Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım dahiliyeye git ordan yönlendirsinler. Benim öyle olmuştu 5 sene önce. Benim 9 du değerim ama. Kan aldılar bir de boğazdan ultrason muayene için gün verdiler. Ama senin öyle bi durumun yok. Belki dahiliye bile yeterli olur.

Ay hadi inşaallah tutmuştur koyuluk olduğunda değerlendirilmeli diye biliyorum
Yeni denemeye başladın galiba ne zamandır istiyorsun

Bi daha Test yapmadım daha,canım eşimle konuştum ama 2 3 gün sknra falan yaparsın gene bi test dedi alırsa yapicam adetimdende ses soluk yok hala iki gundur baya bi midem yanıyo bişey yiyemiyorum pek başım dönüyo arada bide kasık batmalarım oluyo arada adet siyalcisi gibi değil ama hayırlısı bakalım sakince bekliyorum şimdilik :)

Endokrin yoksa dahiliyeyi seç bence, her yerde olmayabilir endokrinci.bir de evet düzenli olarak tsh kontrolü yaparlar sanırım gebelikte.kan alınıp bakılacak.

Malesef endokrin olsa bile randevu aldırmıyorlar. Dahiliye gerekli görürse yönlendiriyor

Peki canım ama dahiliye o an direkt endokrine mi yolluyo tekrar başka güne atmazlar dimi

Kızlarrrrrrr kan verdim 380 çıktı değerim nasılll. Pazartesi yine ver dedi doktor çok yeni daha dedi

Ooooo maaşallah gözün aydın canım inşaallah sağlıkla yükselir değerin
Gayet iyi adetinin kaçıncı günü yaptırdın bilmiyorum ama gayet güzel

Ay hadi inşaallah tutmuştur koyuluk olduğunda değerlendirilmeli diye biliyorum
Yeni denemeye başladın galiba ne zamandır istiyorsun
İşin aslı biz bahane arıyoruz zaten denemek için, o kadar ki dün iki sefer denedik devamı da gelir , deneme süremize gelince 4-5 aydır istiyoruz deniyoruz aslında, doktorlar her şey sıkıntısız dedi ikimize de, deneyin dediler 8aya kadar, deniyoruz

Bende senin gibi bulantidan duramıyor um kahvaltı bile yapmadım bazı doktorlar gerçekten çok dikkatsiz değerlerin iyi canım benim masallah

Bende senin gibi bulantidan duramıyor um kahvaltı bile yapmadım bazı doktorlar gerçekten çok dikkatsiz değerlerin iyi canım benim masallah

Allah razı olsun canım yaaa. Benim sadece sabahları başladı. Gün içinde bulantım olmuyor şimdilik

İnsan akıntısı geldi diye sevinir mi bizim gibi minik bi kalbin yolunu gözleyenler seviniyolar işte

Ayy niye kullanamıyorsun canımm. Dokunuyor mu midene yoksa
Evet Canım hemde çok kötü hep boğazımda hissediyorum sanki şu içmemek rağmen gitmez bundan dolayı normal hayatta bile böyleyken gebelikte zaten kessin ceviririm dün midemin ağrısı bulantısı baş ağrısı çekmekten siteye bile giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…