- 2 Temmuz 2018
- 286
- 103
- 103
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.581
yaaaaa var gibiii
doktorla görüştün mü ne diyor iğnenin etkisi 10. gün geçer test yapabilirsin demişti bana doktor
saçmalama kız yarın bir daha kan ver benceBana yapma erken diyo doktor :) ama duramiyorum beencede 10 gun igne etkisi kalmaz bide igne etkisi kana yansimayip bende sadece idrara yansiyo galba
saçmalama kız yarın bir daha kan ver bence
ay hadi bakalımYa da laboquick yanlistir belki bi kac tane okudum cunku hatali sonuc verdigini baska marka test deniyimde pazartesi kan vercem kismetse
Kan değerin kaç çıktı ve hangi gün verdin?Ah kuzum bir halimi bilsen:)
Oldum 9 eylulde kuzum. Idrar testlerim pozitif cikiyor dun kan verdim negatif cikti kafam cok karisik
3 tane idrar testi yaptim
Dunden beri forumda da paylastim hatta paxartesiyi beklicem bakalim. Sende bir yorum yap
Eki Görüntüle 2309421
Ustteki bgn sabah alttaki dun aksam
Saatlerinde yaptigim kuzum
Laboquick normal gebelik
Testi
Kan değerin kaç çıktı ve hangi gün verdin?
Ay öyle mi yazarmışDun verdim <5 yaziyo
Yarinda innovita gebelik testi denicem belki laboquick hatali cikariyordur
19+4 te canim.Kaç haftada gittin cnm. İmzanda 20 yazıyor ama 19 sanırım o.
Yaaa nedennkızlarMavi Boncugumm la konuştum şimdi
hepinize selamı var bu aralar canı biraz sıkkınmış dönecekmiş aramıza
bilmiyorum neden kuzum hepinizi öpüyorYaaa nedenn
Ben tanımıyordum. Şimdi videosunu izledim aynı bu cümleyi kurdum. Çok boş şeylere üzülüp kafayı takıyoruzkızlar Neslican Tay vefat etmiş
kafamıza taktığımız dertler ne boş!
hayat ne kötü
son videosunda gözlerinde bir korku var.Ben tanımıyordum. Şimdi videosunu izledim aynı bu cümleyi kurdum. Çok boş şeylere üzülüp kafayı takıyoruz
İzledim şimdi onları.son videosunda gözlerinde bir korku var.
yaşamak istiyorum diyor ama boğazı düğümleniyor
ben bayadır takip ediyordum 20 yaşında 3 kez kanseri yenmişti
19+4 te canim.
Cnm gunaydin. Bende 19+6 da gitmistim . Zaten 18 - 22 arasi bakiliyor. Cinsiyetini anca ogrenebilmistim. Vajinal muayneyi ilk kez duydum. Genel tarama gobekten bakiliyor diye biliyorum.Erken değil mi cnm? Doktorun o tarihi mi verdi? Bende o tarihlerde gitmek istiyorum ama herkes 22 den önce gitme vs dedi. Cinsiyet için netleşsin istiyorum biran önce detaylıya girip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?