- 29 Ağustos 2014
- 3.483
- 3.926
- 333
- 31
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.021
Hatirlamam mi canim ya saglikla kucagina al insallahhhgozun aydın cnm bayadır yokdun hatırladınmı benı bebek ıcın ugrasıyoduk allahım nasıp ederse kucagımıza alcaz
Insallah canimSende iyi bak canım Allah'a emanet olasın nasip işte demekki hayırlısı böyleymişinşallah sıkıntı çekmeden yavruna sağlıkla kavuşursun
O topicte daha yazan yok dimi zaten kimbilir kaçıncı sayfada kalmıştır adını bile unuttum
Burda o gruptan bi sen bide @Smile Forever var yani selinokay hatırlarsın onunda sesi çıkmıyor epeydir inşallah iyidir
bi zamanlar @Babies16 'da yazıyordu ama o da siteyi terk etti sanırım. Benim burası inşallah hep aktif kalır
Gözün aydın kuzummmmmGeldi geldi bebeğim geldi çok şükür tam 17 ay sonra geldi
Hayırlı olsun canım darısı başımızaGeldi geldi bebeğim geldi çok şükür tam 17 ay sonra geldi
Adetin kaç gün gectiGeldi geldi bebeğim geldi çok şükür tam 17 ay sonra geldi
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahGeldi geldi bebeğim geldi çok şükür tam 17 ay sonra geldi
Biraz farklı oldu benim bu ay.Adetin kaç gün gecti ☺
2 yıl 3 aylık evliyim. 17 ay oldu deniyorduk. Herşey güzel dendi bende de eşimde de bir problem yoktu. Sebepsiz infertilite denildi. Bu ay hiç bir şey kullanmadım. Hatta hastaneye dahi gitmedim. Regl olsaydım aşılama yapacaktık. Çok şükür gerek kalmadıHayırlı olsun canım darısı başımıza ☺ Tedaviyle mi oldu yoksa kendiliğinden mi ? Bide daha önce hamile kalmış mıydın
@Mavi Boncugumm canım selam nasılsın? Hatırlıyorsan rahim filmi çekilmiştim eylülün 27 sinde.. dün hafif pembe leke ve kahve leke gelmişti bugün bildiğin adet oldumneden oldu acaba bi fikrin var mı? Adetim biteli de 10 gün oldu aynı adet sancısı ağrısı da var
Geldi geldi bebeğim geldi çok şükür tam 17 ay sonra geldi
ANladım CNım hayırlı olsunBiraz farklı oldu benim bu ay.
Normalde son reglim 24 Ağustos
Bat 25 Eylül dü. Ama hastalandım ve antibiyotik kullandım. Antibiyotik yumurtanın büyümesini geciktiriyormuş. Ben bat a 3 4 gün kala yani 21 22 Eylül de yumurtaladım galiba. Çünkü yumurtlama akıntım çok yoğun vardı o günler. Sonra bat geçti test yaptım negatif. 10 gün geçti test yaptım negatif. Yumurtlamanın 12.günü ve pozitif
Hayır korunmadım canım bildiğin regl oldum şu an yoğun şekilde... doktor sol yumurtalık da basit kist görmüştü ondan dolayı olabilir mi ki? Şaştım kaldım salı gününe randevu aldım oysa ki bu aydan nasıl umutluydumİyi geceler canım şükür iyiyim evet ya sen benden 2 gün sonra çektirmiştin Allah Allahbu normal değil kuzum telaşa kapılma ama doktora git bitince sen hsg'den sonra korunmadın dimi
Yoğunmu geldi peki?
Hayır korunmadım canım bildiğin regl oldum şu an yoğun şekilde... doktor sol yumurtalık da basit kist görmüştü ondan dolayı olabilir mi ki? Şaştım kaldım salı gününe randevu aldım oysa ki bu aydan nasıl umutluydum
Allah razı olsun olsun canım ne kadar samimisin ne güzel teselli ediyorsun.. Rabbimde senin sıkıntılarını gidersin hayırlı kapılar açsın sana..inşallah dediğin gibi olur.. yarın gideyim haber veririmYa canım benim ☹ basit kist herkeste olur onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum
bende şaşırdım beklemiyodum Allah Allah acaba hsg zamanı yumurtlamanmı olduda bu kadar erken adet geldi doktorda şaşırır heralde çok nadir karşılaştıkları bi durumdur
Sonucu haber ver emi? Ne desem o üzüntüye fayda etmiyo biliyorum ☹ ama inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın hsg'den sonraki aylarda kalanlar çok oluyo
Belki hiç ummadığın çok erken bi zamanda yumurtlaman olduğu için böyle oldu
bakalım doktor ne diyecek
Zamanı var diyolar ya gerçekten öyleymiş demekki bizim de zamanımız var sabretmek gerek2 yıl 3 aylık evliyim. 17 ay oldu deniyorduk. Herşey güzel dendi bende de eşimde de bir problem yoktu. Sebepsiz infertilite denildi. Bu ay hiç bir şey kullanmadım. Hatta hastaneye dahi gitmedim. Regl olsaydım aşılama yapacaktık. Çok şükür gerek kalmadı
Amin darısı isteyen herkese
Amin Allah razı olsun darısı sizlereHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağıma alırımHadi gözün aydın canımo zaman antibiyotik bittikten sonra yumurtlaman oldu senin inşallah değerin sağlıkla yükselir
Allah sağlıkla tamamına erdirsin
2 gün sonra tekrar kan verecekmisin yoksa bekleyecekmisin
Teşekkür ederim sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahANladım CNım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?