- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.261
Valla isimsiz halen Bi isim yok kızçe bilmio bende napamOy ağzını yerimbebiş napıyo isimler ne alemde. Ben en çok ismi merak ediyorum kız niyeyse kendi çocuğum olunca heralde en çok buna takılırım
Hadi ya bende dıorum neden kimse tınlamıyor beniHayhatun bide kuzum senin durumlara yorum kapalı haberin var mı bilmiyorum da
Ne kadar kaldı kızzValla isimsiz halen Bi isim yok kızçe bilmio bende napam
Ahahsh tahmin ettimHadi ya bende dıorum neden kimse tınlamıyor beni
Nasıl acıcam ki yahuAhahsh tahmin ettim
yaa zaman nasılda hızlı geçiyornasipse
Maksımum 9 haftamız kaldı yavrum
Hesap ayarlarından profille ilgili olan şeyi sadece üyeler yap kzuumNasıl acıcam ki yahu
Nasıl uğraşcanBu aydan sonra göğüslerimle uğrascam ilgilenmem lazım catlamasınlar dıye
Soğan suyu sürcem birde lansolin krem var ondan beybisi yoksa yaralı Bekir olurum emzirirkenNasıl uğraşcan
Yaa tabi bi tane doğurunca bilgilisin. Artık bizde sizlerden öğrenirizSoğan suyu sürcem birde lansolin krem var ondan beybisi yoksa yaralı Bekir olurum emzirirkenartı oldu mu acıldı mı yorumlarım
Sen gebe kalda ben sana herseyı anlatırım yavrusummmYaa tabi bi tane doğurunca bilgilisin. Artık bizde sizlerden öğrenirizevet kuzum açıldı.
Ben yatıyorum tatlım sana hayırlı geceler öpüyom♥♥♥
Aa ne kadar geç yumurtluyosun bu ay neyse olsun yeterki olsunda... Ama adetlerin zamanında geliyor dimi?
Bekliyorum gelen giden yok inşallah kötü bişey degildir ilk defa ömrümde böyle bir gecikme yaşıyorum bakalım hayırlısıEtiket yapılmayınca her mesajı göremiyorum canım hadi hayırlısı olsun durumun netleşince bildirirsin
İnşallah minnoşumSen gebe kalda ben sana herseyı anlatırım yavrusummmhayırlı geceler bende öptüm ☺❤
Günaydıngünaydın
Ah kardeşim ne hissettiğini o kadar anlıyorumki bende buna benzer bişey yaşadım hatta daha beteri diyebilirim çünkü benim kaybım 2 seneydi
Evlendiğimden beri bi sıkıntım vardı doktorun kimisi psikolojik cart curt dedi kimileri doğrudüzgün muayene etmeden bişey yok gidin 1 yıl deneyip öyle gelin diye yolladılar hep bekledik
Olan 2 yılıma oldu.... Meğerse sıkıntım doğuştanmış ve operasyon olmam gerekiyormuş!! 30 yaşımda hayatımın şokunu öğrendim. Sonra bıçak altına yattım...
Elbette herşeyde bi hayır vardır ama böyle sorumsuz işini düzgün yapmayan doktorlar varken atlatmak daha zor oluyo. Allah daha beterinden korusun diyelim sanada tez zamanda sağlıklı gebelik diliyorum
Öyle yatakta telle oynuyomnapan gııı pisicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?