Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zamanı var diyolar ya gerçekten öyleymiş demekki bizim de zamanımız var sabretmek gerek ☺
Evet gerçekten zamanı varmış demekki bu ay hastaneye gitmeye ilaç kullanmaya yumurta takibi bile yapmaya gitmek içimden gelmedi. Hatta umudum da yoktu antibiyotik kullandım gecikti diye. Regl olunca hemen aşılama yapacaktık .Ama Rabbim bak zamanı geldi beklemediğin zamanda verdim dedi

Çok güzel duygudur eminim şuan senin adına çok mutluyum canım rabbim kimseye aratmasın çok zor bi süreç sen atlattın darısı bizlere inşallah Allah’a emanet ol

Allah razı olsun olsun canım ne kadar samimisin ne güzel teselli ediyorsun.. Rabbimde senin sıkıntılarını gidersin hayırlı kapılar açsın sana..inşallah dediğin gibi olur.. yarın gideyim haber veririm

Sendende Allah razı olsun canım benim faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana
İnşÂllah güzel haberle dönersin duamdasın

Çok güzel duygudur eminim şuan senin adına çok mutluyum canım rabbim kimseye aratmasın çok zor bi süreç sen atlattın darısı bizlere inşallah Allah’a emanet ol ☺

Nasıl gidiyor kuzum senin bu aralar yumurtlama dönemin olması lazım ovulasyon kullanıyomusun?

Çok güzel duygudur eminim şuan senin adına çok mutluyum canım rabbim kimseye aratmasın çok zor bi süreç sen atlattın darısı bizlere inşallah Allah’a emanet ol ☺
Çok teşekkür ederim bu duyguları en kısa zamanda yaşamanı diliyorum. Çok şükür geçti o süreçler simidi artık duam sağlıkla ilerlersim sağlıkla doğsun Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin

Nasıl gidiyor kuzum senin bu aralar yumurtlama dönemin olması lazım ovulasyon kullanıyomusun?
Klomen kullandım bu ay kendimce fazla yumurtam olsun diye ama yine bi tane oluşmuş sabah doktora gittim 19 mm yumurtan var sağ tarafta dedi çatlatma iğnesi verdi ama yaptırmıycm işte değerlendiricm bugünleri bakalım hayırlısıyla olur inşallah

İnşallah canım benim sağolasın duanı eksik etme

İnşÂllah neden yaptırmadın peki kendiliğinden çatlasın diye mi
Bol bol havuç ye üstüne azıcık zeytinyağı dök veya suyunu iç . 19 mm'se çatlar inşâllah zaten yeterli büyüklüğe ulaşmış

Çok kafam karşıtı ya bilmiyorum ki ablam hemşire benim doktora sormuş oda demiş geri küçülmesin diye vermiştir bide geri küçülüp küçülmediğini takıcam kafaya

Çok kafam karşıtı ya bilmiyorum ki ablam hemşire benim doktora sormuş oda demiş geri küçülmesin diye vermiştir bide geri küçülüp küçülmediğini takıcam kafaya

Anaa bide küçülme mi oluyo bilmiyodum onu ovulasyon kullanmıyosun dimi kullansan orda belli olur çatladığı
Neyse olsun sen dene yeterki Allah verecekse hiçbişey mani olmaz zaten

Anaa bide küçülme mi oluyo bilmiyodum onu ovulasyon kullanmıyosun dimi kullansan orda belli olur çatladığı
Neyse olsun sen dene yeterki Allah verecekse hiçbişey mani olmaz zaten
Yapıyorum canım bugün yanıma almayı unuttum ama takip edicem nedense hiç içimden gelmiyo iğne yaptırmak keşke şu topikte bi kadın doğumcumuz olsa

kızlar merhaba merak ediyorum ya adetten 1 hafta önce kanama yerleşme kanaması mı oluyor adetime 9 gün kala peçeteye kan geldi 30 eylül yumurtlama günümdü yardımcı olur musnuz

kızlar merhaba merak ediyorum ya adetten 1 hafta önce kanama yerleşme kanaması mı oluyor adetime 9 gün kala peçeteye kan geldi 30 eylül yumurtlama günümdü yardımcı olur musnuz
Bugün mü geldi canım kan ? Yerleşme olabilir evet

Selam arkadaşlar nasılsınız? Burda bi arkadas söylüyordu unuttum yumurtlama dönemi yada gectikten sonra sağ kasıkda batma oluyor aniden kalkınca nedeni bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…