- 14 Mart 2018
- 3.483
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.561
Canım hiç moralini bozma doğru dürüst görmemiş keseyi nasıl şekilsiz goruyor anlamadım bence takma onu değerlerin güzel çok şükür tamam mi canım hafta ligi soyledi mi peki
Benim bazen olur ama yiyemiyorum ki sadece beyaz leblebi belki guleceksiniz bir tek dondurma istiyor canım başka hiç bişey yiyememMavi Boncugumm @Hatun93 Hayal Kocak kızlaar sizde de yemek yerken bazen kasık ağrısı oluyor mu?
Bir de azcık yediğim halde rahatsız oluyorum
İşin aslı biz bahane arıyoruz zaten denemek için, o kadar ki dün iki sefer denedikdevamı da gelir , deneme süremize gelince 4-5 aydır istiyoruz deniyoruz aslında, doktorlar her şey sıkıntısız dedi ikimize de, deneyin dediler 8aya kadar, deniyoruz
Masallah canım benim değerler iyi kaçıncı günün pekiKızlarrrrrrr kan verdim 380 çıktı değerim nasılll. Pazartesi yine ver dedi doktor çok yeni daha dedi
Tüp bebek zor bir süreç inşallah olumlu sonuç alırsınız canım Allah yardımcın olsunArkadaslar merhaba.lutfen banada dua edin mayis annesi olaym tup bebekde genetik test yaptrdk cevap bekliyordm olumu olursa transfer olcam
Benim bazen olur ama yiyemiyorum ki sadece beyaz leblebi belki guleceksiniz bir tek dondurma istiyor canım başka hiç bişey yiyemem
Kasik ağrısi yeni başındayız o yüzden olur sonraki zamanlarda geçecek inşallah
Maşallah canım değerin cok güzel çıkmış gözünaydın
Aaa hayırlı olsun maşaAllahKaçıncı gündesin adet gecikmen oldu mu
Ooooo maaşallah gözün aydın canım inşaallah sağlıkla yükselir değerin
Gayet iyi adetinin kaçıncı günü yaptırdın bilmiyorum ama gayet güzel
Kızlarrr amin inşallah çok teşekkür ederim hepinizetebrik ederimne güzel ya herkes teker teker hamiş kalıyo :) allah kucağına almayı nasip etsin cnm.
Gecikmemin 3.günü bugünMasallah canım benim değerler iyi kaçıncı günün peki
Kızlarrr amin inşallah çok teşekkür ederim hepinizeBugün gecikmemin 3.günüydü 28günde bir adet olurum normalde. 4aydır istiyorduk bu ay nasipmişsin inşallah çok şükür ☺ İnşallah Pazartesi’ye de değerim yükselir Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah
Yaa öyle mi Dersiniz inşallah artar değer hayırlısı ileOoo çok güzel değerin o zamann maşaAllahbenim gecikmemin 3.günü 211 olmuştu. Şimdi ise 4428 Çok güzel artacak seninde inşaAllah
Devlette mi oluyor bu dediğin şekilde?Malesef endokrin olsa bile randevu aldırmıyorlar. Dahiliye gerekli görürse yönlendiriyor
Evet cok zor bide ustune genetik eklenince daha zor insallah olumlu olurTüp bebek zor bir süreç inşallah olumlu sonuç alırsınız canım Allah yardımcın olsun
Devlette mi oluyor bu dediğin şekilde?
Kızlar ben bir hafta önce çatlatma ignesi oldum belim bacaklarim agriyor adet olacakmisim gibi yani igneden 36 saat sonra iliski oldu bir kere oldu bidaha olmadi sizce tek iliskiyle hamile kalabilir miyim
Ben 7-8 senedir devlet hastanesine gitmedim canım işin aslı, pek bilmem.dediğin gibiyse bol bol zahmete giriliyordur maalesef.kokay gelsin.bu arada senin bebişin de hayırlı olsunEvet canım
Ben 7-8 senedir devlet hastanesine gitmedim canım işin aslı, pek bilmem.dediğin gibiyse bol bol zahmete giriliyordur maalesef.kokay gelsin.bu arada senin bebişin de hayırlı olsun
Ay insallah canimm o gün kasiklarimda baya agri vardi inşallah denk gelmistirYumurtanın çatladığı ana denk geldiyse neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?