Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay valla çok bozuldu moralim önümüzdeki ay da yok eşim. 2 ay hiç denemeden çöp
Sonraki ayı hakgetire??
Şırınga mırıngs, sperm buzlukta nası saklanır araştırıcam valla

Ay valla çok bozuldu moralim önümüzdeki ay da yok eşim. 2 ay hiç denemeden çöp
Sonraki ayı hakgetire??
Şırınga mırıngs, sperm buzlukta nası saklanır araştırıcam valla

Hayirlisi olsun canim. Valla bu isler cok zormus. Bizde 17gündür gun asiri denk getirmek icin mucadele veriyoruz. Hala testler pik olmadi. Fenalik geldi valla

Ah kardeşim ne hissettiğini o kadar anlıyorumki bende buna benzer bişey yaşadım hatta daha beteri diyebilirim çünkü benim kaybım 2 seneydi
Evlendiğimden beri bi sıkıntım vardı doktorun kimisi psikolojik cart curt dedi kimileri doğrudüzgün muayene etmeden bişey yok gidin 1 yıl deneyip öyle gelin diye yolladılar hep bekledik
Olan 2 yılıma oldu.... Meğerse sıkıntım doğuştanmış ve operasyon olmam gerekiyormuş!! 30 yaşımda hayatımın şokunu öğrendim. Sonra bıçak altına yattım...
Elbette herşeyde bi hayır vardır ama böyle sorumsuz işini düzgün yapmayan doktorlar varken atlatmak daha zor oluyo. Allah daha beterinden korusun diyelim sanada tez zamanda sağlıklı gebelik diliyorum

Benim yumurtlama da 2 gün önce falandı sanırım ama şuan göğüslerim dokundukça ağrıyo acaba benimki de mi yumurtlamadan ?

Ben hamileyim Allah nasip ederse
yaaaaaaa çooooook sevindimm kız valla nasıl tuttun 2 hafta içinde yaa Allahım inşallah sağlıkla büyür gelişir miniş darısı bana inşallah bi şu hastalıktan kurtulamda benibekleyin kuzumda var tabiki önce o olsun ben accuk daha bekliyorum zaten
yaaa inşallah inşallah girmedim ki kuzum online mı gözüktüm
K KurkmantoluS nasıl oldun ballim belinin ağrısı geçti mi?
Geçmedi bebeğim ara ara ağrıyor yine heralde regl bitene kadar böyle devam etcek

Hayirlisi olsun canim. Valla bu isler cok zormus. Bizde 17gündür gun asiri denk getirmek icin mucadele veriyoruz. Hala testler pik olmadi. Fenalik geldi valla

Dimi ya gına geliyor insana bendede o his var
İnşÂllah son uğraştığımız ay olur bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…