- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.201
Noödu noooduuuu haber mi var söyle noooduuu
AaaaaaaaaaaBen hamileyim Allah nasip ederse
Şahaneeeeee ay çok sevindim yaaaa maşallah sanaTam netleşmeyince yazmak istemedim ama netlesti yinede haber edeyim dedim
Tskler sanada maşallahŞahaneeeeee ay çok sevindim yaaaa maşallah sana ♥
Ben hamileyim Allah nasip ederse
Benim hep dualarimdasiniz hep diyorumm herkes icin herseyin hayirlisiAyyy masallah kardesgeliyor. Benim oğlusumada dua et neolur saglikli bir kardesi olsun
Benim hep dualarimdasiniz hep diyorumm herkes icin herseyin hayirlisi
Ay valla mı kızzz ayyy gözümüz aydınlar olsunnn nBen hamileyim Allah nasip ederse
Hamilelik planladigimizda gecen sene ozel bir hastanenin iyi tabir edilen bir kadin dogumcusuna gittik. Us yapti ve kan tahlili olarak hemogram ve bazi hepatit markerlarini ve toksoplamazma istedi. Us ve tahlillerim iyiydi. 1 yil deneyin dedi. Biz de sorun yok diye denedik 8 ay olmayinca esim doktora gitti onun herseyine bakildi sonuclar normal cikti. Bu ay benim aklima hormonlar geldi. Ve bugun mens.imin 2.gününde fsh lh progesteron prolaktin gibi hormonlarıma baktirdim. Hormonlarim aşırı dengesiz cikti. Prolaktinim ve ostrojenim yuksek progesteronum aşırı dusuk. Yani 9 ay boşuna çaba sarfetmisiz. Çok ofkeliyim biz gebelik planlıyoruz diye doktora gidiyoruz ve doktor bize hormon testi yapmıyor!! 1 yilimiz gitti. Tesellim 1 yilla kurtulalım inşallah. Bunda da bir hayır vardır diyorum. Bunu şunun için anlatıyorum benim gibi bekleyen arkadaslarim lütfen sizde hormon tahlillerinizi yaptırın.
Hatun sagolasin hayirlisiAy valla mı kızzz ayyy gözümüz aydınlar olsunnn n ❣
Benim hep dualarimdasiniz hep diyorumm herkes icin herseyin hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?