- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.041
Evet gerçekten zamanı varmış demekki bu ay hastaneye gitmeye ilaç kullanmaya yumurta takibi bile yapmaya gitmek içimden gelmedi. Hatta umudum da yoktu antibiyotik kullandım gecikti diye. Regl olunca hemen aşılama yapacaktık .Ama Rabbim bak zamanı geldi beklemediğin zamanda verdim dediZamanı var diyolar ya gerçekten öyleymiş demekki bizim de zamanımız var sabretmek gerek ☺
Çok güzel duygudur eminim şuan senin adına çok mutluyum canım rabbim kimseye aratmasın çok zor bi süreç sen atlattın darısı bizlere inşallah Allah’a emanet olEvet gerçekten zamanı varmış demekki bu ay hastaneye gitmeye ilaç kullanmaya yumurta takibi bile yapmaya gitmek içimden gelmedi. Hatta umudum da yoktu antibiyotik kullandım gecikti diye. Regl olunca hemen aşılama yapacaktık .Ama Rabbim bak zamanı geldi beklemediğin zamanda verdim dedi
Allah razı olsun olsun canım ne kadar samimisin ne güzel teselli ediyorsun.. Rabbimde senin sıkıntılarını gidersin hayırlı kapılar açsın sana..inşallah dediğin gibi olur.. yarın gideyim haber veririm
Çok güzel duygudur eminim şuan senin adına çok mutluyum canım rabbim kimseye aratmasın çok zor bi süreç sen atlattın darısı bizlere inşallah Allah’a emanet ol ☺
Çok teşekkür ederim bu duyguları en kısa zamanda yaşamanı diliyorumÇok güzel duygudur eminim şuan senin adına çok mutluyum canım rabbim kimseye aratmasın çok zor bi süreç sen atlattın darısı bizlere inşallah Allah’a emanet ol ☺
Klomen kullandım bu ay kendimce fazla yumurtam olsun diye ama yine bi tane oluşmuş sabah doktora gittim 19 mm yumurtan var sağ tarafta dedi çatlatma iğnesi verdi ama yaptırmıycm işte değerlendiricm bugünleri bakalım hayırlısıyla olur inşallahNasıl gidiyor kuzum senin bu aralar yumurtlama dönemin olması lazım ovulasyon kullanıyomusun?
İnşallah canım benim sağolasın duanı eksik etmeÇok teşekkür ederim bu duyguları en kısa zamanda yaşamanı diliyorum. Çok şükür geçti o süreçler simidi artık duam sağlıkla ilerlersim sağlıkla doğsun Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
Klomen kullandım bu ay kendimce fazla yumurtam olsun diye ama yine bi tane oluşmuş sabah doktora gittim 19 mm yumurtan var sağ tarafta dedi çatlatma iğnesi verdi ama yaptırmıycm işte değerlendiricm bugünleri bakalım hayırlısıyla olur inşallah
Çok kafam karşıtı ya bilmiyorum ki ablam hemşire benim doktora sormuş oda demiş geri küçülmesin diye vermiştirİnşÂllahneden yaptırmadın peki kendiliğinden çatlasın diye mi
Bol bol havuç ye üstüne azıcık zeytinyağı dök veya suyunu iç . 19 mm'se çatlar inşâllah zaten yeterli büyüklüğe ulaşmış
Çok kafam karşıtı ya bilmiyorum ki ablam hemşire benim doktora sormuş oda demiş geri küçülmesin diye vermiştirbide geri küçülüp küçülmediğini takıcam kafaya
Yapıyorum canım bugün yanıma almayı unuttum ama takip edicem nedense hiç içimden gelmiyo iğne yaptırmak keşke şu topikte bi kadın doğumcumuz olsaAnaa bide küçülme mi oluyo bilmiyodum onuovulasyon kullanmıyosun dimi kullansan orda belli olur çatladığı
Neyse olsun sen dene yeterki Allah verecekse hiçbişey mani olmaz zaten
Yapıyorum canım bugün yanıma almayı unuttum ama takip edicem nedense hiç içimden gelmiyo iğne yaptırmak keşke şu topikte bi kadın doğumcumuz olsa
Allah razı olsunSendende Allah razı olsun canım benim faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana
İnşÂllah güzel haberle dönersin duamdasın
Hatirlamam mi canim ya saglikla kucagina al insallahhh
nasılsın cnm bebek nasılHatirlamam mi canim ya saglikla kucagina al insallahhh
Aslında benim ablam ebe ama sadece doğurtma kısmıyla ilgileniyo öncesi hakkında çok bilgiye sahip değilYaa ne güzel olurdu☺ yada yakınlarımızdan biri olaydı ona sorup burda paylaşırdık
Bugün mü geldi canım kan ? Yerleşme olabilir evetkızlar merhaba merak ediyorum ya adetten 1 hafta önce kanama yerleşme kanaması mı oluyor adetime 9 gün kala peçeteye kan geldi 30 eylül yumurtlama günümdü yardımcı olur musnuz
IYIYIM canim, biraz kk dan uzaklastim cok vakit yiyorum burda.guzelgunler2019 sende mi çekildin canım iyisindir inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?