Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilelik planladigimizda gecen sene ozel bir hastanenin iyi tabir edilen bir kadin dogumcusuna gittik. Us yapti ve kan tahlili olarak hemogram ve bazi hepatit markerlarini ve toksoplamazma istedi. Us ve tahlillerim iyiydi. 1 yil deneyin dedi. Biz de sorun yok diye denedik 8 ay olmayinca esim doktora gitti onun herseyine bakildi sonuclar normal cikti. Bu ay benim aklima hormonlar geldi. Ve bugun mens.imin 2.gününde fsh lh progesteron prolaktin gibi hormonlarıma baktirdim. Hormonlarim aşırı dengesiz cikti. Prolaktinim ve ostrojenim yuksek progesteronum aşırı dusuk. Yani 9 ay boşuna çaba sarfetmisiz. Çok ofkeliyim biz gebelik planlıyoruz diye doktora gidiyoruz ve doktor bize hormon testi yapmıyor!! 1 yilimiz gitti. Tesellim 1 yilla kurtulalım inşallah. Bunda da bir hayır vardır diyorum. Bunu şunun için anlatıyorum benim gibi bekleyen arkadaslarim lütfen sizde hormon tahlillerinizi yaptırın.

Malesef bazen bazi doktorlar isini dogru yapmiyor canim. Bununla gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…