- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.098
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.061
Selam arkadaşlar nasılsınız? Burda bi arkadas söylüyordu unuttum yumurtlama dönemi yada gectikten sonra sağ kasıkda batma oluyor aniden kalkınca nedeni bilen varmı?
IYIYIM canim, biraz kk dan uzaklastim cok vakit yiyorum burda.
Biz cocuk meselesindne uzaklastik acikcasi..
Daha cok fantagzii meselesine giris yaptik:)
Eylül 14 de adet oldum en son 35 günde oluyorum geçen ay 15 gun gecikme yaşadım ama 35 den hesaplarsak bu ayın 5 de gösteriyor bana göre bitti yumurtlama günü, 35 güne sayarsam ekimin 18 19 olcamYumurtlama geçeli kaç gün oldu canım?
Ee sonuçIYIYIM canim, biraz kk dan uzaklastim cok vakit yiyorum burda.
Biz cocuk meselesindne uzaklastik acikcasi..
Daha cok fantagzii meselesine giris yaptik:)
Eylül 14 de adet oldum en son 35 günde oluyorum geçen ay 15 gun gecikme yaşadım ama 35 den hesaplarsak bu ayın 5 de gösteriyor bana göre bitti yumurtlama günü, 35 güne sayarsam ekimin 18 19 olcam
Canım mesaj kutusuna bakar mısın sana bişey yolladım?Ovulasyon kullandınmı peki pik gördünmü?
Yok canım öyle şeyler bilmiyorum ne zaman cocuk düşünsek böyle batma oluyor 10 gun kala bazı aylar ara vermiştik o günler olmadı mesela piskolojik desem olmaz acı yaşıyorum resmenOvulasyon kullandınmı peki pik gördünmü?
Yok canım öyle şeyler bilmiyorum ne zaman cocuk düşünsek böyle batma oluyor 10 gun kala bazı aylar ara vermiştik o günler olmadı mesela piskolojik desem olmaz acı yaşıyorum resmen
kızlar merhaba merak ediyorum ya adetten 1 hafta önce kanama yerleşme kanaması mı oluyor adetime 9 gün kala peçeteye kan geldi 30 eylül yumurtlama günümdü yardımcı olur musnuz
Yok bebekden değildir erken zatende yumurtlamaysa neden acıyor çatladığı için mi yoksa büyüyoda catlamadımi?Yumurtlamadan olabilirmi o batma?
Hani bebek desem adete 10 kala hissetmek için erken değilmi senin diğer hamileliklerinde nasıl olmuştu?
Yok bebekden değildir erken zatende yumurtlamaysa neden acıyor çatladığı için mi yoksa büyüyoda catlamadımi?
Diger hamileliklerimde adete 4 5 gün kala batma oluyordu kalp atışım hızlanıyordu çarpıntı yaşıyodum bide üşüme çok oluyor uyku bunlar geldi aklıma
Aniden kalkinca batıyor sadece bide toplanıyomuş gibi kasıklarım afedersin iliskidede bi garip acı igne batıyormuş gibiYa varya benimde 3 gün önce pik oldu
2 gündür kasıklarımda acayip şeyler hissettim böyle anlık batma mı sızı mı öyle bişey anlık olup geçiyodu bende yumurtlamadandır heralde diye düşündümyumurtlama zamanı kasık ağrısı olabilirmiş çünkü yumurta büyüdükçe ağrı olurmuş inşallah çatlayacağı için ağrımıştır bendede oldu yani yalnız değilsin ben çatlamaya yakın ağrı olduğunu duydum mantıken şimdi çatlamamış olsa neden ağrı devam etmiyo o zaman?
Bende ağrı kesildi sende nasıl şuan?
Yok canım ölçmüyorum dediklerini yapsam her ay çok düşününce hamile kalamıyorum kızımda(8) 19 ay sonra geldi bu yüzden akışına bırakıyorum biraz oğlum da ilk aydan oldu bakalım hayırlısıBu dediğini bi arkadaşıma sorayım o bu konular hakkında bilgili . Sen ateşini takip ediyomusun peki ben her sabah yataktan kalkmadan ölçüyorum
Aniden kalkinca batıyor sadece bide toplanıyomuş gibi kasıklarım afedersin iliskidede bi garip acı igne batıyormuş gibi
Yarın gitsem aslında doktora korunmayı bırakınca oluyor hep bikere ödem oluşmuştu yumurtalıgımda öyle bişey mi oldu yine bilmiyorumBana kalkarken olmuyobaşka bilmediğin bi sıkıntın yoktur dimi Allah korusun kist veya enfeksiyon falan yoktur inşallahda temkinli olmak lazım
Yarın gitsem aslında doktora korunmayı bırakınca oluyor hep bikere ödem oluşmuştu yumurtalıgımda öyle bişey mi oldu yine bilmiyorum
Yok canım stres degilde gebelik oluşursa kasikta batma olunca olumsuz bisey olur diye korkuyorum inşallah bişey yoktur üşütmüşte olabilirimFazla strese girmiyosun dimi? Bi baktırmanda yarar var tabi inşallah bişey yoktur
Yok canım stres degilde gebelik oluşursa kasikta batma olunca olumsuz bisey olur diye korkuyorum inşallah bişey yoktur üşütmüşte olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?