- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.221
Çok teşekkür ederim. Inşallah hayırlısıyla derdimize çare olur.Malesef bazen bazi doktorlar isini dogru yapmiyor canim. Bununla gecmis olsun.
Ay valla çok bozuldu moralim önümüzdeki ay da yok eşim. 2 ay hiç denemeden çöp
Sonraki ayı hakgetire??
Şırınga mırıngs, sperm buzlukta nası saklanır araştırıcam valla
Girmiş ama yazmadı kızçe iyi mi acabaK KurkmantoluS hamileyim ben kız duydunmu?
Amin sagolasın boncuğumNurellam benim ..canım benim canım benim
Seni ben pek çok pek çok severim
Allah sağlıkla tamamına erdirsin
Dur sesleneyim.pisi pisi pisicikGirmiş ama yazmadı kızçe iyi mi acaba
Hamilelik planladigimizda gecen sene ozel bir hastanenin iyi tabir edilen bir kadin dogumcusuna gittik. Us yapti ve kan tahlili olarak hemogram ve bazi hepatit markerlarini ve toksoplamazma istedi. Us ve tahlillerim iyiydi. 1 yil deneyin dedi. Biz de sorun yok diye denedik 8 ay olmayinca esim doktora gitti onun herseyine bakildi sonuclar normal cikti. Bu ay benim aklima hormonlar geldi. Ve bugun mens.imin 2.gününde fsh lh progesteron prolaktin gibi hormonlarıma baktirdim. Hormonlarim aşırı dengesiz cikti. Prolaktinim ve ostrojenim yuksek progesteronum aşırı dusuk. Yani 9 ay boşuna çaba sarfetmisiz. Çok ofkeliyim biz gebelik planlıyoruz diye doktora gidiyoruz ve doktor bize hormon testi yapmıyor!! 1 yilimiz gitti. Tesellim 1 yilla kurtulalım inşallah. Bunda da bir hayır vardır diyorum. Bunu şunun için anlatıyorum benim gibi bekleyen arkadaslarim lütfen sizde hormon tahlillerinizi yaptırın.
Benim yumurtlama da 2 gün önce falandı sanırım ama şuan göğüslerim dokundukça ağrıyo acaba benimki de mi yumurtlamadan ?Söylemiyorum ki! Hissediyor,
Çok gergin oluyorum, gögüslerim acıyor karnım şişiyor,
Bi de tavırlarımdan anlıyor.
Cidden de dün sabah çatlamış yumurtam. Bugünkü ovu testi sipsilik çıktı.
Dün paylaştığım yazıya göre ihtimal yüzde 15.
Yani çok bişi istemiom ya, bi kere daha ilişki olsaydı dün ben böyle üzülmeyecektim, diyecektim ki gerisi kader. Ama eşimin bu tavrı kader değil.
Ben şimdi bi sene daha gebe kalamazsam ve doktora gidersem ne dicem doktora?
Eşim ovu haftalarında ilişkiye girmiyo mu dicem?
Ne dicek bana?
En mantıklısı aşılama yani .
E onun için de sperm lazım.
Resmen sperm lazım olayını erkekliğine laf olarak algılıyor adam
yaaaaaaa çooooook sevindimm kız valla nasıl tuttun 2 hafta içinde yaaBen hamileyim Allah nasip ederse
yaaa inşallah inşallah
Geçmedi bebeğim ara ara ağrıyor yine heralde regl bitene kadar böyle devam etcekK KurkmantoluS nasıl oldun ballim belinin ağrısı geçti mi?
Hayirlisi olsun canim. Valla bu isler cok zormus. Bizde 17gündür gun asiri denk getirmek icin mucadele veriyoruz. Hala testler pik olmadi. Fenalik geldi valla
yaaaaaaa çooooook sevindimm kız valla nasıl tuttun 2 hafta içinde yaaAllahım inşallah sağlıkla büyür gelişir miniş darısı bana inşallah bi şu hastalıktan kurtulamda benibekleyin kuzumda var tabiki önce o olsun ben accuk daha bekliyorum zaten
yaaa inşallah inşallahgirmedim ki kuzum online mı gözüktüm
Geçmedi bebeğim ara ara ağrıyor yine heralde regl bitene kadar böyle devam etcek
Umutumut82 nasılsın kuzum görünmüyosun ne var ne yok?
Canim bugun reglinin 24.günü ovulasyon koyulasmaya basladi insallah pik olur. Oglum okula basladi kosturup duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?