Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canim

Adetin kaç gün gecti ☺
Biraz farklı oldu benim bu ay.
Normalde son reglim 24 Ağustos
Bat 25 Eylül dü. Ama hastalandım ve antibiyotik kullandım. Antibiyotik yumurtanın büyümesini geciktiriyormuş. Ben bat a 3 4 gün kala yani 21 22 Eylül de yumurtaladım galiba. Çünkü yumurtlama akıntım çok yoğun vardı o günler. Sonra bat geçti test yaptım negatif. 10 gün geçti test yaptım negatif. Yumurtlamanın 12.günü ve pozitif

Hayırlı olsun canım darısı başımıza ☺ Tedaviyle mi oldu yoksa kendiliğinden mi ? Bide daha önce hamile kalmış mıydın
2 yıl 3 aylık evliyim. 17 ay oldu deniyorduk. Herşey güzel dendi bende de eşimde de bir problem yoktu. Sebepsiz infertilite denildi. Bu ay hiç bir şey kullanmadım. Hatta hastaneye dahi gitmedim. Regl olsaydım aşılama yapacaktık. Çok şükür gerek kalmadı
Amin darısı isteyen herkese

İyi geceler canım şükür iyiyim evet ya sen benden 2 gün sonra çektirmiştin Allah Allah bu normal değil kuzum telaşa kapılma ama doktora git bitince sen hsg'den sonra korunmadın dimi
Yoğunmu geldi peki?

Geldi geldi bebeğim geldi çok şükür tam 17 ay sonra geldi

Hadi gözün aydın canım o zaman antibiyotik bittikten sonra yumurtlaman oldu senin inşallah değerin sağlıkla yükselir
Allah sağlıkla tamamına erdirsin
2 gün sonra tekrar kan verecekmisin yoksa bekleyecekmisin

ANladım CNım hayırlı olsun

İyi geceler canım şükür iyiyim evet ya sen benden 2 gün sonra çektirmiştin Allah Allah bu normal değil kuzum telaşa kapılma ama doktora git bitince sen hsg'den sonra korunmadın dimi
Yoğunmu geldi peki?
Hayır korunmadım canım bildiğin regl oldum şu an yoğun şekilde... doktor sol yumurtalık da basit kist görmüştü ondan dolayı olabilir mi ki? Şaştım kaldım salı gününe randevu aldım oysa ki bu aydan nasıl umutluydum

Ya canım benim basit kist herkeste olur onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum
bende şaşırdım beklemiyodum Allah Allah acaba hsg zamanı yumurtlamanmı olduda bu kadar erken adet geldi doktorda şaşırır heralde çok nadir karşılaştıkları bi durumdur
Sonucu haber ver emi? Ne desem o üzüntüye fayda etmiyo biliyorum ama inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın hsg'den sonraki aylarda kalanlar çok oluyo
Belki hiç ummadığın çok erken bi zamanda yumurtlaman olduğu için böyle oldu
bakalım doktor ne diyecek

Allah razı olsun olsun canım ne kadar samimisin ne güzel teselli ediyorsun.. Rabbimde senin sıkıntılarını gidersin hayırlı kapılar açsın sana..inşallah dediğin gibi olur.. yarın gideyim haber veririm

Zamanı var diyolar ya gerçekten öyleymiş demekki bizim de zamanımız var sabretmek gerek

Hadi gözün aydın canım o zaman antibiyotik bittikten sonra yumurtlaman oldu senin inşallah değerin sağlıkla yükselir
Allah sağlıkla tamamına erdirsin
2 gün sonra tekrar kan verecekmisin yoksa bekleyecekmisin
Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağıma alırım . Öyle olmuş demekki antibiyotikten sonra. Yarı kan vereceğim her iki günde bir vermeyi düşünüyorum . Darısı isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…