- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.098
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.081
2 si normal doğum 1 tane aralarında kürtaj oldum
2 si normal doğum 1 tane aralarında kürtaj oldum
Aman iyi ol da... bende öyle şekerim ya ama evde olduğum için fırsat buldukça bide internetim oldukça giriyorum aksi olunca zaten giremiyorumhayırlısı olur inşallah senin için de... Bu arada kürklü de terketti burayı hesabını kapattı getti:) ben terkedemiyorum merak ediyorum sizleri☺
@fer_nur @benibekleyinUmutumut82 @szfb Hayhatun ve diğer birkaç kişi gitmezler inşallah
Kuzum bende artik 3 yildir negatif negatif bebek konusundan uzaklastim bayaaa. Ama buralardayim insallah daha güzel günlerimiz olucak
Çok az kaldı doğumuna. İlk gebeliğin mi
İkinci olacak nasipse canım evet az kaldıÇok az kaldı doğumuna. İlk gebeliğin mi
Hadi sağlıkla doğum yaparsın inşallah sağlıkla kucağına alırsınİkinci olacak nasipse canım evet az kaldı ☺
Amin canım Allah razı olsun inşallahHadi sağlıkla doğum yaparsın inşallah sağlıkla kucağına alırsın
sadece peçeteye sildiğim zaman geliyordu açık renkliydi koyu renkli değildiAdete 9 gün kala gelen kanın yerleşme olacağını zannetmiyorum eğer öyle bişey olursada yumurtlaman çok erken oldu demektir bebek rahime yerleşene kadar zaten 11-12 günü buluyor kana karışması
Kan miktarı nasıl peki yumurtlama zamanında da bazı kişilerde hafif lekelenme olabiliyomuş
ben arada giriyorum cikiyorum.Aman iyi ol da... bende öyle şekerim ya ama evde olduğum için fırsat buldukça bide internetim oldukça giriyorum aksi olunca zaten giremiyorumhayırlısı olur inşallah senin için de... Bu arada kürklü de terketti burayı hesabını kapattı getti:) ben terkedemiyorum merak ediyorum sizleri☺
@fer_nur @benibekleyinUmutumut82 @szfb Hayhatun ve diğer birkaç kişi gitmezler inşallah
ben arada giriyorum cikiyorum.
Biz haftasonu erotik shopa falan gittik, oyuncaklar aldik:)
hayatimi cocukcocuk diye tek noktaya baglamaktan cok yorulmusum ve bu ikimizi de germis anladigim. O sebeple konuyu biraz askiya aldim gibi.
Zaten esim yarin is seyahatine gidiyor, bugün benim 16. gunum, son aylarda 21-24 arasinda catliyor yumurtam, bu ay darlasam da ihtimal yok esim 2 hafta is seyahatinde, o sebeple saldim.
Kendime yeni yikama ped bile aldim, artik ofiste de onlari kullanicam , cöpe atma pedler bana dokunuyor. Yani o ise bile yatirim yaptim.
Bebek kokusu burnumda hala tütyor. Ama derin nefes alip oglumun kucukluk fotolarina bakip egciyorum napiyim.
sadece peçeteye sildiğim zaman geliyordu açık renkliydi koyu renkli değildi
kismet ama hakkaten yoruldum, olay yordu, adetimin duzensizligi yordu, bir de esim yordu yani.Anam ben o shoplara hayatta girememyıkama ped duymamıştım burda var mıdır bilmiyorum iyiymiş:) belki hiç ummadığın bir anda bebişin gelecek bana öyle geliyor
Salınca oluyor genelde biliyosun☺
kismet ama hakkaten yoruldum, olay yordu, adetimin duzensizligi yordu, bir de esim yordu yani.
Tadiyla bi gebe kalamadim tüh hissi yasayamadim yani:)
neyse saldim gitti, yas 32, kismette ne kadar cocuk varsa o kadar olacak kendimi paralamaya gerek yok, bu esle imkansiz zaten.
Ben zaten yikama ped kullaniyorum ama benimkiler cok emmiyor, ilk gün disardaysam tasiyordu, bir de kayiyorlardi, daha duzgun aldim.
dogum sonrasi lousada kullanirim doye oglana yikama bez siparis ederken etmistim .
Eski usül yikiyorsun, cok tatli citcitlari var fln, börek gibi toplayip citcitliyosun, ic camasirina da o citcitlardan takiyosun fln.
Ben cok seviyorum da bende ilk gün cok afedersin cok hizli bi asagi bosalma oluyor, bu kaplar cikmis, kaucuk , onlardan denedim mesela, olmadi tutamadi indi asagi. bende kisa sürüyor kanama az oluyor ama ilk gün öyle bir anlik bisey oluyor, o andan cekiniyorum. Keske hep gece adet oslam da sabahina tuvalette olsa o olay , onun disinda günlük pedle bile gecistirebiliyorum aslinda benim kanamam kisa sürüyor ve hafif oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?