bu gencecik yaşında harap etme daha şimdiden kendini
Herzaman hayırlısını iste, unutmaki herşeyin Allah katında bi nedeni vardır. Sen duaya devam et O elleri boş çevirmez
Çevrende patavatsızlık edenler olursada cevabını yapıştır "Çok istiyosanız siz yapın" de
Hatta "Şuan çok gencim çocuk düşünmüyoruz" de o zaman daha yeltenmezler. Herkes kendi hayatıyla ilgilensin
Takma hiç dünya çok kısa o güzelim yaşını ters çevir ben o yaştayım ya ben napayım
şükretmen için çok sebebin var güzelim...
yaşın 35 olsa hadi endişelenirsin ama bu yaşta böyle olmaman lazım
Benim öyleymiş valla, yumurta çatlamadan 3-4 gün önce başlıyor gögüs agrım. Ben bunu 3 veya 4 ay önce keşfettim.Benim yumurtlama da 2 gün önce falandı sanırım ama şuan göğüslerim dokundukça ağrıyo acaba benimki de mi yumurtlamadan ?
Benim bittikten sonra başladı öncesinde fark etmemiştimBenim öyleymiş valla, yumurta çatlamadan 3-4 gün önce başlıyor gögüs agrım. Ben bunu 3 veya 4 ay önce keşfettim.
Eskiden sanıyodum ki gögüslerim ağrıyo adet geliyo, ah yine gelmedi fln diodum gecikti diodum malmışım
Aman iyi olundasenin ilkti dimi?
Şükür bende canım yuvarlanıp gidiyoruz
Sonucunu yazarsın sayfayı kızlar önde götürüyo
Bombasını bırakıp ayrılmış demekki
Kız sen adet oldun mu şeroHeralde
Oldum kız bugün öldüm bel ve karın ağrısındanKız sen adet oldun mu şero
Bu ay yaaa nasip diyorsun o zaman demiOldum kız bugün öldüm bel ve karın ağrısından
Malesef kuşum diyemiyorumBu ay yaaa nasip diyorsun o zaman demi
Olsun elbet cıkcak tertemiz inşallah bir an önce sevindir biziMalesef kuşum diyemiyorumsonuçlar çıkmadı ki daha
İnşallah bebeğimOlsun elbet cıkcak tertemiz inşallah bir an önce sevindir bizi
Oy ağzını yerimAklım gözüm sende bilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?