- 14 Mart 2018
- 3.483
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.581
Ay insallah canimm o gün kasiklarimda baya agri vardi inşallah denk gelmistirsana da hayirli olsun canim bebisin Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin canimm inşallahHadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyorum
Allah razı olsun canım. Rabbim cümlemize nasip etsin bu mutluluğu
Sağol canım bende korkuyordum mide den ama oldu ne yapalım darısı tüm anne olmak isteyenlere inşallahAyyy sen tam gebe modundasın Allah yardımcın olsunnn
Bende ekşi şeylere dadandım. Eşimde ye ekşiyi çıkar Aişe'yi mi oluyor yoksaa diyo
Kızlar selam 2 gündür çok hasta olduğum için mesajlarınızı okudum sadece cevap yazamadım.
Bugün ilk defa ovülasyon testi yaptım. Ovülasyon testim bile negatif anlamadım :)
Programa göre ovülasyona 3 gün kaldı diyor ama adetim biraz geciktiği için 4 5 gün sonrada olabilir. Yinede silik çizgi çıkması gerekmezmiydi hep öyle görmüştüm.
Eki Görüntüle 2257958
Hahahah aynı anda atmışız testlerimizi benim yine tek çizgi çıktı buna da şükür diyim o zaman :)) kuzum testin bozuk sanırım. Başka bir tane daha denesene.Kızlar ilk kez ovulasyon testi kullandım onu da beceremedim sanırım hıc cızgı cıkmadı neden olabilir acaba tek cızgı ye alısmıs tim da hıc olmaması
Kızlar ilk kez ovulasyon testi kullandım onu da beceremedim sanırım hıc cızgı cıkmadı neden olabilir acaba tek cızgı ye alısmıs tim da hıc olmaması
İlk faranjitle başladı sonra ses tellerim ödem olmuş sonra gribe çevirdi. Doktor bir süre konuşmamı yasaklafı. Anlıycağın bir kaç gündür ölü gibiydim antibiyotik falan kullanıyorum canım şuan. Ovülasyon zamanı bırakabilirsin ilaçları 5 gün kullanman yeterli dedi. Bugünde sol kasığım ağrıyor acaba yumurtladım mı dedim ama testte birşey yok.Geçmiş olsun canım grip mi oldun Allah şifa versin ben hiç o ovulasyon kullanmadım bilenler yazar ama yakın zamanda silik çıkar heralde çıkmadığına göre yumurtlama sandığın günde değildir belki
Doktorlar gebelik düşünmeye başlamadan ilk 3 ay önce folikasit kullanmayı öneriyor. Ancak senin bu değerin zaten yüksekse kullanmasanda bir sıkıntı olmaz. Bebek olmasında bir etkisi var mı bilmiyorum sadece gelişiminde etkisi var diye biliyorum ben.Bir şey sorabilir miyim?
ilk bebek düşündüğümde Eylül ayında doktor bana FOLIC IOD vermişti kullanmam için. bende bikaç ay kullandım. sonra bebek olmayınca bıraktım içmeyi olmuyor diyeyeniden başlasam mı. onun bi etkisi var mı acaba bebek olmasında
İlk faranjitle başladı sonra ses tellerim ödem olmuş sonra gribe çevirdi. Doktor bir süre konuşmamı yasaklafı. Anlıycağın bir kaç gündür ölü gibiydim antibiyotik falan kullanıyorum canım şuan. Ovülasyon zamanı bırakabilirsin ilaçları 5 gün kullanman yeterli dedi. Bugünde sol kasığım ağrıyor acaba yumurtladım mı dedim ama testte birşey yok.
Valla epey de koydum ama hıc gorunmedı bile ıslandı anlamadım sinirlendim attımHiç kullanmadım canım bilenler yazar tek çizgi çıkması gerekirdi anlamadım bende ama idrarı kaç damla damlatman gerektiği falan yazıyor dimi açıklamasında
Ovu testine m 25 tl verdin2. Yı yaptım tesk cızgı cıktı demekkı ilki bozukmus 25 TL alıyorlar bırı bozuk cıkıyor helal olsun
Canım benim regl 13 gününde pik yaptı ondan önce hep silik çıkardı belki pil olmasına daha var geç yumurtluyor olabilirsin sen devam et ama sıvı alımına dikkat et bazı hangi saatlerde yapıyorsun canımKızlar selam 2 gündür çok hasta olduğum için mesajlarınızı okudum sadece cevap yazamadım.
Bugün ilk defa ovülasyon testi yaptım. Ovülasyon testim bile negatif anlamadım :)
Programa göre ovülasyona 3 gün kaldı diyor ama adetim biraz geciktiği için 4 5 gün sonrada olabilir. Yinede silik çizgi çıkması gerekmezmiydi hep öyle görmüştüm.
Eki Görüntüle 2257958
Canım senindemi test bozuk acaba. Çünkü ben 30 tane ovu testi yaptım 2 ay. Mutlaka silikte olsa ikinci cizgi çıktı. Benimkide laboquiktiKızlar selam 2 gündür çok hasta olduğum için mesajlarınızı okudum sadece cevap yazamadım.
Eki Görüntüle 2257958
Bnm 2. De tek cızgı cıktı o da mı bozuk ilki bozuktuCanım senindemi test bozuk acaba. Çünkü ben 30 tane ovu testi yaptım 2 ay. Mutlaka silikte olsa ikinci cizgi çıktı. Benimkide laboquikti
Evet tek eczane olunca orda da 1 adet kalmısOvu testine m 25 tl verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?