- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.901
hayırlı cumalar fındığım yeni gördüimGünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun ☺
benim bilgim yok ama yine de yazam dedimYa kızlar ben klomen kullanınca benim akıntım olmuyo yumurtlama akıntısı neden böyle oluyo anlamıyorum döngünün 12.günündeyim hiç akıntım yok normalde aşırı akıntım olurdu bu dönemlerde
test yaptın mı canım evde. Belki yerleşme falandır.Merhaba 1 Ekim'de regli olmam gerekiyordu fakat olmadı lavaboya çıktıkça kahverengi leke pembemsi leke geliyor anlam veremedim regli belirtilerim var aslında göğüs şişliği gibi mesela
kuzum iki ihtimal var.Kızlar adeti 4 gün gecmiş kan değeri 14 çıkan biri gebe olabilir mi yoksa değil midir
Oooo mutlu yıllar boncuğummmBen bugün giremedim doğum günü kızıyım☺ annemler bizdeydi güzel geçti
Merhaba 1 Ekim'de regli olmam gerekiyordu fakat olmadı lavaboya çıktıkça kahverengi leke pembemsi leke geliyor anlam veremedim regli belirtilerim var aslında göğüs şişliği gibi mesela
Oooo mutlu yıllar boncuğummm
Kızlar adeti 4 gün gecmiş kan değeri 14 çıkan biri gebe olabilir mi yoksa değil midir
Ablacim sonunda konuna dahil oldum Insallah ben ve benim gibi bekleyenlere rabbim tez zamanda güzel haberler almayi nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin hazir girmisken bişey danismak istiyorum ben 4 5 gün once piki yakalayıp degerlendirdim ama o gunden sonra hep cok acik kahverengi lekelenme oluyo yumurtlama kanamasi dedikleri sey o mu acaba
Gecen ay gittigimde tertemiz demisti doktor kist vs yoktu ama bi yerde catlamadan sonra bu sekilde oluyormuş diye okudum ama. Emin olamadim. O yuzden tedirgin oldumHoşgeldin kuzum☺ Yumurtlama kanaması bildiğim kadarıyla bazı kişilerde çok hafif olabiliyomuş ama yumurtlaman geçti sonuçta daha olmaması lazımyakın zamanda doktora gittinmi kist falan yoktur inşallah
Bu arada bütün dualarına amiiin mübarek yağmur yağıyor şuan
Banada çok düşük geldi amahayırlı cumalar fındığım yeni gördüim
benim bilgim yok ama yine de yazam dedim
test yaptın mı canım evde. Belki yerleşme falandır.
kuzum iki ihtimal var.
ya geç döllenmedir yeni yeni yükseliyordur.
yada kimyasaldır değer düşüyordur
Bakalım ne oluyor tekrar gel demişlerK KurkmantoluS 'nun dediği gibi ya geç döllenmedir yada kimyasaldır
Kim ki kuzum eltinmiBakalım ne oluyor tekrar gel demişler
Gecen ay gittigimde tertemiz demisti doktor kist vs yoktu ama bi yerde catlamadan sonra bu sekilde oluyormuş diye okudum ama. Emin olamadim. O yuzden tedirgin oldum
Kız öyle deme yazık deli kadın sevinmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?